6 thoughts on “En annan värdegrund än vår

 1. Vår kultur vilar på kristendomen, judendomen och HUMANISMEN som Geert Wilders så klokt säger. Vi är präglade av katolska kyrkans moral och ett mycket strängt klimat och hårda vintrar har gjort oss norra Europa till världens mest framgångsrika människor, hårt arbetande och en mycket duktig arbetarklass som på 40-talet jobbade 50 timmar i veckan, – vi har i Sverige också flest Nobelpristagare på jorden och vi har gjort uppfinningar som varit till gagn för hela mänskligheten, – Sverige har varit världens främsta skeppsbyggarnation bara för att nämna något.
  VI HAR NEDÄRVT I VÅRA GENER HUMANISMEN OCH VI SER PÅ BARN PÅ ETT SÄRSKILT SÄTT….! Mycket av detta kommer att ligga oss till last och krossa vårt land Sverige. I filmen ser vi barn i c:a 10-årsåldern mörda tre vuxna män, de gör det som MUSLIMER och de gastar ”allah bakar…”.
  Nu väller dessa stridande MUSLIMER in i Europa och Bryssel har bestämt att de ska tas omhand med öppna armar….! NÅGOT ÄR RIKTIGT SJUKT MED EU….Vi PÅTVINGAS och förutsätts gilla att ta emot 100.000 tals muslimer, människor vi INTE har någonting gemensamt med!
  SVERIGE VAKNA!!!
  Det är dags att vakna nu, politikerfrälset håller på att ge bort vårt land. vår fosterjord Sverige till muslimska kravmaskiner, JÄVLA MONSTER OCH MÖRDARTYPER….-Jag vill tamefan inte ha dem i mitt land, nu får det för SATANS HELVETE RÄCKA!!!
  STOPPA DEN VANSINNIGA MASSINVANDRINGEN AV BIDRAGSPARASITER!!!!

 2. Fattar inte varför de som barnen slaktade lät sig tas till fånga? Själv skulle jag hellre i strid stupat slagfältet.
  Finländare

  • Hoppsan! Det fattas visst ett ”på” mellan stupat och slagfältet. Det händer ibland då man suddar för mycket.

   • Luntan….Håller med, de borde slagits till sista blodsdroppen….! MEN samma sak händer även här, exempelvis på IKEA i Västerås där den muslimske jäveln överföll och mördade Carola Herlin och EMIL HERLIN…..De blev överraskade….
    SÅ TITTA ALLTID VAD MUSLIMEN HAR I HÄNDERNA….! SLÄPP ALDRIG EN MUSLIM UR SIKTE OCH LÅT DEM STÅ BAKOM DIG….!
    De planerar nya mord och slakt av människor….Det är inte en fråga OM utan VAR och NÄR det händer….
    SVENSKRNA BÖR ORGANISERA SIG ÖVER HELA SVERIGE I SKYDDSGRUPPER….!!!

 3. Med den nyinförda, självbegränsningen och med den sora respekt jag hyser för den här fina bloggen lägger jag upplevelsen av att se filmen bakom skynket och försöker se det positiva i situationen:

  Vi ska naturligtvis vara glada att vi kan importera färdigutbildade soldater till vårt försvar.
  Våra egna ungdomar kan då få som arbetsuppgifter att ”städa upp” där de nya soldaterna skipar rättvisa.

  Jag ser fram mot ”Det nya Sverige” med stor respekt!

Kommentera