Stäng Europa och låt flyktingarna ta bussen till Saudiarabien


INVANDRING. Stäng Europa och låt de stenrika arabstaterna ta hand om flyktingarna från Syrien och andra ställen. När de själva drabbas kanske de slutar att finansiera olika muslimska terrororganisationer. Dessutom har det tryggare för flyktingar att ta bussen än färden över medelhavet.

Tidigare på Petterssons


39 responses to “Stäng Europa och låt flyktingarna ta bussen till Saudiarabien

 • Var är Saudiarabien? Var är Qatar? Flyktingarna är inte ett europeiskt problem… | Petterssons gör skillnad!

  […] säger ”Stäng Europa och låt migranterna ta bussen till Saudiarabien” så slipper människor dö på Medelhavet och människosmugglarna får sluta med sitt […]

  Gilla

 • Var är Saudiarabien? Var är Qatar? Flyktingarna är inte ett europeiskt problem… | Petterssons gör skillnad!

  […] säger ”Stäng Europa och låt migranterna ta bussen till Saudiarabien” så slipper människor dö på Medelhavet och människosmugglarna får sluta med sitt […]

  Gilla

 • Innan ni föreläser för oss om flyktingar, prata med deras grannar | Petterssons gör skillnad!

  […] De stenrika Gulfstaterna – Qatar, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Kuwait, Oman och Bahrain – har erbjudit sig att ta emot exakt noll syriska flyktingar. […]

  Gilla

 • Löfven ”Kan bli gigantisk flyktingström från Irak” | Petterssons gör skillnad!

  […] Stäng Europa och låt flyktingarna ta bussen till Saudiarabien […]

  Gilla

 • Saudiarabien låter ett jättelikt tältläger stå tomt | Petterssons gör skillnad

  […] De stenrika Gulfstaterna – Qatar, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Kuwait, Oman och Bahrain – har erbjudit sig att ta emot exakt noll syriska flyktingar. […]

  Gilla

 • Johan Lindqvist

  Av samma orsak som att judar inte flydde från Tyskland till Spanien under andra världskriget. Det är samma fascistregim där.

  Gilla

 • Femton

  Lovar ni vita att ni stannar kvar i Europa/Amerika om judarna tar över och kastar bomber på er eller ska ni kolonisera Afrika igen?

  Gilla

 • Louise

  Kan du inte komma med något bättre än påhopp? Ja moskebranden i Eskilstuna vad är det med den? Den är löst och den var inte ens anlagd? Så nej den är verkligen inte lika allvarligt som förläggningen! Ja du är en av alla nyfacister, men tack vare er så repetitera om och om igen, visa lite solidaritet och skicka inte tillbaka människor som flytt från mord. Folk som ens röstar för sd vet ni ens VAD ni röstat på?

  Gilla

 • Louise

  Du sd:are, svarade inte för att jag inte fattade ett skit av vad du skrev, och om det hade varit någon i min släkt så hade det blivit svart för mig det kan jag erkänna men jag hade verkligen inte försökt att bränna ner förlängningen där han bodde? Jag är inte dum och naiv jag ser bara verkligheten och vad som håller på att hända med sverige!

  Gilla

  • SD2014

   @ Louise, du fattar inte det jag skrev?, tja dum korkad naiv, vad vet jag?
   Jag är ju bara en nyfacist bland ca 2,5 miljoner andra som bara håller på med käbbel och är intoleranta islamofober.

   Det jag listade upp punktvis är sådant som hänt och kommer att hända igen, nästa gång är det du eller någon som du håller kär som blir punkt 7 på min lista orsakad av någon som inte skulle befinna sig i detta skeva land, förstår du nu?

   Vad det gäller ”branden” i Arboga så är den säkert lika allvarlig som moskébranden i Eskilstuna, dax att kärleksbomba?

   Gilla

 • Louise

  Vad är det med er vuxna människor?! Kan inte förstå hur ni delar det till dom och vi? Alla är lika mycket värda och ni tycker att ni är så mycket bättre för att ni är svenska. Men människor som flyr från krig kommer alltid att känna att alla är emot dom. Det kommer alltid finnas en rädsla, förstår verkligen inte hur ni tänker.

  Gilla

  • Stenbock

   Önskar du kunde se hur det ser ut i södra Europa…Förstår att du endast tager del av Absurdistans vinklade nyheter,i STATS-TV o. Radio.Tittade just på nyheter från gränsen mellan Grekland och Mazedonien.Där smalas nu c:a 40.000 s.k. ”flyktingar” på grekiskt område,sedan det norra grannlandet stängt gränsen,och vägen mot bidragsländer i Norr.Tydligen inget fattigt folk som söker sig till Europa.När man såg vad dessa ”stackare”,var beredda att betala smugglare,handlare och andra som nu passar upp kundkretsen.
   T.ex. kan de få ladda sina I-phons för billiga 2,50 Euro !Vatten,bannaner och annan apföda finns också att tillgå,i de små bodar som växt upp på platsen.

   Gilla

  • SD2014

   @ Louise, så här tänker jag, hur tänker du?

   1. Gruppvåldtäkt på en flyktingförläggning i Mariannelund, på en svensk kvinna, hon blev så hårt tagen i alla hål så hon fick gå med blöjor lång tid efter det skett, för att hon var sönderknullad på ren svenska.
   2. Dubbelmordet i Linköping, en äldre kvinna och en 15årig pojke ihjälslagna med ett järnrör
   3. En sjukpensionär brutalt misshandlad och nästan mördad för att han var rädd om sin hund i GBG, fick livslånga men
   4. En fylle svenne blev rånad och lämnad för att dö på spåret i tunnelbanan STHLM ( han överlevde )
   5. Anna Lindhs mördare
   6. En 85årig dam med Rollator skulle posta ett brev på Dalbo i Växjö, blev nerslagen och rånad på 100 spänn

   Dessa vidriga brott hade inte hänt om vi inte tagit drägget.

   Gilla

   • Louise

    och som vanligt listar man upp utländska människor som gör brott. har ni tänk på att media och politik målar upp en helt annan bild än vad som egentligen händer. som nu IKEA mordet det vart massa skriverier överallt, det va ju så hemsk och man skulle slänga ut mannen som gjorde det. men människorna som försökte bränna ner flyktingförläggningen i arboga, det vart inte så mycket skriverier om. tänk alla OSKYLDIGA människor som hade dött i den branden? alla invandrare är inte kriminella eller gör brott, dom vill bara hitta fred.

    Gilla

   • SD2014

    @ Louise, du svarade inte ens på det jag postade, det kunde varit du! som råkat ut för det

    Ang det ”försök” som hände i Arboga, vad? ser inte sambandet.

    Vad hade du gjort om det varit din släkt som råkade ut för det på IKEA?

    Var skrev jag att alla blattar är kriminella?

    NÄ! Louise, du är dum, naiv och blind

    Gilla

  • Hönsmamman

   Betyder det att du inte är vuxen? Då är det bra för dig att känna till att just att bli vuxen ger fysiska och mentala fördelar som ger dig tillgång till fler mänskliga egenskaper. Människor mognar relativt långsamt relativt andra djurslag och det är därför begripligt om du inte förmår tänka lika utvecklat som en vuxen person. Du kan behöva ett par till år på dig att mogna. Då kommer du också ha lättare för att förstå vuxna människors mer komplexa tankar. Lycka till. Är bra och rör på dig så du får syre till hjärnan.

   Gilla

 • Rikard

  Muslimer enas bara mot andra & främmande men samtidigt mot varandra är dom monster! Oljestaternas äktenskap med juden är likadant. Juden hatar Europa men vill hålla religionens fana högt & importerar Muhammedaner! Saudarabien är verkligen vidrigt likt Dubai osv

  Gilla

 • Sven

  Yes, close European borders for immigrants from Africa and the Middle East – Let them take the bus to the arab nations (Saudi Arabia, Qatar, The Emirates, Kuwait, Yemen etc). As a bonus Sweden will also send 1,5 million muslims that we don’t want along…

  Gilla

 • Ahmed

  Enligt saudisk lära wahabi/salafi, så är det så att ju mer muslimer i ett land så kan landet bli islamiskt, om muslimerna blir mer än den etniska gruppen så blir landet islamiskt, oavsett vem som styr.

  Gilla

 • farbror br

  Går väl inte att få livstids försörjning i Saudiarabien!?
  Nej,alla vill till Sverige.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Iden är bra, men är det inte lite väl hemskt att skicka muslimer till muslimska länder där islam styr? Finns det nåt värre straff? Vad säger Malena Ernman? Hennes åsikt är mycket viktig förstår ni. Särskilt med tanke på att spenderar miljarder på att fly från muslimska länder för att de inte vill bo i dem… 😛

  Gilla

 • Stenbock

  I går sent skrev vi på bloggen om det attentat,som skedde på tåget mot Paris.I dag kommer allt mer i dagern om händelsen.Det var som vi skrev redan igår,några rådiga US-boys som överväldigade terroristen.Detta as kom ut från tågtoaletten med bar överkropp och bar på en kalashnikov.
  På detta reagerade hjältarna från USA direkt,och kastade sig över honom.
  Senare bekantgjordes att denna marockan var känd som ett Islamsvin, och hade nyligen besökt IS i Syrien.I dagens BILD finns ett utförligt reportage:
  http://www.bild.de/politik/ausland/terroranschlag/amerikanische-helden-verhindern-zug-massaker-42281728.bild.html

  Gilla

 • Pensionär

  Wir sind doch nicht am Flüchtlingselend schuld. Das Problem der Flüchtlinge sollte dort gelöst werden, wo es generiert wurde – nach dem Verursacherprinzip und mithilfe der Organisationen, die für die ”islamische Solidarität” zuständig sind.
  Von Henryk M. Broder i Die Welt

  Gilla

 • Tony

  Ja jag har aldrig förstått varför problemen i mellan östern
  är Europas sak, det finns ju länder som Saudi Arabien
  Kuwait och andra som borde sörja för dessa människors
  väl och ve, men istället för att investera alla rikedomar från
  oljan, så byggs det lyx och fantasibyggnader, och stenrika
  Shejker omger sig med ofantlig lyx, plus att man
  finansierar Moskeer i Europa.

  Gilla

  • Oskar

   Lissen!
   Klickar tumme ner då du inte har läst på tillräckligt.
   Läs på!

   Gilla

   • Tony

    Vad snackar du för skit, läst på vad? Om du
    inte är medveten om att S.Arabien är ett enormt
    rikt land, och att pengarna investeras i ofantlig
    lyx, så är det du som behöver läsa på!

    Gilla

 • lofas!

  Borde vara självklart och så vore fallet om inte deras agenda är att islamisera Europa

  Gilla

 • F.d. Socialdemokrat

  Ett vettigt förslag eftersom muslimerna har moskeer i varje gathörn i Saudi där de kan be!!
  Nu räcker det Stefan Löven & Co., vi behöver inte fler muslimer i Sverige, – Hjalmar Brantings arvtagare SVERIGEDEMOKRATERNA är Sveriges arbetarklass enda räddare, – LO måste nu ändra i stadgarna och förbjuda diskriminering av arbetare som är anslutna till SD.
  ANSTÄLLNINGSTRYGGHETEN för arbetare i samhällstjänst/SÄKERHETSTJÄNST måste stärkas kraftigt när det gäller meddelarfrihet till press och allmänhet, tänker främst på poliser, läkare, sjukvårdspersonal, brandmän och exempelvis lokförare. Enskilda entreprenörer eller staten ska INTE kunna ställa ”lojalitetskrav” som arbetsgivare!
  ALLMÄNHETEN har rätt att få veta om ruttna sliprar och andra säkerhetsbrister inom SJ! Detta av omtänksamhet om Sveriges befolkning och meddelarfrihet för samtliga anställda av stat och kommun.
  LO och arbetsgivarnas maktmonopol måste brytas, arbetarklassen måste ha frihet i en demokrati att uttrycka och förmedla kunskap om allvarliga fel och brister. Att hindra en anställd borde ge mycket höga böter på minst en million kronor.
  NU BYTER VI SOCIALDEMOKRATER PARTI TILL SD!! Sedan Hjalmar Brantings dagar har LO och facken bara slickat röv och motarbetat våra intressen, vi ligger sämst till i Europa.
  INGA FLER MOSKEER FINANIERADE AV SAUDI I SVERIGE!! Vi ser vad det leder till i de muslimska diktaturerna.
  Se ANN BARNHARDT på YOUTUBE – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil”.
  Mycket bra info om islam = diktatur!

  Gilla

  • F.d. Socialdemokrat

   Tänker främst på poliser och även personal på SJ, lokförare och banarbetare, de måste tillåtas att fritt få rapportera säkerhetsbrister till media utan att riskera sin anställning!!! NATURLIGTVIS SKA INTE LO KUNNA DISKRIMINERA MEDLEMMAR I SD!!! Detta måste det lagstiftas om, framförallt ”lojalitetskraven” och ”meddelarfriheten”.
   LO är köpta av Socialdemokraterna!!!

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Sköna juveler, som med berått mod startar krig bland sina egna för att skapa en flyktingström till västvärlden som därigenom islamiseras!

  Gilla

 • ossie

  Bra förslag.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Instämmer till 100%

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: