Utomparlamentarisk kommunist nyanställd av opartiska SVT


Att SVT under sin nya chef Hanna Stjerne förvandlats till en ren propagandakanal med en ännu tydligare vänsterprofil, står allt mer klart.

Sitt nya stjärnskott har man hämtat i Assia Dahir, en mörkhyad skönhet med rötter i Somalia.

Skärmklipp 2

Hon har anställts av SVT för att tillsammans med den allt annat än opartiske Soran Ismail göra en programserie om antirasism. På den kommunistiska Facebooksidan Marxistiska Studenter Göteborg kan följande ord av Dahir läsas.

Skärmklipp

SVT:s webbsida har reaktionerna redan strömmat in (ja, man kan kommentera) och det märkliga är att SVT inte tar avstånd från den mörkhyade skönhetens politiska hemvist eller hennes ord i texten ovan, förutom orden ”Kampen fortsätter”.

Mer att läsa på Nyheter Idag

Den 24:e maj 2014 stod Assia Dahir på Götaplatsen i Göteborg och försökte störa torgmötet med Jimmie Åkesson under pågående valkampanj.

I mars 2014 skrev hon en artikel på vänstersajten Nyheter24, där hon använde lögner för att nå sitt mål med orden ”…ni vill ta mitt liv eller skicka iväg mig”.

Programmet där Assai Dahir och Soran Ismail ska upp vardagsrasismen heter ”Absolut svensk” och har premiär den 19:e november.

Det här kan man läsa på SVT:s webbsida.

Skärmklipp

Tycker ni inte att SVT är opartiskt anmäler ni företaget här och här avanmäler ni er tv-licens. Kanske dags nu?


33 responses to “Utomparlamentarisk kommunist nyanställd av opartiska SVT

 • SVT:s värdegrund varierar | Petterssons gör skillnad

  […]  “Hejsan allihopa! Jag jobbar nu på SVT och söker en antirasist till ett program vi håller på med. En person som tycker att enbart med dialog så kommer man ingenstans i kampen mot rasism. Är du den eller känner en person som står för sin åsikt och kan föra en intellektuell och bra diskussion med intervjuaren. Skriv gärna ett pm till mig! Kampen fortsätter!” skriver hon i efterlysningen. […]

  Gilla

 • Pica pica

  Efter att har läst hur hon bloggar blir jag mörkrädd. Vad tusan går man efter? Inte kvalifikationer i alla fall. Är alla som anställs inkvoterade?

  Gilla

 • Trynbald

  När SD kommer till makten får dom kraftfullt se över public service.

  Gilla

 • Uppgiven

  http://www.svt.se/tittarservice/fraga-oss/dialog/901999

  ””SVT håller på med en programserie med Soran Ismail om rasism med premiär i november. Soran är mycket för dialog, han har fikat med nazister och andra meningsmotståndare för att försöka förstå hur de tänker. Många uppskattar detta, medan andra tycker det är fel. Vi tyckte att det skulle vara intressant att se om vi kunde få till ett samtal mellan Soran och någon som inte tror på dialogen som bästa medlet i kampen mot rasism. Någon som istället vill polarisera, som vill göra motstånd istället för att sitta ner och prata med ”fienden”.
  För att hitta en sådan person som skulle kunna argumentera med Soran har vi sökt i olika grupper – och inte bara i Facebookgruppen ”Marxistiska studenter i Göteborg”.

  Den avslutande meningen ”Kampen går vidare” är inget som SVT står för.
  – Självklart borde det aldrig ha formulerats av en SVT-anställd. Som projektledare borde jag arbetat tätare med en ny medarbetare. Hon har i övrigt gjort ett mycket bra arbete och vi kommer att noga prata igenom vad det innebär att vara SVT-anställd, säger Lena Laurén.””

  Gilla

  • ÅMÅL

   ”Kampen mot rasism” är täckmantel för ett fientligt övertagande av Sverige. Det pågår ett krig mot det svenska folket – ett folk som inte fattar ett jota om vad krig går ut på!

   Gilla

   • Peter Skoglund

    SVT:s anmärkning och svar på kritiken av vad Assia Dahir skriver.

    ”Hon har i övrigt gjort ett mycket bra arbete och vi kommer att noga prata igenom vad det innebär att vara SVT-anställd, säger Lena Laurén.””

    Hallå……gör inte SVT det innan de anställs? Innan de får börja jobba?

    Ni lär behöva prata med många SVT-anställda.

    Gilla

 • Pica pica

  Hörde att någon har lagt ett förslag om att slå ihop SR och SVT men det vill inte radiochefen höra talas om. Blev förskräckt över hur mycket pengar de får från skattebetalarna varje år.

  Men så länge de inte sköter sina uppgifter enligt föreskrifterna, inte minst punkten om oberoende så ska de inte ha några pengar alls.

  Gilla

 • Galten

  Kulturmarxisternas lydiga knähund och hennes kolorerade lakejer är bara dagsländor, och deras saga snart all.

  Gilla

 • Lena

  Kanske ovidkommande , men varför räcker hon ut tunga på bilden, är det för att visa sitt förakt ?

  Gilla

 • Jösse

  Vet ju ej om man ska spy eller kräkas längre!!Påtalade detta för SVT på deras FB sida,men det raderades.. Fy fan….för detta företag…

  Gilla

 • Lena

  För etniska svenskar gäller numera det som en äldre dam som klev ombord på en buss fick höra från invandrardrägg, hon bad att någon av dem skulle ge henne sittplats då bussen saknade lediga platser, svaret hon fick av de icke svenskt uppfostrade var, ” du ska vara glad att du för åka med bussen och när vi har tagit över landet så får du inte ens åka med ” !
  För tusan svenskar vi måste agera, men hur ?
  Betala inte skatt är det bästa !

  Gilla

  • Albin

   Om vi inte betalar skatt, råkar många illa ut till exempel de som bor på äldreboenden, har de inte släktingar så kommer de att svälta ihjäl. Hela landet kommer att drabbas av anarki och inget kommer att bli det minsta bättre. Alla kan inte flytta till Frankrike och titta på förödelsen vid sidan om.

   Gilla

   • Lena

    Dessutom har jag en viktig fråga till dig, i de ”no go zones” som finns i Sverige hur mycket skatt betalas det där och sedan alla pizzahak och andra ”kiosker”, torghandel där invandrare kör det har aldrig sett att de ger kvitton. Så där handlar inte jag !
    Även ”ÄFS” och andra bidrag är skattebefriade sååååå.

    Gilla

   • Albin

    Lena ,oegentligheter inom restaurang och torghandel skall naturligtvis åtalas och straffas.
    Men det ger oss andra ingen rätt att sätta oss över lagen.

    Gilla

  • Lena

   Eftersom Frankrike under årens lopp inte har tillhört som Sverige ett av de länder med högst beskattning så har folk kunnat spara och investera sina slantar, vilket de också har gjort. Nu betalar de privat för sin service !

   Gilla

 • Albin

  ”inte dialog” hon kanske är en sådan som avfärdar politiska motståndare med att de svamlar.
  Visst alla ska vara sakliga även bloggen och dess kommentatorer.

  Gilla

 • ossie

  Känner mig mer och mer nöjd att jag sade upp licensen i våras. Har redan sparat en tusing. Denna vidriga kommunist och propagandakanal kan man spy åt. Men med en avgrundskommunist som VD vad kan man vänta sig. Vägra finansiera detta.

  Gilla

  • eugenecork

   …bara en tidsfråga innan TV å Radiolicens dras direkt
   på skattsedeln, ngt som tycks ha missats av alla här…

   Gilla

 • asatemplet

  Vi lever i en total diktatur och jag avundas tamefan nordkoreanerna!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: