Hitlers krig mot judarna fortsätter i arabvärlden


MUSLIMSK NAZISM. Ni minns den danske kommunpolitikern Mogens Camre från Dansk Folkeparti som nyligen jämförde muslimer med nazister och dömdes till 8 000 danska kronor i böter för sina uttalanden. Det skrev gärna PK-media om. 

2015-08-21_0925

Däremot är det helt tyst om att araberna sprider nazism och att Hitlers ”Mein Kamp” på arabiska är en storsäljare i arabvärlden och klättrar på listorna över mest sålda böcker.

Det får givetvis inte bli känt i Sverige, inte är svenska media heller intresserade av nazismen är och har varit central i Fatah, Hamas och muslimska brödraskapet.

Nåväl, Pettersson ser att det är fint väder, det är grilltider och tänkte åka till slaktaren och köpa lite fläsk…

Pelle frågar: Mamma, varför äter vi inte apor?

Mamma: Därför att vi härstammar från aporna, man kan säga att vi är släkt.

Pelle: Då förstår jag varför muslimer inte äter svin…

2015-08-21_0938


6 responses to “Hitlers krig mot judarna fortsätter i arabvärlden

 • Sven

  7-klöverns politiker, tjänstemän och representanter är de som ska användas som sköldar mot det muslimska proletariatets barbarhorder. Dom har ställt till det, då ska dom också lösa problemen. Bedragare och förrädare är dom!

  Gilla

  • F.d. Socialdemokrat

   Med marxistisk termenologi tillhör de ”trasproletaritet”, – ”proletariatet” använde Marx om främst industriarbetare under den framväxande industrialismen i Europa!
   TYVÄRR HAR ARABER/MUSLIMER ALDRIG ARBETAT….ALDRIG HAFT EN INDUSTRIELL UTVECKLING!! Sverige gick från fattig-Sverige till en stormakt tack vare gruvdrift och tidigt industrination, bl.a. byggde vi världens bästa fartyg i slutet av 1600-talet.
   MUSLIMERNA HAR ALDRIG PRODUCERAT NÅGOT FÖRUTOM ATT DE KNULLAT EN MASSA UNGAR + MÖRDAT!!

   Gilla

 • Bertil Nilsson

  Våra fiender är sju klövern ! Dessa grovt kriminella Landsförrädare skall vi komma ihåg om det blir inbördeskrig i Sverige. sju klöver politikerna samtliga är ansvariga och skyldiga till skadan som just nu hänt och händer med Sverige. Vaknar inte den Svenska befolkningen kommer det bli ett blodbad likt 2:a världskriget = måltavlorna kommer i första hand vara sju klöver politikerna utan tvekan. När befolkningen förstår sammanhanget med vad sju klövern gjort så kommer de få proplem.

  Gilla

 • F.d. Socialdemokrat

  Allt har en RIKTNING, en positiv eller negativ, – det negativa tenderar att accelerera och så också det positiva. Jorden är 5miljarder år gammal, människan vars DNA stämmer överens med schimpansens har funnits en kort tid, Gustav Wasa föddes 1496, – det är ”bara” 519 år sedan, det är en kort tid….SVERIGE har utvecklat ett någorlunda civiliserat samhälle under de senaste 100 åren,- 100 år är en kort tid….! NU HÅLER DET VÄLFÄRDSSAMHÄLLE SOM VUXIT FRAM SEDAN 1940-TALET PÅ ATT RASERAS PÅ GRUND AV MASSINVANDRINGEN ! Tack vare denna import av muslimer och mångkriminalitet kommer Sverige att rasa samman som ett korthus inom 3-10 år och det börjar sannolikt med en ekonomisk kollaps, därefter kommer det att gå fort! LATMASKAR OCH SVIN TILL POLITIKERFRÄLSE kräver att svenska befolkningen bara ska suga och svälja skiten, att PÅTVINGA Sveriges befolkning mångkriminalitet är i sig grov kriminellt! HJALMAR BRANTINGS ARVTAGARE SD MÅSTE FÅ MELLAN 25-50% OM SVERIGE SKA KUNNA RÄDDAS….Den värsta händelsen i Sveriges historia är INTE Christan Tyrann och Stockholms blodbad, då dog bara c:a 80 människor….-SVERIGES VÄRSTA BLODBAD ÄR MASSINVANDRINGEN OCH DET KOMMANDE IMPORTERADE INBÖRDESKRIGET !
  Vi Socialdemokraterna måste ta vårt ansvar för Sverige och stödja kämparna inom SD!
  Rolig, adekvat bild, – trevlig helg!

  Gilla

  • F.d. Socialdemokrat

   Socialdemokraterna ARBETARPARTIET borde byta ut NOLLAN Stefan Löven och tillsätta en ARBETARE från LO kollektivet som partiledare – EN NY partiledare som inte samarbetar med Moderaterna/Högern – EN NY ARBETARLEDARE med Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen!
   Vi f.d. Socialdemokrater och LO anslutna måste nu välja Hjalmar Brantings arvtagare när vi går till val: SD!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: