Julia Caesar: Sveriges mörka krafter


Av Julia Caesar

INVANDRARVÅLD. Media lämnar så många frågor obesvarade. Jag kan inte låta bli att grubbla på en av de frågor som försvann spårlöst ut i världsrymden i samband med morden på 55-åriga Carola Herlin och hennes 28-årige son Emil Herlin på Ikea i Västerås en vanlig måndag i augusti.

2015-08-17_2048

Fick mördaren, den illegale eritreanske invandraren Abraham Ukbagabir, 36, rätt färg på plåstren när han kom till Västmanlands sjukhus efter att ha knivskurit de båda svenskarna till döds och sedan skadat sig själv? Frågan lämnar mig ingen ro.

Mörkhyad aktivist kränkt av plåster

Just den dagen som skulle bli Carola och Emil Herlins sista i livet, måndagen den 10 augusti, vaknar jag liksom många andra svenskar till ett braskande larm i Sveriges Radios P1 Morgon. I Ekot klockan 08 framförs skarp kritik mot att hudfärgade plåster bara finns i en färg, beige. En mörkhyad aktivist, Steffi Alouch, utgjuter sig om hur diskriminerad hon känner sig av detta. Att det finns genomskinliga plåster minskar inte hennes kränkthet.

“Det handlar om människovärde. Det känns som om vi som har annan hudfärg inte har något människovärde” säger Steffi Alouch. Hon kallar det “avhumanisering”.

Läs hela Julia Caesars krönika på Snaphanen

2015-08-17_2049

-Pettersson är liksom Julia Caesar rasande på alla politiska mord som sker i vårt land på svenskar, ansvar måste krävas av dem som med öppna ögon och i rasande takt förråder och förstör vårt land. De som inte bara tillåter utan med berått mod dagligen iscensätter och påskyndar importen av oidentifierade mördare, krigsförbrytare och terrorister – och därmed gör svenskarna till potentiella offer för mord, våldtäkt och annat grovt våld.


16 responses to “Julia Caesar: Sveriges mörka krafter

 • Sofie

  Men vad har dessa fruktansvärda brott att göra med Steffis uttalande om plåster?! Jag hade faktiskt inte velat ha svarta eller mörkbruna plåster, vill helst inte skylta med att jag har sår( jobbar i smyckesbutik) och tycker inte det ser fräscht ut med plåster så har gärna en färg som lättare smälter in på min hud( dom i genomskinligt plast tycker jag är kassa) så förstår att om man har en annan hudfärg att man vill ha plåster i liknade färg! Och varför finns det bara i en färg? Såna här uttalanden som ditt får mig att tappa bristen på människor, suck!

  Gilla

 • Synonymen

  Hur många tror på detta? Det pågår massiv propaganda varenda dag. Vi matas från morgon till kväll om att den muslimska invasionen är bra och under kontroll.

  Det är den INTE!

  Propagandaapparaten rullar på med full kraft och är att betrakta som manipulation av medborgarna. Hur många tror att bilden INTE är arrangerad och skamligt tendensiös?

  Skolans sönderfall är numera en akut angelägenhet och beskrivs bäst som en kollaps. Sätt alla våldsamma och lågpresterande negrer, araber och muslimer i de finaste skolorna där ”de toleranta” har sina telningar.

  Då blir det STOPP.

  Inte förr!

  Gilla

  • Synonymen

   Notera den kvinnofientliga och tvingande muslimska markören hon ”pryder” sin hjärntvättade muslimska skalle med.

   Var är Fi när de behövs?

   Gilla

 • F.d. Socialdemokrat

  Tänker på den kortväxta lilla gris som tror han är en STOR STATSMAN….Han for till Göteborg och lade ner blommor på där två gangsters blev skjutna, HAN FLYDDE FÖR SITT LIV FRÅN PLATSEN….Ynkliga pajas, vad var han när Emil och Carola Herlin fick halsen avskuren av muslimen på IKEA i Västerås ? Slaktade av en människa från Eritrea, – om han inte fått SIGNALER från politikerfrälset att han är välkommen här hade detta aldrig hänt…!
  87:an måste vakna ur sin dvala, vi har bara ett land, det heter Sverige och vi har ingen annanstans att fly….
  VI MÅSTE STOPPA DEN VANSINNIGA MASSINVANDRINGEN AV MUSLIMER!!!

  Gilla

 • nosferatu

  Etablissemanget läser inte krönikor i alternativa medier. De föredrar skvaller i kändisvärlden, diettips och gulliga reportage om husdjur.

  Åtminstone officiellt…

  Att det trygga välfärdslandet Sverige rasar samman tar de med en axelryckning och lämnar över debatten till Arnstad, Ernman, Betnér och Schyffert

  Gilla

 • age

  Julia!
  Din rapport är fantastiskt fin, belysande och saklig.
  Jag saknar dock att du inte nämner två av Sveriges största polisutredningar, ”Gangsterkriget i Södertälje” och ”Bidragssvindeln i Södertälje”.
  Nästan alla dömda är invandrare eller släkt med invandrare.
  Vi i Södertälje har känt till hur denna grupp har bedrivit sin verksamhet i närmare 30 år. => Myndigheterna har inte – haft en aning – om det som varit på gång???
  Men gruppen äger, enligt uppgift, stora delar av Södertäljes fastighetsbestånd!? — Ännu!

  Det har visserligen bara förekommit något enstaka mord i sambandet men hot och misshandel har varit normala företeelse i Södertälje under tiden.

  En stående huvudrubrik i Södertäljes lokaltidning, LT, har fortlöpande belyst utredningen till vissa delar.

  ”Öppna era hjärtan!”

  Gilla

 • Observator X

  Ett stort tack för din krönika! Starkt om det helt onödiga som hänt.

  Gilla

 • Janne

  Regimen som släpper in detta barbariska klientel i landet skall dras inför rätta och dömas enl. terrorlagen! Dom är alla simpla landsförrädare och skall också behandlas därefter!
  Janne

  Gilla

 • OLLE

  Julia Caesar skriver alltid bra.
  Cred för detta.

  Gilla

 • F.d. Socialdemokrat

  Carola Herlin och sonen Emil Herlin blev brutalt mördade med kniv av en muslimsk dåre! R.I.P.
  Tänker ofta på Lisa Holm och båda dessa fall ställer frågor som inte är besvarade.
  MORDUTREDNINGAR ska bedrivas professionellt utan politiskt inblandning. Båda fallen är så konstiga och ställer så många frågor så dessa bör besvaras av Säkerhetspolisen (SÄPO)!
  Lisa Holm. R.I.P.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Briljant skriven krönika om sådant som man önskar vore fiktion!

  Gilla

 • Lena

  Tack Julia Caesar, du lyckas med att i skrift beskriva vårt numera sorgliga land, det är starkt av dig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: