Stäng

18 reaktioner på “Bomben i Bangkok

 1. Självklart handlar det om mordiska muslimer, de älskar att mörda och det är också det enda de kan, exempelvis kvinnan Carola Herlin och hennes son Emil Herlin som fick halsen avskuren av det muslimska asylsvinet från Eritrea!
  Jag hoppas att Thailands militär och polis hittar de skyldiga och att de får lida svårt innan de avrättar dem.
  Förr eller senare måste någon ta ledningen i kampen mot det muslimska våldet på jorden och sätta ner fötterna mycket hårt och bestämt. Påven talar om ett 3:e världskrig och det är det vi har nu!
  Min förhoppning går till att Donald Trump blir USA:s nästa president och tar upp kampen, det finns ingen anledning att spara på krutet och låta exempelvis Iran hinna skaffa kärnvapen. Det är bara att slå ut dem så fort som möjligt, – Iran, Irak, IS….!
  Thailand har en effektiv polis och militär och nu måste de röda och gula hålla ihop och krossa de islamistiska terroristerna!

  1. Minst 19 döda och över 100 skadade efter den muslimska terrorattacken….Märkligt att det ofta inte kommer någon hämndreaktion av rädsla för muslimska motreaktioner….MED DEN FILOSOFIN KOMMER DE TILL SIST ATT VINNA….!
   Hämnd är det enda rätta, att utrota ohyran, åtminstone slå tillbaka minst lika hår, jaga dem med blåslampa och slå ihjäl dem!

 2. Jag är på platsen. Det sägs att 19 personer dödats samt 90 tal svårt skadade av muslimer. Samma som kommer till Sverige och samma att vänta för er i Sverige. muslimerna vill bara döda enbart döda alla ink fredrik reinfeldt juggen stefan löfen ihop med de andra i sju klövern, det kommer vara ett stort nöje för muslimerna att ta över Sverie efter de har dödat de så grovt kriminella sju klövern. Självklart skulle det vara ett mycket stort nöje för många Svenska som blivit bestulna på sin välfärd av sju klövern. sju klövern är inget annat än en grovt kriminell samling gangster i Svensk riksdag. En ohyra som behöver saneras bort helt enkelt. sju klövern en mycket smutsig tjuvaktig gangster och kriminell skit som skadar Sveriges befolkning. Hoppas de kommer att tas bort, alla sätt är välkomna för mig personligen.

  1. Du är alltså emot åsikts och yttrandefrihet.

   Inget nytt under solen alltså!

   Sannolikt tillhör du V,Mp eller något annat marginaliserat fascistiskt parti.

   1. Bra att du tog åt dig, tyder på en viss självinsikt. Sannolikt är inte lika med sant, som partibunden måste man ställa sig i ledet annars riskerar man att bli utesluten som du vet..
    Förövrigt finns det för många som pekar med fascist fingret.
    Fascismen är död.

   2. Jag känner lusen på gången och förutsätter vissa saker. Därför missar jag inte ett tillfälle. Därav min kommentar!

    Vaktavlösning?

    Hur många är ni?

  2. Bilan vi börjar tröttna på dina bruuuschor och kusiner, kan ni dra er tillbaka till det skitland ni kom irfrån?

 3. Senaste dödssiffrorna som jag har läst är 27 döda och 70 skadade. Terrorn skedde vid buddist och hindu tempel !

 4. Enligt Dagens Eko 16:45 så ägde explosionen rum vid ett hinduiskt tempelområde. Det brukar även besökas av buddhistiska thailändare och turister.
  Var och en får dra sina slutsatser!

  1. Jag har dragit min slutsats….Som vanligt de ”fredliga och humana” Islamsvinen !Samma sort som ”Albin & Co ”…

   1. Som vanligt drar vissa paralleller som är felaktiga, men du chansar som alltid, kanske lurar du någon.
    Tålamod är en dygd, att vänta på fakta innan man dömer är vårt svenska sätt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: