Jag ska be den svenska regeringen att min familj får komma

Från Eva-Maries Facebook

Här govänner får ni ta del av fakta och mina tankar kring vårt land i politisk härdsmälta, svensk politik där logiken lyser oroväckande med sin frånvaro, nu kör vi, håll i hatten……

Statsminister Stefan har hållit sitt sommartal och han pratade om invandring integration och generös asylmottagning. Alla kommuner ska så småningom bli tvingade att ta emot människor som flytt från krig och elände och…våldtäkt

Invandrare som kommer nu och i fortsättningen ska raka vägen in i arbete…….
Jag funderar……..hur får herr stadsminister det att gå ihop? Sverige har stor arbetslöshet 400000, folk skjuts ihjäl näst intill varje dag, asylanter vantrivs på boenden, skolresultat rasar……………..det enda som höjer sig från förr i tiden är våldtäktsstatistiken.

Jonas Sjöstedt ska satsa på unga och vuxna unga med ”psykiska utmaningar” och man ska ta pengarna från rotavdraget för det är bättre att hjälpa unga än att sponsra poolrengöring och gardenparty, som han sa

Jag funderar, varför mår unga och unga vuxna dåligt. Några orsaker är med all sannolikhet den höga arbetslösheten, svenskfientligheten, fientlighet våldsamheter och död när familjen inte tillåter sitt barn att bli svensk i Sverige…… och så har vi det med våldtäktsstatistiken

Och på Kos går människor och väntar på att resa vidare till Sverige, journalisten var så mjuk i rösten när hon inledde reportaget och än mer mjuk i rösten var hon när hon avslutade det, det lyser igenom medias agenda, vi ska gråta och öppna våra hjärtan.

Sedan har vi det med verkligheten, på Kos bor afghanerna där uppe och pakistanierna där nere……..eller om det var tvärt om. Och då undrar jag, när de kommer till Sverige, vill dom bo mångkulturellt?

Vid pennan Eva-Marie Olsson. Malmö

24 thoughts on “Jag ska be den svenska regeringen att min familj får komma

  1. Och det mest intressanta i rubriken och den unge mannen i inslaget är att reportern i inslaget sade att killen saknar familj och vänner i Afghanistan, något killen sekunder senare säger sig vilja be den svenska regeringen om att få återförenas med i Sverige.

    Sade reportern fel av misstag eller medvetet för att ge mer känsla till inslaget, för nog är det viss skillnad på att sakna SIN familj och att SAKNA familj?

    Då jag frågade SVT om denna felsägning eller lögn raderas frågan omedelbart inte bar 1 utan 2 ggr

  2. Det vänder sig i magen när man ser SvT:s snyftreportage – jag såg det och blev urförbannad för smörjan som de skickar ut till Svenska folket.

  3. Finns där över huvud taget NÅGON integer statsvetare / jurist (el. liknande) som kan /’får’/ göra sin röst hörd…?

    Den mentala Lysenkoismen & dess hydra har ett, uppenbarligt!, Järngrepp över ALLT väsentligt i detta Arma Land !

    Mvh/TJ

  4. FRÅGA: Hur många hushåll tror ni har TV men slipper kontroll i t.ex. Rinkeby, Ronna, Vivalla, Bergsjön m.m.?
    Svaret är nog likadant som kontroller på babbars restauranger.

    Radiotjänst vågar och vill inte granska. Det är bara svenskar med västerländsk impulskontroll man vågar granska.

    Varför skall då du betala?

    Som dessutom inte tittar på skiten!

    • Nej jag tittar” inte på skiten” men jag ser när du använder nedsättande ord om folk som du inte ens träffat.

      • Jag föreslår att du går in på det forum som dessa hatande feminister håller till på och avreagerar dig där.

        För omväxlings skull!

        Tror förresten inte dessa mörkerkrafter har öppen kommentarsfunktion. De lyssnar helst bara på sig själva och inte som här på Petterssons där alla får komma till tals.

        Du är ett sorgligt exempel på det!

        http://s9.postimg.org/vkirwwdj3/Hata_vita_m_n_1.jpg

    • Kontroll ? Dom har ingen rätt att snoka i folks hem. Och för husransakan krävs misstanke om brott som kan ge fängelse. Alltså bara att säga upp. Om dom kontaktar så bara svara nej på allt.

      • Vilken teknisk utrustning jag väljer att ha i mitt hem är inte ditt problem.

      • Det är det faktiskt, demokratiskt har vi kommit överens om vilka regler som skall gälla. Då har jag rätt att vänta mig att de följs. Är du anarkist så vill du förstås inte följa våra lagar lagar. Men att bryta dem är brottsligt och brott angår alla.

  5. Det blir väl fint att alla dom som röstade på sju partiet får öppna dörren en morgon och se tusentals människor som ingen vet vilka dom är i sina egna kvarter.

  6. Torde vara enklare och billigare att flytta Muhammed än berget? Frågan är varför det inte görs?

  7. Det finns jobb säger statsministern, de arbetssökande har bara fel utbildning.

    Det tänker Stefan Löfven lösa med outbildade som inte kan svenska och vägrar samarbeta med kvinnor, han är lika tokig som Arnstad. Men det är inte hans fel utan de som valt honom.

    • Man är inte tokig för att man har olika åsikter. Och att satsa på utbildning till de branscher där det finns behov , är väl ganska rimligt. Sen hårdrar Pettersson argumentationen, möjligen stämmer hans tes på ett fåtal individer, vilket i sådana fall skall bevisas.

      • ”Man är inte tokig för att man har olika åsikter”

        Du är det. Tokig alltså!

    • Är det inte det ena, så är det det andra. Svitsarn har alltid en sugar-pack-solution på alla problem…

    • Och tänk på dem som inte kan klockan och inte kan tyda skyltar och deras symbolik. Hur skall detta fungera?

Kommentera