Lamotte till Betnér: ”Du pissar dem i ansiktet”

INVANDRARVÅLD. Ståuppkomikern Magnus Betnérs video, där han kommenterar otryggheten i Sverige efter den senaste tidens våldsdåd, fick GP-krönikören och SVT-journalisten Joakim Lamotte att reagera starkt. 

I Betnérs Youtube-klipp går komikern i klinch med media. Han menar att otryggheten inte härstammar från ökad brottslighet utan tidningar och sajters jakt på klick.
Lamotte svarar: – Jag har pratat med mammor i Göteborgsförorterna som fått sina söner skjutna i huvudet. Det Magnus Betnér gör när han säger att vi inte ska prata om det här, när han försöker lugna människor och säger att det inte är så farligt som vi tror, det han gör då är att pissa de här människorna i ansiktet, säger Lamotte i videon.

Lamotte säger också att Betnér har fel i sak. Han hänvisar till Brå-statistik som visar att brottlighet har ökat när det gäller sexualbrott mot kvinnor och gängkriminalitet.

GP med båda herrarnas filmer.

17 thoughts on “Lamotte till Betnér: ”Du pissar dem i ansiktet”

  1. Magnus Betnér är lika mycket kommunist som han är usel komiker.

    Säger Betnér att en slapphänt invandringspolitik inte bär skuld till mycket av all den skit som sker i Sverige, ljuger han.

  2. Träffar jag på dvärgen Betner någon gång så är risken stor att han får hålla sina ” shower” på teckenspråk. Fy fan för en idiot!

  3. Det vimlar av förövare både svenska och utländska, men det gör inte alla svenskar eller utlänningar till förövare.

  4. Ja hela regeringen pissar ju på dom anhöriga till offren
    i Västerås när dom sätter in hjälp och stöd, nej nej inte
    till deras anhöriga, utan till anhöriga till idioterna som rest
    ner och kriga med IS???
    Magnus är för övrigt en liten man, men en stor idiot.

    Vet någon var vår otroligt fega så kallade Statsminister
    gömmer sig??

  5. Magnus Betnér har tydligen lyssnat på Sarnecki och tror på vad han säger.

    Vad som slog mig när Sarnecki gick ut med att det dödliga våldet har minskat på något sätt undvek gängrelaterat våld. Ingår detta inte i hans statistik?

    Magnus tar också upp hemska förövare bakåt i tiden. Jag fann det märkligt att bland dem fanns inga andra än svenskar? Petterssons rapporter (ofta från domstolar) visar en helt annan bild om man tittar på gärningsmännens namn.

Kommentera