Miljöpartist skämtade om knivdådet på IKEA

Hanna Lidström (MP) förklarar skämtet, som skrevs kort efter händelsen och innan dödsfallen blev kända, med att hon först tyckte det var okej. – Jag visste att det fanns en kniv som hette så och kände mig ganska säker på att det var okej. 

-Pettersson tycker inte vi ska vara för hårda, det kanske är osmakligt men humor behövs i vårt samhälle och IKEA bjuder på det med sina namn på knivarna. Hanna per om ursäkt på Twitter det tycker jag räcker men jag tar risken och fortsätter lite…

2015-08-10_1650

Knivar för alla skäruppdrag

Brödknivar och kockknivar, skalknivar, filéknivar och trancherknivar – och särskilda grönsaksknivar. Vårt breda sortiment hjälper dig att skära, hacka och tärna dig fram till läckra måltider för familjen. Vi har även brynstål och knivslipar som ser till att du kan hålla dina knivar redo och våra knivblock ger bra och säker knivförvaring. Så oavsett om du vill tranchera en söndagsstek, tärna massor av rotfrukter till en mustig soppa eller filéa dagens fiskfångst så hittar du exakt rätt kniv för jobbet. Så skriver Ikea på sin hemsida och knivarna heter sådant som Lindrig, Vörda, Ändlig, Gynnsam…

25 thoughts on “Miljöpartist skämtade om knivdådet på IKEA

  1. Islamistiska Miljöpartiet skämtar när svenskar slaktas! Med.dr. Carola Herlin och sonen Emil Herlin blev slaktade av en asylturist på Ikea i Västerås den 10/8-15.
    Samma dag var en av de ansvariga för massinvandringen i Västerås, SOCIALDEMOKRATEN svetsaren Stefan Löven och han sa inte ett ord om det inträffade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Uppenbarligen har står svenskar inte högt i kurs hos MP+S!!

  2. Lättaste jobbet o få i sverige är nog som politiker där kraven verkar vara noll.
    Skäms över sverige, Pinsamt!

  3. Hon är ingen att bry sig om särskilt mycket. Bara ytterligade en miljöpartist med grava hjärnskador. Var med i ”Paradise Hotel” – ”http://www.tv3.se/paradise-hotel/hanna-lidstrom” – och det säger en hel del…

  4. Det finns all anledning påminna om den svenska knivlagen som förbjuder innehav av vassa föremål som är ägnade att användas som vapen vid brott mot liv och hälsa. Så nästa gång när du gör ett IKEA besök rusta dig med sköld och harnesk.

  5. Ja grön ungdom skämmer ut sig och visar inte respekt.
    Måhända har de härmat” vår” icke respektfulle Synonymen.
    Han som tror att bakom anonymiteten kan man skriva vad som helst, bloggägaren tar försiktigt Synonymen i örat,, en dag endast en dag, sen fortsätter okvädningsorden att strömma som Niagarafallet,

      • Jag vet inte vilken partitillhörighet du har själv,
        men nog är du ganska stollig.

      • Tony, du är kanske lat , men du argumenterar inte , du ägnar dig åt ett personangrepp och drar dig sen tillbaks nöjd och tycker förmodligen att du gjort något bra.

      • Ja Albin somliga får ju jobba för tillvaron, men här
        blir fler och fler som är arbetsbefriade, och dom kan
        ju precis som du lägga timmar på att skriva, just ingenting.

      • Det tycks råda en viss överrepresentation av zoomalier bland våldsmän och rånare.

  6. Gud nåde om detta varit en SD:are.

    Men för miljöfascister finns en förlåtande tendens inom media.

    Undrar varför?

    • Hemska tanke…. Läste på Flashback,att kniven som man sökte efter,var en Trancherkniv och denna skulle då på IKEA-språk heta ”Gynnsam” !

    • Undrar, Synonymen kopierar Pettersson. Låt Pettersson undra, du brukar ju ha enkla lösningar och recept.

Kommentera