Nu händer det i Sverige


Från Igor Cavkovs Facebook

Nu händer det i Sverige med. I centrala Malmö på lilla torg, jag parkerar bilen bredvid torget på en lite större parkeringsplats. Där ser jag en man i mörka kläder gå runt o dirigerar trafiken och leker p-vakt.

Jag hittar en plats där en annan bil kör ut. Då kommer han fram och vill ha pengar och säger ”pay to me” jag kollar på han och säger ”no” jag går mot P-automaten och han går efter och fortsätter vilja ha pengar för att han har ”hjälpt mig”, jag tänkte först att p-automaten var trasig och att han jobbade där men när jag ser att det är gratis parkering under den tiden jag var där så föll bitarna på plats.

Han bär dessutom en pung som är FULL med pengar, jag stannar kvar en stund och ser på när VARENDA turist och andra vanliga människor blir lurade av dessa tiggare.

Jag ser han ge sig på stackars äldre/yngre människor och ensamma kvinnor som kanske inte vågar ge säga nej, då han är väldigt påstridig och aggressiv mot vissa.

Jag stoppar två poliser och berättar vad som hände och dem beger sig omedelbart dit, men påvägen hem så står det en ny snubbe där med liknande kläder och gör samma sak.

Nu måste polisen göra något åt detta.

Runt lilla torg finns det flertal uteserveringar och trevliga restauranger så det kryllar utav folk.Detta sker säkerligen på många ställen runtom i landet. Det är både olagligt och vidrigt det dem håller på med.

-Pettersson tackar Igor för den berättelsen. De är märkligt, många av zigenarna jobbar hårt med att lura folk men jobba vill de inte…

Romernas mörka historia i Sverige


14 responses to “Nu händer det i Sverige

 • jockfall

  Tänk på att islam är en sjukdom. Smittsam.

  Gilla

 • TheMinimizer

  De här personerna borde kunna få jobb på sossarnas fackföreningar med att driva in avgifter från anställda som inte vill vara medlemmar och från företag som inte har några fackanslutna. De har ju precis samma människosyn, dvs parasiter som beskyller andra för att parasitera.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det stora problemet är rädslan för att få bilen förstörd. Bättre att han får en tjuga!
  Ett fenomen man tidigare bara sett i utlandet, åkt vidare utan att parkera där och tänkt att så skönt att vi inte har det så här i Sverige!

  Alla ni som tvingar på mig all skit som bara finns, är det aldrig nog?

  Gilla

 • Kommendanten

  Inte nog med muslimerna från Mena-länderna som väller in i landet, så har vi även problem med de så kallade EU-migranterna, detta sedan Sverige jämte EU började sära på sina ben.

  Botemedel för ovanstående är att kriminalisera islam, då denna så kallade religion i själva verket är en våldsam politisk ideologi, som inte medför något positivt.

  Avseende EU-migranterna anser jag att Sverige bör skrota hela idén med EU, alternativt att införa visumkrav för de hitresta tiggarna.

  Gilla

  • Synonymen

   Socialdemokraterna har en lång och fin tradition av ”fiffiga” idéer i befolkningsfrågan och problem i densamma.

   Kanske man skulle återlansera dessa? Kanske något att fundera på för pyknikern löfven?

   Gilla

 • Bertil Nilsson

  Svensk polis är en samling grovt kriminella och smutsiga personer, precis som de som kallar sig för sju klövern i Svensk riksdag. Detta handlar om att sju klöver politikerna ser till sina egna intressen i första hand. Skulle den där Landsförrädaren och juggen komma så har han ett helt kppel poliser med sig. Men för vanligt folk måste man inse att vi ärt tredje sorters människor som inte är värda ett enda dugg. Inte ens den välfärd vi ha betalt in kommer oss till godo. Jag anser att folket måste resa sig upp och ta saken i egna händer. Klart de kan, Rumäniens befolkning stoppade Ceausesco och hans fru. Ceausesco är bare en bråkdel så kriminell som var och en av sju klövern Landsförrädare är. Folk måste göra något. Valtider kan man inte räkna för sju klövern manipulerar valsedlarna sedan lång tid tillbaka och kommer fortsätta med detta. Sverige är värre än alla andra maffia länder i världen numera med grovt kriminella Landsförrädare i hela sju klöver partierna.

  Gilla

 • Allhas lika värde men. .

  Så länge dom bara lurar av godhetsknarkarna deras pengar så ler jag i mjugg.

  Gilla

 • Petter

  Skrämmande att du ens tänker tanken att nån som talar engelska och vill ha pengar på något sätt skulle vara legal verksamhet.

  Alla som ej talar svenska är bedragare. Väldigt enkel princip att hålla sig till, och väldigt välfungerande också.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Detta måste väl, enligt vissa, vara en ”organiserad myt”……yterliggare?

  Gilla

 • ingetattförlora

  Albin! Albin! Nu får du komma och kommentera detta ämne. Det antyds i inlägget att det skulle vara en Rom som leker parkeringsvakt i Malmö. Kan lika gärna vara en spännande Malmöit som extraknäcker lite.

  Gilla

 • Galten

  Något som de s.k. godhetsapostlarna borde ta lärdom av. Men de har fortfarande inte förstått innebörden av sitt agerande. Ger man zigenarna lillfingret så tar de hela handen. Det gamla talesättet kommer även till sin rätt här. Det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål…..

  Gilla

 • Mary-Agnes

  Äkta historia. Sprid och varna alla. Folk som bor på Gamla Väster är oftast mijlövänstermuppar, men många normala kommer med bil.

  Gilla

 • norrmannen65

  Parasiter….

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Det är just inom den formen av verksamhet som dessa är väl utbildade…
  Absurdistan måste för en zigenare vara lika tilldragande,som en gräddtårta för getingar !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: