Hur många gånger har européer invaderat muslimska länder?


ISLAM. Historiska fakta och jämförelser. Hur många gånger har muslimer invaderade Europa och hur många gånger har européer invaderade muslimska länder. 

Muslimerna började sina korståg, jihad, år 630 och de kristna bett försök att stoppa den muslimska invasionen. Korstågen var en defensiv åtgärd mot den våldsamma expansionen av islam i områden som hade varit en del av kristendomen i århundraden.

Muslimerna började år 630 då Muhammad invaderade och erövrade Mecka. Senare invaderade muslimerna Syrien, Irak, Jerusalem, Iran, Egypten, Afrika, Spanien, Italien, Frankrike, Balkan, Österrike, Ungern med flera. De muslimska korstågen fortsatte även efter det att de kristna tagit slut i slutet på 1200-talet. Islams krig har dödat omkring 270 miljoner människor: 120 miljoner afrikaner, 60 miljoner kristna, 80 miljoner hinduer, 10 miljoner buddhister, osv.

Islamister kallar än idag kristna västerlänningar och andra som vill hindra islams pågående försök att erövra världen. Troligen för att korstågen har dåligt rykte i västvärlden och då speciellt i vänsterkretsar som värnar islams intressen som nyttiga idioter.

Titta på filmen som visar muslimernas angreppskrig, vad de hittills erövrat och koloniserat. Filmen visar också hur lite korsfararna lyckades motverka detta, men de försökte i varje fall och även om en del metoder var tvivelaktiga var och är muslimernas sju resor värre.

Detta muslimska angreppskrig pågår dessutom fortfarande, vi ser det i bland annat Syrien och Irak men även i Sverige ser vi hur kristna och judar hotas av muslimer.

-Pettersson undrar var och när ska vi sätta gränsen för dem muslimska kolonisationen av västvärlden? Eller ska vi vänta på att de blir starka nog att förgöra oss?

Till er som påstår att detta inte har något med islam att göra och att bra några få muslimer är islamister. Varför är då alla ”schyssta” muslimer så tysta?

Glöm inte att muslimernas mål är ett världsomspännande kalifat där sharia är lagen som ska gälla och de leker inte. De säger att väst har klockorna och vi har tiden…


7 responses to “Hur många gånger har européer invaderat muslimska länder?

 • wakestarr

  Kristna ska hållas kort. Islam ska bort. Punkt satan slut.

  Gilla

 • Statsminister Löfven: Inte europeiskt att vägra ta emot muslimer | Petterssons gör skillnad

  […] Hur många gånger har européer invaderat muslimska länder? […]

  Gilla

 • Hasse

  Kan räkna upp rätt många Muslimska länder som varit behärskade av Europeiska länder och då Kristnastater for ca 100 år sen.
  Maroco Algeriet, TunisienSenegal,Maerutanien,Mali,Niger, Tchad.Burkina faso ,Syrien, Libanon Franska Kolonier Prokteroat mm.
  Gambia,Somalia ,Egypten, Jordanien,Palestina (till 1948), Jordanien,Irak ,alla Gulfstaterna utom Saudi,Pakistan ,Bangladech, Malaysia Muslimska länder
  kontrolerade av Britterna.
  Sen Indonesien Centralasien Kontrolerat av Holand/Rysland.
  Ang den Muslimska expantionen så skedde det ofta på krisna teritorier det är sant men den tidiga Kristna expansionen skede ju på områden (främst romar riket) och här fans ju redan religioner som fick stryka på foten.
  De kristna i Levanten hälsade ofta de Muslimska erovrarna med glädje då Muslimerna var mer toleranta till deras variant av Kristendomen än Bysan.
  Det fins ju fortfarande stora Kristna minoriteter i tex Egypten (10 till 15%)
  Hur många Muslimer fins/fans det på Pyreneiska halvon efter den Kristna återerovringen.

  Gilla

 • ingetattförlora

  När ska någon politiker med lite ”stake” gå upp i talarstolen och berätta sanningen om Islam, om Islams normer och värderingar. En del politiker har försökt säga sanningen, men omedelbart så kommer rasistkortet fram
  och talaren får munkavel. Nästan alla i Riksdagen vet om Islams sjuka ideologi, men med risken att framstå som en rasist så väljer man tysthet och total förnekelse. Hemma vid köksbordet sitter man säkerligen och spyr ut sin ilska mot IS och Islam, men i offentlighetens ljus är Islam den stora fredens religion. Tror inte ens Olof Palme hade accepterat detta vansinniga samhälle.

  Gilla

 • Tony

  Ett bevis som något på att Islam är en sinnessjukdom.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: