Stäng

10 reaktioner på “Humant och Fredligt

 1. Mina tankar går helt omedvetet till Little Boy och Fat Man när jag ser vad de här fega uslingarna och kräken utsätter mänskligheten för.

  1. Jag trodde förr att både människor och djur hade empatigenen. Men islamister har den inte, varken för människor och djur.

 2. Det är fina pojkar som har valt ett spännande medlemskap i den nya föreningen IS. Efter att föreningens aktiviteter är avslutade nere i mellanöstern återgår dessa fina gossar till sina industriarbeten i respektive land.

 3. Dessa fredliga är inbjudna av fredrik reinfeldt. Jag hoppas att de tar hand om hela sju klövern, jo det kommer de att göra 100% säkert = detta är bara en tidsfråga. Men kom ihåg att fredrik reinfeldt säger att Svenska folket är förståndshandikappade idioter = där har vi svaret varför fredrik reinfeldt bjuder in sina egna mördare. Man får vad man förtjänar eller hur? Tråkigt att 13 % blir utsatta av sjuans idioti.! Jag anser`(tror) att det är kört för Sverige, Sverige är så svårt skadat så det återstår bara krig för att komma på fötter igen med Sverige. Sverige har en mycket allvarlig situation med fredriks gäst parasiter, ingen har förstått att de vill starta krig i Sverige. fredriks mördare kommer väcka hela den Svenska befolkningen inom kort förhoppningsvis. Då hjälper det inte att köpa tidningen vakna hos Frälsningsarmen. Visste ni att mer än 90% av dessa flyktingar är beväpnade med minst handeldvapen? Visste ni att Svensk polis är rädd för dessa ”flyktingar”? 87:an vet inte hur det står till med Sverige, men vi som bor i andra länder ser hur illa det är. På samma sätt startade kriget i Syrien just det som nu händer i Sverige.

  1. 14000 (läste en uppgift att 1400 = 10% av ”ensamkommande flyktingbarn” var något problem). D.v.s. 14000 desertörer/”unga, skäggiga pojkar (från IS?) insmugglade bara i år!
   Har de vapen så har de stor kraft när de får order att ta över Sverige.

 4. MUSLIMER ÄR SOLSYSTEMETS AVSKRÄDE….ETT SKADEDJUR SOM FÖRTJÄNAR ATT UTROTAS RAKT AV!!!

 5. Svenska kyrkans ärkebiskops valspråk skriker mördaren….-Allahua Akbar….=Satan är störst!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: