Tyska polisen, det finns många no-go zoner

INVANDRARVÅLD. Ett ökande antal våldsbrott som begås av invandrare från Mellanöstern och Balkan har gjort att delar av Duisburg, en viktig tysk industristad, till ”områden av laglöshet” – områden som de facto har blivit ”no-go” zoner för polisen, enligt till en konfidentiell polisrapport som till det tyska nyhetsmagasinet Der Spiegel.

Rapporten, som producerats av polishögkvarteret i Nordrhein-Westfalen, den folkrikaste delstaten Tyskland (och även staten med den största muslimska befolkningen i Tyskland), varnar för att regeringen förlorat kontrollen över problemstadsdelar och att förmågan hos polisen att upprätthålla den allmänna ordningen ”inte kan garanteras på lång sikt.”

Duisburg, som har en sammanlagd befolkning på omkring 500 000 personer, är ​​hem för uppskattningsvis 60 000 mestadels turkiska muslimer, vilket gör den till en av de mest islamistiska städerna i Tyskland. Under senare år har dock tusentals bulgarer och rumäner (inklusive sinter och zigenarne) strömmat till Duisburg, vilket skapat en etnisk-religiösa kittel.

Der Spiegel”Det finns områden där invandrargäng tar över hela metrotåg för sig själva. De ursprungliga invånarna och företagarna håller på att skrämmas och tystas. Personer som tar spårvagnar under kvällen och natten beskriver sina erfarenheter som” levande mardrömmar. ” Poliser är föremål för höga nivåer av aggressivitet och bristande respekt”.

”På medellång sikt kommer ingenting att förändras, enligt rapporten. Skälen till detta är den höga arbetslösheten, bristen på karriärmöjligheter för invandrare utan kvalifikationer för den tyska arbetsmarknaden och etniska spänningar mellan invandrare.  Duisburgspolisen vill nu förstärka sin närvaro på gatorna och jaga brottslingarna mer konsekvent.

Chefen för den tyska polisen unionen, Rainer Wendt, berättade för Spiegel Online för något år. ”I Berlin eller i norra Duisburg finns det bostadsområden där kollegor knappast vågar att stoppa en bil – eftersom de vet att de direkt kommer att vara omgivna av 40 eller 50 män ”. Dessa attacker utmanar avsiktligt statens auktoritet – attacker där förövarna uttrycker sitt förakt för vårt samhälle.”

De läckta dokumentet kommer mitt i en serie av attacker mot polisen av invandrare, inte bara i Duisburg, utan över hela landet.

I Duisburg närheten av Marxloh, till exempel, attackerade en flock på mer än hundra libanesiska invandrare den 29 juni två poliser som försökte gripa två män för att de rökte cannabis på en offentlig trottoaren. Inom några minuter var officerarna omgiven av mer än 100 män som försökte hindra arresteringarna från att äga rum. Tio polisbilar och dussintals poliser krävdes för att rädda de två poliserna.

Även i Marxloh, fick polisen ringa efter förstärkning när 300 invandrare hamnat i strid med varandra. 100 poliser försökte skilja de två grupperna, men pöbeln vände sig snabbt mot polisen. Duisburgspolisen talesman Ramon van der Maat, ”Det händer gång på gång, vi kallas till en incident som först inte verkar så allvarlig. Men sedan behöver nio, tio eller elva polisbilar för att återställa ordningen.”

…och så håller det på exempel, efter exempel.

 

I en intervju med det tyska nyhetsmagasin  Fokus, varnar chefen för polisförbundet i Nordrhein-Westfalen, Arnold Plickert, för uppkomsten av no-go zoner i städerna Köln, Dortmund, Duisburg och Essen. ”Flera konkurrerande grupper libanesiska, turkiska, rumänska och bulgariska klaner kämpar om herraväldet på gatorna. De har sina egna regler, här har polisen inget att säga till om.”

I en tidigare intervju fick Tysklands polischef , Bernhard Witthaut, frågan av intervjuaren:

”Finns det områden i städerna – till exempel i Ruhr – distrikt och bostadskvarter som är förbjudna områden”, vilket innebär att de inte längre kan skyddas av polisen?”

Witthaut svarade: ”Varje polischef och inrikesminister kommer att förneka det. Men vi vet vart vi kan åka och vart vi inte kan åka. Anledningen är att våra medarbetare inte längre kan känna sig trygga där och fruktar att bli offer för våld. Ännu värre är att inom dessa områden, ger brott inte längre upphov till några straff. De är lämnade helt åt sig själva. Statens kontroll är helt ute hur bilden”.

”Stora arabiska familjer, utgör ett parallellsamhälle kriminalitet och drivs av invandrarmaffiaklaner med tusentals medlemmar som drar nytta av juridiska kryphål, sociala tjänster och internationella kontakter med dominerande organiserade kriminella grupper”.

Staten är hjälplös eftersom myndigheter och politiker tassar runt på tå av feghet.

Gängen kontrollerar heroin och kokainaffärerna, driver bordeller och är aktiva med smuggling. Brutaliteten med vilka de utför sin verksamhet har gjort dem mycket kraftfulla, polisen är rädda för dem och staten är passiv är passiv i förhållande till dessa klaner, politikerna ignorerar fenomenet.

-Pettersson ser att tyskarna har problem, läs hela artikeln HÄR, men i Sverige är det ännu värre för här påstår det politiska etablissemanget att Sverigedemokraterna är problemet, inte de kriminella invandrarna, politikerna eller journalisterna som tillåter dem härja…

7 thoughts on “Tyska polisen, det finns många no-go zoner

 1. Förutom dom redan kända No Go zonerna i Sverige så
  bör nog snart även motionsslingorna räknas dit.

 2. Det har varit problem i dessa enklaver sedan arbetskraftsinvandringen efter andra världskriget. Men nu ger de sig på det tyska civilsamhället också, och problemen är också en konsekvens av massinvandringen av hatiska och fanatiska muslimer som ska erövra. Arbete? Inte de här, de har andra ambitioner.

 3. Det finns i Sverige en hel del only-go zoner. I dessa zoner bor endast politiskt korrekta, miljöpartister, liberaler och kommunister.

  I dessa zoner är negrer, muslimer, zigenare och araber inte välkomna.

  Ett fint exempel på en sådana zon är Södermalm.

  Där sliter toleranta fetknoppar likt fredrik virtanen i sitt anletes svett med att sprida den ”rätta” värdegrunden i övriga landet. För att kunna fortsätta rädda mänskligheten från rasister och fascister behöver dessa hycklare lugn och ro och förstklassigt kokain.

  Då är det passligt att negrer, muslimer, zigenare och araber håller sig så långt borta som möjligt.

  Om de inte har för avsikt att leverera kokain vill säga!

 4. Duisburg är ett skolexempel på,hur en tidigare blomstrande industristad förvandlats till en stad med ”berikare” av alla slag.Turkarna har ju funnits där sedan gästarbetarnas tidevarv.Det nya är att zigenare,tattrar och allsköns pack,har hittat den nedgångna staden.
  Nu skall vi inte tro att denna lilla stad i NRW är någon sällsynthet i Tyskland.Frankfurt/Main har liksom Berlin,Hamburg och Bremen områden som man som turist eller obekant,skall vara väldigt försiktig att besöka….
  Det tråkiga är att liksom i Absurdistan blir islamisterna,och deras ligor allt
  bättre organiserade och svarar numera för den tunga kriminalliteten.

Kommentera