Spärra In Dem

Förre NATO Commandern Generalen Wesley Clark säger: ’Tid för interneringsläger i Usa och Europa’. 

Han fortsatte: ”Jag tror på en nationell politisk nivå, måste vi titta på vad själv radikalisering innebär, eftersom vi är i krig med denna grupp av  (muslimska) terrorister. De har en ideologi. Under andra världskriget, om någon stödde Nazityskland på bekostnad av USA, kallade vi det inte yttrandefrihet, vi satta dem i ett läger, vi – de var krigsfångar. Så, om dessa människor radikaliseras, och att de inte stöder USA, och de är illojal mot USA , bra. Det är deras rätt. Det är vår rätt och vår skyldighet att segregera dem från det normala samhället under hela konflikten. Och jag tror att vi kommer att behöva vara tuffa på detta, inte bara i USA, utan våra allierade nationer, som Storbritannien och Tyskland och Frankrike, kommer att behöva titta på sin nationella lagstiftning . ”

Läs mer HÄR

10 thoughts on “Spärra In Dem

  1. Instämmer med generalen och jag tror det kommer att bli så! Vi befinner oss mitt i 3:e världskriget som Påven deklarerat och det är en tidsfråga innan USA och deras allierade i Europa sätter ner bägge fötterna mot islam-mupparna/mördarna!
    Tyvärr här vi landsförrädare i Sverige som inte accepterar demokratiska spelregler, de demonstrerar mot en laglig kampanj i Tunnelbanan och kommer att ställa sig bakom Islamiska Staten!
    Allmänheten i Europa kommer att acceptera att placera islamister i hårda läger, det är bara en tidsfråga!
    Vi behöver förändra vår lagstiftning, VI MÅSTE INFÖRA DÖDSSTRAFF FÖR TERRORBROTT!! Vi ska inte ha mördare/slaktare i våra fängelser, de kommer att orsaka stor skada förr eller senare, då är steget enkelt, de kan få välja mellan nackskott eller giftsruta!
    MÅNGA I SVERIGE ÄR JÄVLIGT FÖRBANNADE PÅ DE VEKA FÅNTRATTAR VI HAR TILL POLITIKER, EN TIDSFRÅGA INNAN DE BLIR STORA FÖRÄNDRINGAR!!!

  2. Generalen tar bladet från munnen, det måste bli ett slut på daltandet med muslimer, det har gått för långt. De får gärna behålla sin ideologi men vi vill inte ha dem i våra samhällen, muslimer hör hemma i muslimska stater! Vill muslimer vara här ska de interneras i läger och behandlas som vi behandlade fångar på medeltiden i vårt land, exempelvis ”råbarkning” är ett bra straff…..Jag tror straffet hette så, de ska plågas ihjäl så de inte vill ta sig hit!! PUNKT!!

  3. Jaså Fjärran Ö. gillar att ha fångar, i sådana fall utgår jag ifrån att de har begått ett brott och dömts för det.

    • Nej det ska inte tas några fångar. Det är både billigare och bättre med avrättning på plats.

    • Hugga huvudet av ett antal människor, bränna upp någon i bur och kasta en person från ett tak betraktar vi i den normala världen som brottsligt. Men islam har andra värderingar.

      • Det värsta är att våra makthavare försvarar denna perversa ideologin med näbbar och klor. Högt uppsatta feminister besöker invandrartäta förorter med bordsdukar svepta runt skallen, och ska värna om denna perversitet, samtidigt ligger våra gamla och dör ner sketna, liggsår med fluglarver, våra svenska missbrukare, utslagna, hemlösa dör som flugor i rännstenen. Men vi kan ju alltid slå oss på bröstet och säga vi har gett dyr akutsjukvård till några hundra stolta IS-krigare som kämpar hårt för denna fredens religion. Svärigge miiiiiicket fiiiiiiint läänd.

Kommentera