Opartiska SVT bedrar

BEDRÄGERI. SVT har idag en artikel om att många ensamkommande barn försvinner. Den väljer vår statskontrollerade propagandamedia att illustrera så här… 

2015-08-07_2101

Artikeln med bilden publicerades den 7 augusti 2015 klockan 04:02 och bilden plockades bort klockan 15:34.

I ett normalt land hade journalisterna avslöjad bluffen med ”barnen”, eller menar SVT att de ensamkommande barnen är 5-6 åriga flickor med nallebjörnar?

23 thoughts on “Opartiska SVT bedrar

  1. Konstigt?

    Jag har aldrig sett en enda nyhet i MSM förut, att asylsökande barn försvinner i Sverige.

    Rymmer dom hem igen?

  2. Det här är verkligheten , den grymma, läs vad som väntar !
    ’http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3187784/Teenager-reveals-forced-undergo-female-genital-mutilation-married-man-TWICE-age.html

  3. Borde väl säga sig självt? Barn försvinner inte om det inte handlar om bortförande/ kidnappning, men när vi pratar 1400..? Hallå? De är inte barn, de är fullt kapabla att välja var de drar, de är alltså inte barn…

  4. När Mona Sahlin för flera år sedan fanns på bild och vurmade för ensamkommande barn var det två småflickor i 3 – 4 årsåldern inmonterade.

    Kan inte fatta att vi ska tvingas använda våra skattepengar till detta fasarium.

    De yngsta idag är väl de marockanska gatubarnen – men det är pojkar och de brukar som bekant rymma.

    • Pica pica :
      Mona muslim tillhör ett annat land och en ANNAN värld, …………….hon är nog inte riktigt frisk, hon är mycket hjärntvättad !!!!!!!

  5. Den här är ännu värre!

    Den är numera borttagen från artikeln.

    Att denna lögn och propagandaapparat fortsätter sin falska och lögnaktiga vandel beror endast på att majoriteten svenskar är bortom räddning korkade.

    Ni som inte tillhör den korkade majoriteten gör det som måste göras.

    Och gör det NU!

    Säg upp TV-licensen genast!
    Ring kundtjänst
    0771-91 00 04
    eller lämna ett meddelande här
    http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

    http://s28.postimg.org/tndypmp7h/Ensamkommande_L_gnen.jpg

    • Jag tror faktiskt inte att majoriteten är korkad. Jag tror att människor är olika rädda för att bli stigmatisera de och uppvaknandet tar olika lång tid beroende på omständigheter. Det är det vi ser nu när Sd.s tillväxttakt har gått från en fördubbling mellan varje val till en enprocentig ökning per månad efter senaste valet. Jag tror att majoriteten svenskar är smarta.

      • Korkad by proxy är vad jag egentligen menar. Det är ett sjukdomstillstånd och kan förhoppningsvis botas. 🙂

      • @Synonymen Jag förstår vad du menar 🙂 Jag är ändock lite allvarlig med mitt påpekande. Jag menar att det är en sorts stigmatisering att kalla meningsmotståndare för korkade. Problemet med det i sin tur är att människor som upplever sig stigmatiserade av en viss grupp har oerhört svårt att byta åsikt. Om man utmålas för att vara korkad så är det inte ett incitament för en förändring i tankebanor. Naturligtvis är detta lite petigt av mig men av någon anledning vill jag ha det sagt 😉

    • Fria Tider ringde upp SVT,och gjorde en intervju med en ung dam, som inte ville avslöja sitt efternamn…Tror hon hette Jenny i förnamn.
      Förmodligen var detta droppen som gjorde stenen drypvåt ?

  6. Förfallet av sk public service är totalt, kommer troligen att bli värre med en vidrig kommunist som VD. Säg upp licensen ni som inte gjort det än. Vägra finansiera propagandan.

Kommentera