15 thoughts on “Video från ”koncentrationslägret” Gaza

  1. Vad jag vet så är de här mycket gamla bilder som jag sett långt innan israels senaste brutala statsterrorism mot palestinierna. Men glöm aldrig att Guden Allah ser allt och alla onda handlingar straffar sig förr eller senare. Vi får bara be gud att snabba på den processen så att terrorregimen israel tvingas till en fredligare väg.

    • Nu har Ali vaknat !!!
      Trodde för min del,att du sedan länge återvänt till dina hemtrakter ! Var har du hållit hus så länge ?
      Vill inte påstå jag saknat dig,likväl funderat över om du kanske åkt till dina vänner i IS.

      • Stenbock. Förstår att du kanske har varit glad över att jag inte velat lägga tid på en värdelös hatblogg som denna. Jag förstår att du kanske inte kan sakna en muslim eftersom du bevisligen inte gillar mig. Det händer dock att jag ibland går in på bloggen för att se om ni har blivit lite mognare. Men det visar sig varje gång att det fortfarande är samma visor som rabblas av samma personer. Det är samma sorts lögn- och hatpropaganda som ni sysslar med.

        Och svaret är nej. Jag har inte varit där nere. Jag är inte kapabel att kriga och döda andra människor. Som du säkert vet är jag en fredlig person som hatar krig.

      • Ali:
        Nja,ibland har jag upptäckt lite ”rasistiska” tongångar i dina kommentarer.T.ex. tycks du inte gilla judar speciellt mycket.
        F.ö. har du sett hur SD ökat sina väljarsympatier,under tiden du legat i ide ?
        Vill inte påstå,att Pettersson och hans blogg är en av orsakerna till SD`s allt större populäritet,men nog drar bloggen sitt strå,när nu alltfler söker sanningen !
        Ha det så bra Ali och att mjölkprodukterna stiger i pris !

      • Stenbock. Jasså? Och när har jag sagt något rasistiskt om judarna? Varför noterar du inte det och visar mig vad du menar. Att vara starkt kritisk mot terrorregimen israel är inte rasistiskt. Det finns massvis med judar som ogillar israels agerande.

        Visst håller jag med dig om att SD har gynnats av hatsajter och bloggar som Pettersson, avpixlat mfl. SD lever väldigt mycket på den sortens propaganda. Plus att andra partier inte lyckats ta sig an Sveriges utmaningar på ett bra sätt. Blocken har för många likheter och det gynnar SD.

        Samtidigt går Sveriges ekonomi fortfarande mycket bättre än andra europeiska länder vilket visar att vi är på rätt väg. Vi jobbar tillsammans för Sveriges bästa =)

        Tack detsamma. Ha det så bra och vi hoppas på ett på en bra utveckling för Sverige.

  2. De svältande palestinska terroristerna, försörjs bla via svensk feministisk utrikespolitik via bitchen Wallström. 1 500 000 000 000 årligen till deras lyxkonsumtion. Svenska åldringar får ett halv ägg till frukost om de har tur.

    • Att prata om lyxkonsumtion samtidigt som FN meddelar att det går mycket hungersnöd i Gaza visar hur mycket ni sionistkramare ljuger och hur många lögner ni luras att tro på. Svenska UD och Sida är väl medvetna om situationen och går inte på era lögner utan skickar personal för att se på situationerna i världen.

      Sedan ljuger du när du skriver att Sverige betalar 1500 miljarder årligen. Har du ingen koll på siffrona eller ljuger du medvetet? Du är för pinsamt

  3. Är judisk el och judiskt dricksvatten verkligen halal?
    Och varifrån kommer stålarna?
    Palesvinen exporterar ju bara någon lastbil kryddor per dygn.

    • Att du kallar folk som är totalt isolerade och brutalt behandlade för svin visar mycket väl vilken sjuk människa du är. Att det exporteras så lite beror ju på israels och Egyptens illegala och brutala beteende. Men du verkar inte ha hjärna eller hjärta att fatta det. Om ryssarna skulle ta hela Gotland och isolera ön och minimera in och utförseln av varor och människor och bomba sönder fabriker och hus. Tror du då att Gotland hade kunnat leverera något till omvärlden?

      ni som propagerar för den högerextrema israelska regimen som nu styr landet har faktiskt ingen logik och inget samvete.

  4. Detta är inte nog för muslimerna man kräver att bli försörda av Svenska skattebetalare. Och naturligtvis ställer Stefan o Mona som själva är försörda av skattebetalarna…………………

Kommentera