20 thoughts on “Köp inte matvaror märkta med halal

  1. Jag brukar säga till i butiken och ofta vet inte personalen att de säljer halalvaror så jag ber dem framföra mina synpunkter till chefen. Men tyvärr finner jag allt fler produkter med stämpeln, t o m chips. Varje stämpel ger en slant till islamsk jihadism. De tvingar oss betala jiziyya (muslimsk skatt för otrogna) som ska gå till att döda oss.

    Det finns en bra video av en australienska om halal på YouTube, tror jag.

    • Tänk om man kunde sätta 100 poäng i stället för en poäng!
      Vissa inlägg skulle jag vilja sitta hela kvällen och trycka poäng på.

  2. Gör som jag när ni ser att där finns Halalkött, ta en paket
    malen fläskfärs och lägg den bland det torterade köttet,
    Alltid avstår några Mussar att köpa då.

  3. Islam är en form av allergi, de måste veta vilka produkter de kan äta och konsumera. Åk hem till halalland, så får vi andra ha våra liv ifred!

  4. Ingen normal människa ställer fram djurplågat kött på familjens middagsbord. Vilket i sin tur innebär att vi importerar tusentals onormala och obegåvade djurplågare som förses med djurplågat kött av giriga handlare.

  5. Det är många varor som har certifieringen halal, se upp för det gäller tex även godis, läs på förpackningarna, en del av försäljningen går till att göda islam.
    http://www.halalcertifiering.se/foretag.html
    De som får certifieringen betalar en summa till islam, ju fler muslimer vi får i våra länder ju mer pengar får islam !

    • Nu vet jag inte om du är så korkad som du skriver Lena, men vill du förklara hur ”hall betalar för islam” och hur ”islam får pengar i ditt land”

      • Dom får pengarna vi sitt Halalmärke på förpackningarna. Detta märke får alla producenter betala en avgift för som går till IS.

      • För att vara säker på att när man köper en produkt håller måttet och är verkligen den varan man betalar för så brukar man antingen anlita en fackman eller någon besiktningsman för att säkerställa produkten. Och det är just det i detta fall när en certifiering av en viss vara sker. Vad har det med islam att göra? Hade halalslakt varit tillåten i sverige så hade inte någon certifiering behövts. Du borde läsa om och läsa rätt Lena.

      • Malmöbo:
        Som alltid utmärker du dig med dina egna tolkningar.. 🙁
        Dessa gäller i det land du stammar ifrån,men inte hos oss inom civiliserade delen av vår jord.Ni radikala araber (och även judar) utmärker er på ett för oss oacceptabelt sätt,inte enbart inom djurplågarbranschen.
        Inse att ni inte kan omvända oss,(till era medeltida seder) utan tag seden,därifrån ni erhåller era sociala bidrag !

  6. Jag köper aldrig en djurplågad produkt. Ofta är importerat lammkött djurplågat då lägger jag en del grisprodukter bland dem då blir de haram för mussarna och den sketna handlarn blir blåst.

Kommentera