Ännu en grovt okunnig advokat


Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg fortsätter sprida missuppfattningen att det skulle finnas likheter mellan svenska finlandsfrivilliga och de terrorister som idag söker sig till Islamiska staten (IS).

A

 

Anne Ramberg

”Men gränsen mellan att med svenska statens hjälp organisera frivilliga förband till stöd för ett grannland som blivit invaderat och att ansluta sig till en dödskult som vill utplåna större delen av mänskligheten är solklar. Ramberg kan inte undgå att se den.”

Läs mer i : SmålandsPosten

fin-26

 

Svenska hjältar i Finland

Läs mer om de Svenska Finlandsfrivilliga:  HÄR   och HÄR

isis-syria-army-behead

En ”hjälte” från den muslimska gruppen ISIS i Syrien


23 responses to “Ännu en grovt okunnig advokat

 • Joy

  Hon anser då att världen ska islamiseras och sharialagar ska råda? De bedriver ett krig mot västerländska länder och vår demokrati. Vad är det för fel på svenskar, varför daltar de med muslimer?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Att ”kasta pärlor åt svin” är ett uttryck, som betyder att slösa intellektuell möda på människor som ändå inte förstår eller uppskattar.

  Gilla

 • Sven

  Anne Ramberg är en del av vad som är fel i Sverige, en del av det vänsterradikala pk-etablissemang som raserar Sverige. Hon framstår som självupptagen, enfaldig och inte minst korrupt som kapat Advokatsamfundet och gjort det till sin egen ‘lilla låda’. Hon styr och ställer som hon vill och kompletterar med inlägg på sin lilla blogg och med uttalanden och debattartiklar, det ena enfaldigare än det andra…

  Gilla

 • Pica pica

  Såg att Tomas Olsson backade upp denna Ramberg i nyheterna mot M:s förslag mot att stoppa terrorister.

  Kan inte låta bli att fundera om dessa tillhör deras berikande klientel?

  Gilla

 • Tony

  Och denna j–la skata önskar att bli justitsieminister i Sverige,
  en fet spark i r–en är mer motiverat.

  Gilla

 • Uppgiven

  Mer att läsa om denne Ramberg…
  ( samma länk som den i svaret till Falköga längre ned i inläggen )

  http://www.uvell.se/2015/07/15/anne-ramberg-samfundet-27653628

  Gilla

 • CarinaFina

  Mänskan har lägre trovärdighet än Sahlin/Reinfeldt/ Ullenhag/Löfvén/AKB tillsammans.

  Gilla

 • Trynbald

  Nu vill ju moderaterna stoppa ”svenskar” att resa till vissa länder och slåss för Isis. Med bl.a. begränsningar i passet m.m. Uppenbarligen har AKB och B.Ask inte samma inställning som A.Ramberg.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag tycker nog att rubriken ”ännu en grovt okunnig advokat” nog inte stämmer.

  Varför skulle hon vara okunnig?

  Gilla

  • FjärranÖsternRedaktionen

   Läs Smålandspostens artikel! Så förstår du!

   Gilla

  • Sven

   Hon är både okunnig och farlig. Är man för fri invandring vilket hon tydligen är framstår man onekligen som okunnig och farlig. Då förstår man inte de negativa konsekvenser detta har etniskt, socialt, kulturellt och ekonomiskt.

   Är man emot att bedriva underrättelseverksamhet mot muslimer (även kallade islamister) är man okunnig om det akuta hot mot oss de utgör. Det är både oansvarigt och farligt.

   Gilla

   • angelicaplacet

    Kan det inte bara vara så enkelt som att en del människor inte tycker om sitt land.
    Varför måste man försvara och hävda att dessa personer måste vara okunniga och inte förstår?

    Gilla

 • Albin

  Tja en del ville väl bara bekämpa ASSAD och gick till andra grupper än ISIS.
  Förövrigt är det enformigt trist att läsa kommentarer som,Fullständigt huvudlöst , odugling. korkad , vidrige. Reflexion lyser med sin frånvaro, sakfrågan negligeras, Synonymen med sina dagliga kommentarer sätter ribban, och på den ribban finns ingen höjd.

  Gilla

 • Falköga

  Hur länge kan advokaterna acceptera henne som av dem högt betald företrädare? Hon är ju helt historielös. Det måste finnas i varje fall pensionerade advokater som kan fakta om finlandsfrivilliga och som kan lära de yngre. Personligen har jag talat med flera som var i strid i Finland. De är goda människor och var beredda att offra livet för broderfolket. Till skillnad från de som i dag, som snackar om invandrare, ensamkommande och tiggare men inte ställer upp själva.

  Gilla

  • Uppgiven

   http://www.uvell.se/2015/07/15/anne-ramberg-samfundet-27653628

   ”Om du vill bli advokat i Sverige finns bara ett sätt – att bli medlem i Advokatsamfundet. Men det får du inte bli hur som helst utan måste uppfylla några kriterier uppsatta av Advokatsamfundet. ”

   ”Den som styr över den här organisationen är Anne Ramberg, generalsekreterare sedan 15 år tillbaka. Hon för Advokatsamfundets talan och representerar alltså landets samtliga advokater, som inte har något val än att representeras av samfundet och Ramberg.”

   Gilla

 • eva

  Ann Ramberg kan väl åka ner och kolla läget på plats. Hur kan hon jämföra Sovjetunionens överfall på Finland med ISIS härjningar. Övergrepp förekom och jag har hört en del otäcka berättelser som den om den döda ryska soldat som av finska soldater spikades upp med armen pekandes i fel riktning, allt för att vilseleda ryssarna. Men det kanske är en skröna.
  Dessutom tror jag inte att varken svenska frivilliga eller Finlands egna styrkor ägnade sig att hugga huvudet av folk, elda dem i burar och ”annat skoj”. Inte heller såldes kvinnorna på marknader för högstbjudande. Jag anser Ann Ramberg djupt okunnig trots sin akademiska examen och ej värdig att vara Advokatsamfundets generalsekreterare med sitt fjäskande för ISIS och islam.
  Har du redan provat BURKAMODELL, Ann Ramberg?

  Gilla

 • Gert B.

  Fullständigt huvudlöst…..
  Av Ramberg.

  Gilla

 • ossie

  Korkad subba!

  Gilla

 • Mary-Agnes

  Många norska finlandsfrivilliga fortsatte kampen hemma i Norge mot den tyska invasionen. Hon är så korkad att hon inte ser skillnaden mellan anfall och försvar, mellan hemvärn och erövring.

  Gilla

 • Galten

  Det säger allt om de som påstår sig höra till intelligentian, att man överhuvudtaget drar dessa paralleller är bara för magstarkt.

  Gilla

 • Synonymen

  Vid sidan av den vidrige dan eliasson är nog denna anne ramberg den som framkallar mest vrede närhelst hon framträder.

  En obehaglig, falsk och genomkorrumperat odugling.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: