Efterlyst svensk greps på Kastrup

INVANDRARVÅLD. Polisen på Köpenhamns flygplats grep i går en 28-årig svensk medborgare som har efterlyst av svensk polis för våldtäkt och våld mot tjänsteman.

Svensk polis utfärdade den 11 november 2014 en europeisk arresteringsorder på mannen som är född i den somaliska huvudstaden Mogadishu. 

I lördags kom 28-åringen med ett flyg från Kairo till Köpenhamns flygplats. Han blev rutinmässigt kontrollerad vid ankomsten, och det visade sig att han var efterlyst för våldtäkt, våld mot tjänsteman och för att ha stulit en polisbatong. Brott som tillsammans kan ge upp till åtta års fängelse, om mannen befinns skyldig. 28-åring motsätter sig inte utlämning för rättegång i Sverige.

-Pettersson hittade detta i Ekstrabladet, dit hänvisar även svenska media men artiklarna blir litet lätt förvrängda, de svenska journalisterna har tydligen problem att översätta dansken och missar att ”svensken” är född i Somalia…

Metro skriver så här
Metro skriver så här
Detta är från seriösa Svenska Dagbladet
Detta är från seriösa Svenska Dagbladet
Så här ser svensken ut på Interpol
Så här ser svensken ut på Interpol

 

17 thoughts on “Efterlyst svensk greps på Kastrup

  1. Invällarverket beviljade sannolikt PUT och svensk medborgarskap EFTER VÅLDTÄKTEN som denna pensions-räddare från Somalia gjort sig skyldig till.
    För övrigt lever 99,99% av detta skitfolk på bidrag!!

  2. Han kände väl att det var dags att återvända för att nu hjälpa till med att rädda pensionerna!

  3. När man ser hur vi svenskar,på endast några årtionden ändrat färg o.
    utseende,googlade jag inom område evolution,för att se hur något sådant kunnat ske.Jo faktiskt fanns det belägg för förändringen:
    http://www.evolutionsteori.se/artiklar/manniskans-evolution/

    Fortsätter denna invasion av främmande arter,kan vi skåningar inom 50 år, se Amazona-indianer,papagyaner och andra sällsyntra raser vandra kring på skånska slätten ! 🙂

      • Om….Hur många gånger har man inte på osäkra ben, utforskat denna och kringliggande platser. 🙂
        S/S Bohuslän,S/S Kirsten Phil,och S/S Lucullus lade till vid denna pir.Det var tider ”Galten”,när drammen kostade 75 öre glaset och stämningen var hög.(framför allt på resan mot Kph)
        Minns att jag med mina förbindelser,hade gratisbiljetter i hela häften ! Dessa gyllne tider kommer tyvärr aldrig mer tillbaka…..Men minnena lever kvar än idag !

      • Om du ser efter så finns det på den stora bilden både vänster och högerpilar, lite längre bakåt finns faktiskt en bild hur det såg ut på 60-talet. Både Absalon och Örnen finns med där samt någon från Centrumlinjen (tidigare Orangelinjen). 🙂

      • Galten:
        När du nu väckt upp mina nostalgiska drömmar,från lyckligare dagar.Här finns de gamla sköna skeppen,som lugnt gungade fram på Sundets vågor:
        http://www.faktaomfartyg.se/centrum_linien.htm
        http://kommandobryggan.se/pass/lucullus.htm
        Sedan får vi inte glömma gamla färjan ”Malmöhus”,som ju var förbindelsen mellan Residenz-staden och Nyhavn….
        Vill minnas att det även fanns en förbindelse mellan Limhamn och Toldhuset…

  4. I PK:s trånga värld önskar det stackars missförstådda offret för den strukturella rasismen i sverigestan att återlämna den ”lånade” batongen och få upprättelse, det är självklart därför som ”det” återvänt från djungeln till civilisationen; ett tårdrypande, självskrivet manus i morgonsofforna.

    Våld mot tjänsteman och våldtäkt är ju numera trivialiteter och vardagsmat som endast drabbar vita, varför bry sig?

    Nej, åter till verkligheten:
    Negrer är som cyklar, fungerar bäst med kedja på.

  5. Snälla danskar kolla alla somalier och annat löst så blir det lugnare i våra länder, tackar på förhand !

  6. Men tänk. Grabben har ju ett svenskt namn också. Utlämning till Sverige. Självklart här blir han frikänd och får skadestånd.

  7. ”Svensk medborgare” är ändå ett gigantiskt fall framåt. Semestervikarier på TT?

Kommentera