46 thoughts on “Är statsministern riktigt klok?

  1. Jag tror att det han avser med sitt uttalande – sju partiets medvetna planering för svenska folket och landet – den medvetna planeringen går framåt för deras del.

  2. Skitstövlar är de allihop, blir så förbannad när man slår upp nyheterna. Samma skit varje dag, men försvaras ska det. Idag får vi veta att det ska delas ut gratis busskort till invandrare i Kalmar, så bra, alla andra fattiga och isolerade människor runt om i landet skiter vi i. Eller den här: Från UNT, där har det minnsan delats ut kissböter, vad sägs om att snuten skulle bötfälla zigenarna i parkerna, då blir det rekord…men nejdå, här i landet är vi inte lika inför lagen, tvärtom. Enda fördelen med skitpolitiken man för är att SD inom mycket snar framtid är största partiet.

  3. Väntar bara på nästa oponions undersökning då är (SD) redan största parti. Och sedan nyval…..

    • Det är nog inte bara du Nisse som väntar. PK-politiker och -media väntar ivrigt på ett mer tillförlitligt resultat (som ligger betydligt under Sentio). Sen kommer allt PK-folk att använda detta resultat och hänvisa till att det är mer aktuellt.

  4. När skall dom här jävla muslimerna ut från Sverige? Jag är själv invandrare och kristen. Men jag kan lova att det är väldigt sällsynt att vi kristna invandrare begår brott, väldigt sällan! Jag kan inte ens säga en muslim som jag vet om som INTE har begått brott. Vafan tänker Sverige med egentligen? Utan dom här jävla muslimerna så hade Sverige vart det bästa landet i världen. Istället kommer de hit, lever på bidrag och gör ingen nytta. Förutom att de gynnar, brottsligheten, bedrägeri, våldtäkten m.m. UT MED DOM!!!

    Ber om ursäkt för eventuella felstavningar pga dyslexi

  5. Ännu ett löfte som Löfven bryter i kväll: Skatten på bensin och diesel ska höjas med 44 respektive 48 öre. Nu håller det på att ta hus i helvete här i Norrland. På lokalnyheterna talade en socialdemokratisk åkare om vad han tyckte om höjningen. Och en politiker konstaterar att vi här uppe inte har möjligheten att välja att åka tunnelbana eller buss istället.

    Någon sa att regeringen försöker ta död på all näring norr om Uppsala.

  6. Att ligga i kulterens och utveckligens framkant behöver inte betyda något positivt. Speciellt inte om det handlar om kulturförstörelse och en utvecklig som går käpprätt åt skogen. Att ett samhälle faller samman är också en utveckling.

  7. Det värsta är att Löfven föraktar oss: FOLKET! Alla de andra Politiker föraktar fölket och vi är dumma nog att göda de!

  8. Ensamkommande hjärncell= idiot. Fint för landet med en så ”strålande” talare och en pajasfigur som statsminister och han ska representera Absurdistan ute i världen, vad ska övriga normala världen tro, ja de vet redan hur illa det är i den humanitära stormakten.

  9. Ingen kan lura i mig att det är Rövfen som drar i trådarna. Nä han är snarare en nyttig idiot och en marionett.

  10. Nej han är helt väck o hur dessa intill klarar hålla masken är nästa stora under. Eller…..är dom lika jävla korkade. Gapskratt 50,40,30. Är han bortsupen. Vilket skämt. Han vet inte ens att % handlar om hundradelar o max nås vid 100. Han är en bluff.

  11. Om man lyssnar på filmen så säger Rövhålet och de andra på flera ställen att man vill ha mandat för 50,40.30 och jag utgår ifrån att dom menar procent. Jag får det till 120%. Rövhålet säger också att han vill ha mandat för 40,27,30 också procent får vi tro, då blir det 97% Jag undrar hur det står till med matten. Borde inte samtliga där samlade börja i skolan?

  12. Diskrepansen mellan officiell sjuklöverretorik och verkligheten blir bara större och större! Inte bara politiken utan hela landet är inne i ett djupt förfall!

  13. Hissen gå inte hela vägen upp, det är pinsamt att se denna man
    (Paus clown) representera Sverige

    • Instämmer Kurt..Och inte är det bättre i Deutschland.Såg att ”Mutti” i går trillade under borde i Bayreuth !
      Herrdj-ävlar vilka statsmän det finns 2015 …..

      • Håller delvis med dig, men i Tyskland är i alla fall pressen så ärlig att man säger ”Tysk medborgare” med ursprung i Somalia eller vart kaffern nu kommer ifrån.

      • Jo du Albin
        Och han lyckades med bedriften att hitta en vise statsminister som är ändå mer korkad än han själv.

      • F.Ö nej ingen av dem är korkad, Romson inte så politiskt slipad. Men de för fram de idéer de tror på och representerar var sin del av folket. Många är intresserade av miljön, får de inte vara det. Själv är inte det mitt intresse men jag kan respektera att andra tycker så .
        Många på bloggen är intresserade, av idiot,i låg intelligens och smarthet.
        Men politiken handlar inte om det, istället handlar det om att smälta ihop olika intressen.

      • Han lyckades inte alls bilda en regering. Vad han lyckades med var att samla ihop en hel drös idioter och kalla det för regering.

      • ”Albin” skulle passa bra som politiker i 7-klövern, för han har tydligen bara två hjärnceller han också.

      • Hej Albin,
        jag klagar inte jag konstatera fakta, Som du är jag Invandrare men lycklig vis ur samma kulturkrets som Svenskar,och till skillnad från dig ljuger jag inte att jag är svensk, jag är Tysk från dåvarande V.Tyskland med Svensk medborgarskap, att ha ett Svensk pass gör mig inte till Svensk! Men det gör mig till en lojal medborgare i det land jag lever i. Något man inte kan säger om de flesta kaffers (Kaffer, ett annat ord för Neger).

  14. På den första frågan, ett otvivelaktigt NEJ, han är precis så
    korkad som han låter, och det värsta av allt är att han tror
    att det går att köra med vilket dravel som helst till människor
    som ser och har sett detta elände i många år.
    Sen kan nog vare sig Ygeman eller Morgan Johansson
    göra något mot detta, båda är så hariga så
    dom kommer att göra i byxorna vid skarpt läge.

  15. Det är möjligt, eller rent av sannolikt, att han kan lura några stockholmare och politiker i Riksdagen och dess lobbysfär och inbilla dem att allt är bra Malme men han kan fannimaj inte lura en skåning.

    Han sa dessutom inte vilken kultur eller vilken framkant det gällde; det var pressen som drog en positiv pragmatisk slutsats.

  16. Denne metallare har inte alla hästar hemma. Kanske rent av saknar alla? Hur han kan få sitta på den posten är svårt att förstå. Även med någon som jag själv har alla hästar hemma.

    • jockfall
      Det blev många hästar där. Jag tror du att härmas, du hänger på de andra följarna. Pettersson säger ”han är inte klok” följarna följer.

  17. Han verkar vara mer än lovligt förvirrad den mannen! Inget olagligt i sig, men ska vi verkligen ha en statsminister som beter sig mer som en pajas än en statsman, en förvirrad fåntratt som knappt vet var han befinner sig, än mindre kan räkna?
    Här dock ett riktigt underhållande inslag, han kanske passar bättre i nöjesbranchen ändå?
    https://www.youtube.com/watch?v=tthnogDdRkI

    Janne

  18. Men nu har Löfven delegerat det där trasslet med tappade granater till Ygeman. Resolut och med nya fräscha idéer har han tagit tag i problemet så nu är snart Malmö i framkant igen……

Kommentera