Hycklaren Bo Frank (M)


Bo Frank (M) är en av de kommunpolitiker som protesterat mest högljutt angående svensk migrationspolitik, men…

…Bo Frank är också en av de kommunpolitiker det är svårt att lita på, för ena stunden är han oerhört kritisk, för att i nästa hävda att Sverige behöver alla nyanlända för vår framtida välfärd. I sitt senaste blogginlägg är han åter kritisk mot svensk migrationspolitik, som han anser är för generös.

Nu tänker inte Bo Frank ändra på detta, trots fagra ord på sin blogg, ty…”Skulle svenska folket veta hur dagens bidragssystem/pensionsförmåner ser ut för de nyanlända, skulle SD sannolikt som protest i opinionsundersökningar bli största parti.”

Här avslöjar Bo Frank att varken Moderaterna eller något annat parti är intresserade av berätta sanningen för de skattebetalare som finansierar detta vansinne. Man låter det alltså fortgå, för att inte SD ska växa ännu mer. Tyvärr Bo Frank, finns det tiotusentals medborgare i Sverige som sprider sanningen till bekanta och via sociala medier. Har du inte förstått varför ditt parti är på nedåtgående och bara är Sveriges tredje största parti?

Källa: Bo Franks dagbok


10 responses to “Hycklaren Bo Frank (M)

 • Tony

  SD blir största parti oavsett vad Bo Frank svamlar om, han
  har ju själv drivit på denna sinnesrubbade utveckling?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det är väl inte för inte att han är moderat.

  Gilla

  • Synonymen

   Stavfelen stå ynkryggen för.

   Vilken obehaglig liten sliskig typ den mannen är. Fegare avskräde är nog svårt att hitta. Jag vill spy på den lille självgoda opportunisten. Växjös starke man? Nej, snarare Växjös fege man.

   Var hederlig eller HÅLL KÄFTEN

   Gilla

 • ÅMÅL

  Enligt synonymordboken betyder ”frank”:
  rättfram, uppriktig, öppenhjärtig, orädd.
  Även hans namn är missvisande 😉

  Gilla

 • ÅMÅL

  ”Är inte intresserad av att berätta sanningen för det svenska folket”!
  Det är den springande punkten.
  Den som tjänar på det nuvarande samhällsförstörande systemet –
  har visat vad den går för.
  ”Efter mig – syndafloden”.
  Herr Frank och en del andra systemprofitörer gråter en del klädsamma krokodiltårar för att göra gott intryck.
  Göra gott intryck på ignoranta personer kan vara lönsamt!

  Gilla

 • Eddy Karlsson

  Bo Frank är tydligen en person med få hjärnceller kvar, vad beror det på? Kanske långvarigt bruk av alkohol eller nån annan drog? Vad vet jag?
  Han är en manipulatör, en svikare och ljuger lika lätt som han andas. Men han kommer inte att komma undan på sikt ! Rättvisan hinner ifatt honom också!

  Gilla

 • F.d. Socialdemokrat

  En hycklare och LANDSFÖRRÄDARE! Sverige liknar gamla Sovjetstaten där sanningen var lögn och lögnen hyllades som sanning! Utvecklingen går framåt, det finns andra informationskällor än Pravda och Expressen!

  Gilla

 • Pica pica

  Jag väntar fortfarande på att någon vaken journalist ska fråga Anna Kinberg Batra hur det känns att vara tredje största parti?

  Gilla

 • svensson

  Återigen råkade jag höra vänsterradio p4, hörde att ett inslag skulle handla om ett facebookinlägg fått 4000likes angående invällarbidrag, blev nyfiken oj har pk radion börjat reagera? Men nej nej någon pk-idiot hade minsann kollat med AF om det stämde att invällarna fick 34 000:-/mån i bidrag men oh nej de fick (enl pk-idioten) 19:-/dag (nitton kr) och det var ju hemskt att sådana här fria sidor sprider sådana hemskheter. Mig veterligt kunde man i allafall tidigare läsa om alla bidrag både FK och AF sidor och det var inte 19 kr inte. Det är fler än Frank som ljuger.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: