8 thoughts on “Varit för naiva??? Den var bra…

  1. Vem har varit för naiva? Ja dom skämt som Svenska folket
    har valt att regera Sverige dom sista 10 åren har varit och
    är naiva, fruktansvärt naiva. Men kom inte och säg att inte
    varningsklockorna har ringt, men dom som varnat för denna
    utveckling har blivit hånade och begabbade av självutnämnda
    experter och kallade rasister.
    Men vi ska inte glömma det satans packet som är orsak till
    avvecklingen av Sverige, det ska göras fotomontage med
    deras bilder och namn på alla landsförrädare, och som
    första namn ska Negerättlingen Reinfeldt ståta, och detta
    kommer att komma att beskådas på stora tavlor runt hela Sverige,
    men även i utlandet!

    • Ådalen var våld mot arbetare, inte mot blodtörsten hos muslimer. Märkligt att använda sig av så låga argument och en händelse som knappast har relevans. Vad sysslar svenska journalister med?

  2. Svenska folket har påvisat farorna med detta. SD har gång på gång påvisat farorna med detta. Regeringen har inte lyssnat utan istället varit upptagna med att inte låta SD få någon makt och ägnat sin tid åt att svartmåla det partiet som tillsammans med svenska folket såg detta som nu först ser dagsljuset! Det är sorgligt att det sitter personer i riksdagen som är valda av folket för att arbeta för Sverige och som endast ser till sitt eget väl och ve…Har fullständigt tappat respekten för dessa politiker – både M, S, MP, KD, V, FP, C! Det hade inte behövt vara så här i Sverige om förnuftet hade rått och man arbetat tillsammans med SD. Nu är det fem-i-tolv och tiden som är kvar räcker inte…

    • 7-klöver är så enormt rädda för att förlora makten, den makt som dom så innerligt åtrår. Dom är så enormt maktgalna så dom t.o.m. släpper in hur många massmördare som helst i Sverige bara dom får ha makten kvar.

  3. Och så skyller man på den förra regeringen som baserade sin invandringspolitik på miljöpartiets idéer. Samtidigt som man låter detta extremistparti sitta i regeringen.

Kommentera