Expressen: Absurt att muslimer skulle vara homovänliga

Efter att Jan Sjunnesson startat Järva Pride, för att öka toleransen för HBTQ-frågor i förorter som domineras av muslimer, blev han utskälld av vänstereliten.
“Avpixlat och Jan Sjunnesson ställer svaga grupper mot varandra och vill bara provocera våra politiskt allierade – muslimerna” – var utgångspunkten i den vänsterextrema hatstorm som väcktes mot Järva Pride.

En av dem som gick hårdast ut var Expressenjournalisten Annika Hamrud, som i en mycket aggressiv ton spydde ut sitt hat, blandat med rena lögner mot detta moderna toleransprojekt.

Granskning Sverige ringer till Annika Hamrud på Expressen och frågar varför hon hela tiden måste sätta etiketter på människor som vill stå upp för tolerans och lika värde, när hon borde hylla dem istället. Logiken verkar vara att eftersom Jan Sjunnesson inte enbart varit massinvandringshyllare, någon gång råkat dela ett klipp som berör islams syn på kvinnlig omskärelse eller inte medvetet blundat för HBTQ-rörelsens smutsiga historia, är han diskvalificerad som homovän.

När vi frågar Annika Hamrud om vad hon anser om islams syn på tolerans och homosexualitet, vill hon avsluta samtalet och börjar istället med härskartekniker. Vi lyckas hålla igång samtalet en liten stund och belyser då att Annika Hamrud, fördomsfullt, anser det är absurt att muslimer skulle kunna vara homovänliga.

-Det är lika absurt att en islamist anordnar prideparad som att en högerextremist gör det!
-Så du skulle fördömma Islam Pride?
-Ja, men det är SJÄLVKLART

Vänsterextremisterna har verkligen slagit knut på sig själva i sina eventuella försök att försöka få svenska ungdomar att sluta skaffa vita barn, samtidigt som man vill låta muslimerna ha fri nativitet. Den idén går nämligen inte att kombinera med prat om demokrati, lika värde och rättvisa på ett trovärdigt sätt.

Avpixlat

8 thoughts on “Expressen: Absurt att muslimer skulle vara homovänliga

  1. “Våra politiska allierade – muslimerna”. Skrämmande uttalande!!!. Sharialagen ska införas i vänsterns partiprogram. Byt namn till Exmussen!

  2. Varför är så många journalister, så rädda och undvikande för att debattera det de själva skriver om?

  3. Jag har sagt det förut, verkligen bra engagemang från SD folk. Flera religiösa grupper i Sverige vill motarbeta de homosexuellas intressen. Bra att SD gör motstånd.
    Troligen får SD in fler ledamöter till riksdagen vid nästa val, vi hoppas att de fortsätter att nominera homosexuella.

  4. I vissa förorter anordnas dessa “gay” grupper. Inte en muslim deltar i praktiken men i den förljugna teorins värld så är dessa sammankomster blandade på pappret å för bidragens skull. Varenda en av dessa lesbianer elr bögar är etniskt europeiska bortsett från de brunhyade som är adoptivbarn & kommer från villaområdena utanför ghettot. Muslimer går såpass långt att de könsopererar pojkar innan de kan krypa mot onanins “skadliga följder” Vad tror då Annika en rumpnisse från denna kultur får för acceptans?

  5. Annika Hamrud AH ! AH ! AH ! skäms inte ett dugg! Sjuk, blind, idiot, bindgalen – vad är hon för något? Om hon bara kunde höra på sina egna ord ….. Det är bortom all logik !

Kommentera