Mordhot för stöd åt tiggare och deras bidragsmygel


TIGGERIET. Joakim Månsson Bengtsson i föreningen ”Hjälp till tiggare i Lund” utsattes på måndagen för ett mordhot. I ett anonymt sms fick han veta att avsändaren hoppades att någon skulle ”slå ett baseballträ i skallbenet” på honom.

Hotet, som är polisanmält, innehöll även formuleringar som ”passa dig jävlig noga” och ”du är sjuk i huvudet som slösar med skattepengar på illegala skräpmänniskor” så långt och mer därtill i Sydsvenskan.

Samtidigt med mordhotet mot Joakim Månsson Bengtsson kommer kritik mot att han får betalt för sitt arbete inom ”Hjälp tiggarna i Lund”. Det rör sig om cirka 8 000 kronor netto varje månad i en förening som fått kommunala bidrag på sammanlagt 284 000 kronor.

Joakim Månsson Bengtsson sitter i socialnämnden för Miljöpartiet men där pratades det mest om oavlönade volontärer och ideellt arbete.

Joakim Månsson Bengtsson säger: – Att jag får arvode via skattemedel är ett missförstånd. Pengarna kommer från organisationen ”Crossroads Lund”. Där har kommunen och socialförvaltningen till och med en insynsplats.

-Pettersson tar för givet att ”Crossroads Lund” inte får några skattebidrag!!!??? och att de bidrag som kommer från Malmö stad är socialnämdens egna kulor och att Joakim Månsson Bengtsson tror att han är smart, han tar betalt för att låtsas hjälpa zigenare ideelt…

Läs mer HÄR om den gode Joakim

Joakim Månsson-Bengtsson (MP) är noga med att ge nettosumman, istället för vad han får i brutto.

FÖRSÖKTE FÅ ARVODE PÅ 34.000 KR/MÅN FÖR IDEELT UPPDRAG
OBS! Joakim Månsson Bengtsson (MP) försökte tidigare få 34.000 kr/månad från Lunds kommun, men på denna punkt rekommenderade Socialförvaltningen avslag till ”Hjälp Tiggare i Lund”;

Hjälp Tiggare i Lund och deras bidragsansökningar

Uppgifterna om att Joakim Månsson Bengtssons arvode skulle finaniseras med skattemedel kommer ursprungligen från en främlingsfientlig sida på internet skriver Sydsvenskan, och det är nog tur att de ”främlingsfientliga” sidorna finns för Sydsvenskan letar inte upp något mygel eller brottsligt då det gäller invandring och invandrare…


6 responses to “Mordhot för stöd åt tiggare och deras bidragsmygel

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: