Muslim mordhotade homosexuella

En 37-årig muslim på ett asylboende i Jönköping mordhotade nyligen två homosexuella på samma boende.

Mannen som tidigare hotat, ofredat och misshandlat, står nu åtalad för att mordhotat de två männen och misshandlat en av dem.

Mannen uppger i polisförhören att det är synd när två män har sex. ”Oacceptabelt”, säger Migrationsverkets enhetschef i Jönköping och tillägger att ”det här är inget vi tolererar”. Nu riskerar mannen fängelse och utvisning. Observera ordet RISKERAR. Börjar man begå brott redan vi asylprövningen visar man upp en brist på respekt för de lagar och regler som gäller i Sverige och då SKA man utvisas efter fängelsestraff.

Källa: SR

PS.

Hur toleranta muslimer är mot homosexuella kommer att bevisas nästa vecka när Pride Järva arrangeras i de mångkulturella områdena Tensta och Husby. Nu har hbtq-rörelsen chansen att visa upp sig också i de områdena och inte bara i Stockholms innerstad, men vänstern visar redan upp sitt hyckleri. Gärna hbtq, men inte i de muslimtäta förorterna då detta är ren rasism.

Alexander Bard som själv är homosexuell tycker initiativet är lysande.

Skärmklipp

11 thoughts on “Muslim mordhotade homosexuella

 1. Pride-festivaler har spritts överallt så varför inte Pride Järva. RFSL:s protest låter konstigt och varför motdemonstration av vänstermuppar?

  Som jag fått lära mig finns det ungefär lika många homosexuella överallt. Om nu många invandrare i Järva-området är muslimer och emot bögar så kan det vara bra att de får klart för sig att de finns även bland dem.

  En bekant berättade för mig att rättrogna muslimer inte blir bögar. Han sa att i hans hemland föds inga sådana. Jag frågade då varför de kastar ner dem från hustaken eller hänger dem i lyktstolparna. Så det kan behövas lite upplysning i dessa områden. Det borde RFSL göra något åt.

 2. Egentligen så skiter jag i homofilerna, dom är mer än högljudda och får tala för sin sak på egen hand.

 3. Kan bara tycka till i detta ärende,med några få ord:
  ”Om bögar o.flator (samt andra beteendesjuka) tycker jag inte”…. 🙁

 4. Enligt SAOL definieras rasist med en som behandlar människor olika. Det är precis vad vänstermobben gör med dom fredliga muslimerna.

 5. Jag tror inte ett ord av vad denna Engelsman Herr Bard säger så länge han inte begriper Svenska. Han borde gå på SFI och lära sig skriva på Svenska.

  • Öh?
   Vet du inte att Bård är svensk och att han riktar sig till medborgare från hela världen?

   • Läser medborgare över hela världen på denna sajt och vill veta vad vår riksbög 2 tycker och tänke?.
    Nä skall stjärtgossen skriva här så får det bli på svenska.

 6. Mordhot? Det kan knappast bli tal om gräsklippning, på sin höjd en timme luckrande i nån rabatt!

 7. Säga vad man vill om Alexander Bard, men han är i detta fall rakryggad, och är ingen hycklare.

 8. Återigen ser vi det nya mönstret. Den åtalade är helt oförstående till brottet. Han har ju inte begått något ”brott”. Det är hans skyldighet att som rättroende muslim agera mot homosexualitet. ”Va? Skulle svensk lag stå över Koranen? Nej, ni måste skämta. Ett dåligt skämt. Jaha – det är möjligt att ni tycker detta i ert syndiga land, men det kommer jag aldrig att acceptera. Det får ni leva med. ”

Kommentera