Ex-muslimen Mona Walter: ”Vänsterpolitiker spelar dumma”

ISLAM. Det finns inofficiella shariadomstolar i våra svenska förorter. Det hävdar Mona Walter, tidigare muslim: ”De bestämmer över områden och agerar enligt islamska lagar”, säger hon. Men Sveriges inrikesminister hävdar att det inte stämmer.

Det är en politisk no-go-fråga: växande islamskt styre i förorter som Rinkeby i Stockholm och Hammarkullen i Göteborg. Konvertiten och islamkritikern Mona Walter säger att det handlar om att man förnekar verkligheten och vill lägga locket på.

”I tio år har jag försökt berätta för media i Sverige hur det fungerar, men de vill inte lyssna på mig, de vill förminska min erfarenhet”, säger Mona Walter som kom till Sverige från Somalia för 20 år sedan och som i många år levt under islamska lagar, blivit misshandlad och utfryst för att hon vill lämna islam.

– Alla som påpekar eller ifrågasätter tystas ned, det är som att man vill sätta tejp över munnen på den som vill föra en diskussion i ämnet. Om du trots allt yttrar dig blir du antingen kallad islamofob eller rasist. Argumentet de alltid kastar en i ansiktet är att man ”sprider hat mot muslimer”, trots att det handlar om hur det faktiskt ser ut i delar av samhället idag.

Varför är ämnet så känsligt? – Vänstermedia och vänsterpolitikerna har antingen missförstått islam eller så spelar de dumma. Jag tror de spelar dumma, för de vill ha muslimernas röster. Politikerna vill inkludera islam i vårt samhälle för man vill visa ”Vi är de goda, vi tar emot dig”. I gengäld förväntar man sig att få röster, det är ett slags utbyte.

Läs mer på Samtiden

-Pettersson håller inte med Mona, jag tror inte vänsterpolitikerna ”spelar dumma”…

13 thoughts on “Ex-muslimen Mona Walter: ”Vänsterpolitiker spelar dumma”

  1. Inrikesminister Anders Ygeman uttalade sig i vintras när han var på besök i Frankrike. Han sa att Sverige står inför en total välfärdskollaps p.g.a massinvandringen.
    Han trodde inte att uttalandet skulle nå hit.
    Så nog känner hycklarna till vart vansinnet för oss.

  2. Nej jag hävdar bestämt att vänstergökarna är precis så
    korkade som dom verkar, det finns det många bevis för!

    • Om de nu spelar, så måste det sägas att de har en enorm talang för det. Sådan talang kan inte läras, utan måste vara medfödd och djupt rotad i generna.

    • Klena förståndsgåvor är stapelvaror inom vänstern. Därav fascinationen för islam.

      Att islam är en dum religion vet alla.

      Att muslimer är ännu dummare vet också alla!

  3. Nu börjar verkligen 70-talets indoktrinering i skolor och genom press,att ge frukt. Svensk STATS-TV har idag en textsida kring det terrordåd,som utspelade sig i Chattanooga/USA.
    Islamisten Mohammod Youssuf Abdulazeez som sköt ihjäl minst 5 personer vid marinkåren,”led av en depression” heter det.
    Terrordådet döljes avslutningsvis med följande ord: Det är för tidigt att uttala sig om mannens motiv …..
    Tror att alla Petterssons läsare inser vad som låg bakom motivet och kanske kan hjälpa polisen,att lösa fallet !

    • SR är mer öppna. Där säger man att mannen skrivit ett islamistiskt hotbrev innan dådet och sedan nämner man depressionen som familjen säger att han led av. Med andra ord, vilken deprimerad människa som helst kan ju sätta sig ned och skriva ett hotbrev, sak samma om det är islamistiskt. Tala om att försöka med dimridåer!

  4. Vänstern – en del spelar nog dumma, vill inte inse, det kostar på för då rasar den egna självbilden. Andra är dumma, köper allt och har en trosvisshet över sin egen förträfflighet.
    Benägenheten att ta till sig en insikt står i proportion till vad man förlorar om man tar den till sig, detta oavsett om man är dum eller ej.

  5. Jag tror att det är en kombination av flera saker.

    1. Patologisk altruism. Många kvinnors största hobby.
    2. Röstfiske. Ffa från vänsterhåll. Även naiva allianspolitiker finns här.
    3. Mutor. Se t ex Clintonstiftelsen.
    4. Samhällsomstörtande verksamhet. Naiva vänsterelement. Ungdomar.
    5. Giriga affärsmän som ser en ny kundkategori.

    Muslimerna känner naturligtvis till mänsklighetens svaga sidor och efter 1400 års övning spelar de på dessa som på en stradivarius. Att tekniken utvecklas gör ingen skillnad. De använder sig av bilar, kalashnikovs, sprängmedel och mobiltelefoner och fortsätter samtidigt med tidlöst tunnelbyggande och självmordsuppdrag.

    Islam är en oerhört listigt konstruerad ideologi och det kommer att ta sekler innan västerlandets eliter inser vad som pågår.

  6. Vissa är faktiskt dumma, men de flesta arbetar målmedvetet för att försvaga de demokratiska nationerna i Europa. När det muslimska hotet blivit tillräckligt stort kommer folket skrika efter en lösning. Den enda lösningen som eliten kommer att acceptera är en Europeisk stormakt utan nationella regeringar. Det gemensamma inre hotet som kommer ena Europa i en ny superstat heter ”Islam”.

  7. Det hade varit politiskt självmord om ”Ynkeman” gått ut och verifierat detta. Sådant otyg finns sedan flera år i förorterna.

  8. Nej du Pettersson det tror inte jag heller. Dom SPELAR inte dumma, dom ÄR dumma i huvudet, ja hela 7-klövern och dom som röstar på dom samt hela svenska massmedia kåren är dumma i huvudet.

Kommentera