Stäng

11 reaktioner på “Dagens Huvudnyhet

 1. Jag ser inga kreatva förslag om vad vi kan göra.
  Att skrika med huvudet i busken ger inget resultat.
  Ledsen, har inget att komma med själv.
  Upplever dock att denna blogg gör ett mycket stort och bra arbete.

  1. age, en bra början är att sluta vara rädd.
   ”Bra arbete” ja den har ju skrämt upp dig och det till ingen nytta.

   1. Bättre att köra huvudet i sanden som Expressen ? då ser det snart ut som i Mogadishu här i Sverige!!!

   2. ”Albin”
    Ja, Albin du vann första ronden.
    Jag läser hotet mellan raderna och förstår att du har en STARK SEKT bakom dig
    — så jag drar mig ur.
    Ensam är inte stark…..

 2. Stoppar vi inte den muslimska invandringen till Sverige omgående får vi nog se samma syner inom en snar framtid. …..

  1. Men på något vis kommer det att vara den vite, outbildade mannens och i synnerhet SD´s fel.

   Att det kommer att ske är bara en fråga om tid, så min förhoppning är att det då i såfall först drabbar dem som inte förstår att vissa individer och grupper leker man inte med.

   Jämför med Timothy Treadwell https://sv.wikipedia.org/wiki/Timothy_Treadwell

   ”Timothy Treadwell tillbringade tretton somrar i Katmai nationalpark, Alaska. Efter att ha varit där var han övertygad om att han var betrodd bland björnarna, som lät honom närma sig dem, och ibland även röra vid dem. ”

   ” År 2003, i slutet på sitt trettonde besök anfölls och dödades han och hans flickvän Amie Huguenard av en björn, kameran var på men det hände så plötsligt att de inte hade hunnit dra av kameralinsen så en ljudinspelning finns där man får höra de sista minuterna av deras liv när de dödas av björnen”

 3. Välregisserat. Lustigt att dessa odjur censurerar sina alster eftersom de vill sprida skräck. Känns som en propagandafilm. Sista stillbilden känns dessutom fejk. Jag ifrågasätter inte islams ondska men jag har sett såna här filmer innan och de lämnar en hel del frågetecken.

  1. Det finns tillräckligt avhuggna huvuden för att övertyga mig. Prata om fejk är att håna offren!

   1. Jag vore inte jag om jag inte ifrågasatte en sådan välregisserad video. Den kanske är äkta, den kanske inte är det. Jag kränker ingen genom att ifrågasätta. Jag kommer aldrig sluta ifrågasätta sådant som inte känns helt 100. Islam är ett sattyg och jag står inte bakom något våld alls.

 4. Hur kan en människa med förståndet i behåll förorda invandring av dessa totalt galna muslimer till Sverige. Dessa 7-klöverpolitiker är långt värre än både Hitler och Himmler som uppenbarligen är deras idoler i att fördärva sitt eget land.

  1. Ja, det är 100% sant eftersom det i stort sett bara är muslimska galningar och BIDRSGSTURISTER…..ETT VIKTIGT MOTIV SOCIALDEMOKRATERNA HAR ÄR RÖSTIMPORT….! Muslimerna röstar på Lövens Socialdemokrater och som tack kommer bidraget från Försäkringskassan punktligt!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: