Lisa Holm hittades inomhus enligt polisen

BROTTSLIGHET. I dag bekräftar poliserna som utreder mordet på Lisa Holm att hennes kropp hittades inomhus, i en byggnad vid gården Martorp. Den 35-åring som sitter häktad misstänkt för mordet hade tillgång till byggnaderna. Polisen säger att utredningen går bra, och att man utgår från att den 35-årige man som sitter häktad också är skyldig till mordet på 17-åriga Lisa Holm.

– Gården tillhör verksamheten han har varit anställd vid, så det råder det inga konstigheter om, säger kriminalkommissarie Lars Johansson till tidningen. Utredarna har också fått en preliminär uppgift om dödsorsaken, men Johansson vill inte kommentera vad det rör sig om.

SkLT      Tidigare om mordet på Lisa Holm

3 thoughts on “Lisa Holm hittades inomhus enligt polisen

  1. Utredningen kommer säkerligen pågå under hela hösten och vintern. Mannen är fortfarande misstänkt och inte dömd annars så hade han suttit på livstid och utvisad därefter.

  2. Det har blivit hush-hush, hemlighetsfullt. Ingenting ska sippra ut förrän utredarna syr ihop ett plausibelt scenario. Utredningen måste ha nått ett avancerat stadium då mängder av analyser gjorts. Vad/vem pekar tekniska bevis åt ? There seems to be something fishy going on ……

    • Jag tycker också att det hela verkar hemlighetsfullt. Vet man ens vad som orsakade hennes död? Varför drar det ut på tiden…?

Kommentera