Fortfarande med i facket?

Är du fortfarande ansluten till något fackförbund? Läs då detta…

I sex års tid har 14 miljoner av Seko i Gävle/Dala-regionens medlemspengar flyttats över till en fritidsförening som startas av fackklubben. De ansvariga vägrar svara på vad pengarna använts till, men styrelsen är nu suspenderad och två personer är polisanmälda.

Tror ni Seko i Gävle/Dala-regionen är ensamma om att försnilla medlemmarnas pengar? Fortsätt gärna tro det och fortsätt gärna betala in era medlemsavgifter. Många är vi som lämnat eller aldrig gått med i något av fackförbunden.

Källa. Hela Hälsingland

På nästa sida kan ni se några summor (från 2014) som olika fackförbund och Svenska kyrkan!!! skänker till socialdemokraterna, till det ska läggas att facken lägger stora summor på att bekämpa främlingsfientligheten (läs SD), ställer upp med gratis arbetskraft åt S under valen osv. osv…

2015-07-14_1843 2015-07-14_1844 2015-07-14_1845

12 thoughts on “Fortfarande med i facket?

  1. Facket var en gång i tiden bra. Idag har det blivit en klubb för inbördes beundran. Idag är det inte självklart att vara med. En tråkig utveckling. För dom som bor i Ö.Sörmland kan jag rekomendera att läsa SN. Läs alla insändare om uskan Caroline Broberg. Jag har skrivit en del. Här offrar facket och dom rödgröna en ung tjej av enbart prestige. ??????????????

  2. Det vore intressant att få veta hur mycket pengar som kommer från hyresgästförreningen, som har sveriges dyraste medlämstidning ( 80 kronor för en tidning ).

  3. Det märks att vissa får betalt för att ständigt attackera svenskvänner –
    och sedan kalla det ”bekämpa främlingsfientlighet”.

  4. Men vår statsminister kommer väl från sådant fackförbund – och han är väl pålitlig?

  5. Jag får Industri/Metalls djäkla skittidning varje månad. Jag har alltid varit medlem. Jag arbetar på en instabil arbetsplats där svartfötterna åker med en smäll så fort det blir uppsägningar. Av denna enda orsak är jag fortfarande med. Helle Klein är chefsredaktör…eller vad det nu heter på denna tidning….need I say more. Den åker direkt i soporna och jag undrar om man inte kan avsäga sig, åtminstone den.

  6. Har varit ansluten hos GS grafiska tidigare, men märkligt jag har aldrig hört talas om det!

    • Ahmed, i Sverige har vi en gammal tradition att tillhöra fackföreningen och då och då gå på medlemsmötena . Facket är vad vi gör det till, och det är frivilligt att vara med.

Kommentera