Stäng

Dagens Huvudnyhet

Gissningsvis kommer Mona S att belöna dessa representanter för den ”fredliga och humana” med en tvåa i Rinkeby, eventuellt höjer hon till en trea för att inte bli anklagad för att diskriminera muslimer. Risken finns väl annars att dessa religiösa huvudhackare annars går till Diskrimineringsombudsmannen och begär att få en större lägenhet i innerstaden.

Videon finns också HÄR

7 reaktioner på “Dagens Huvudnyhet

 1. En större lägenhet i innerstaden?? Sällan, allt där är reserverat
  för journalisttöntar och annat löst folk, som gärna ser att vi tar
  emot mängder av Muslimer, men att dom bosätter sig bland
  dom som inte vill ha hit dem !

 2. Undrar Vad Stefan erbjuder Han är i Etiopinen nu finns säkert någon milijard att ställa upp med för att ta in detta jävla mördarpack till Sverige hoppas att denna mannen kommer i framtiden ställas till svars för sina illdåd. För nationen Sverige…..

 3. De MUSLIMSKA slaktarna7mördarna döljer sina ansikten MEN mannen som utför det brutala mordet kan lätt identifieras med den teknik som finns idag och gripas och ställas inför rätta i framtiden, vet att FBI har tillgång till bra teknik när det gäller identifiering.
  Så här mördas många kristna av muslimer, vilket påven deklarerat. De använder svenska kyrkans ärkebiskops valspråk Allahua akbar när de slaktar/mördar människor.
  ISLAM ÄR EN VÅLDSAM TOTALITÄR VÅLDSIDEOLOGI ARMERAD MED LITET ”RELIGION”…..Se ANN BARNHARDS film på YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
  Vår kultur vilar på kristendomen/judendomen och humanismen, även vi ateister delar kristna värderingar, de som Jesus Kristus stod för. På 1600-talet under den s.k. ”upplysningstiden” kom Darwin och en rad stora tänkare och kristendomen förändrades till det bättre. Idag har vetenskapen kunnat slå fast att jorden för c:a 67miljoner år sedan förändrades genom ett meteroitnedslag, urtidsdjur utrotades i ett slag. Idag den 14/7-2015 kommer NASA:s rymdsond att passera den yttersta planeten i solsystemet och leverera fina bilder…-de kommer i kväll….Vetenskapen kan idag MÄTA det mesta, exempelvis TIDEN…..Vår tid är kort, utvecklingen går framåt, det efterblivna och ONDA kan aldrig tillåtas dominera över mänsklighetens framåtskridande. Islam är som filmen visar inte bara en EFTERBLIVEN IDEOLOGI utan mycket, mycket farlig, hotfull och våldsam.
  Vår uppgift som Svenskar är att sätta ner bägge fötterna och stoppa den muslimska invandringen till Sverige samt se till att stoppa byggen av moskeer i vårt land, spec. de finansierade av Saudi Arabia.

 4. Bostad, arbete, utbildning erbjuds i Monas rehabiliteringspaket. Men hon har glömt en sak: en kvinnossexslav i heltäckande tygpaket, omskuren men jungfru.
  Också en hustru borde ingår i ”statspaketet” för återanpassning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: