4 thoughts on “Thailand deporterar Kinesiska muslimer

  1. Thailand har en effektiv poliskår, de reagerar direkt, – de har en passkontroll och tull som fungerar MEN viktigt att de höjer garden ytterligare. De 109 MUSLIMSKA Uighur är mycket farliga terrorister som gjort sig skyldig till flera terrorattentat där oskyldiga mördats/slaktas brutalt med knivar. KINESERNA står väl rustade att ta hand om dem på ett adekvat sätt.
    ISLAM ÄR EN MORDISK, TOTALITÄR, REVOLUTIONÄR IDELOGI SOM VILL TA MAKTEN MED VÅLDSAMMA MORD OCH SKRÄMMSELTAKTIK FÖR ATT FÅ MÄNNISKOR SNÄLLA OCH FOGLIGA!!!
    Det är viktigt att stå upp mot denna efterblivna mördarideologi, ANN BARNHARDT förklarar mycket bra på YOUTUBE vad islam står för, – ”islamic Sexuality A Survey Of Evil”.

    • Anhöriga till offren för dessa muslimers mord/slakt borde få ta hand om de här MUSLIMERNA….!! Rejäla basebollträn och fritt fram att ge dem en riktig muslimsk behandling!!!!
      De kanske har tur och hamnar i huvudslakteriet och vara med massmördaren Muhammed och se på och hjälpa honom plåga Aishia, 6 år!!

  2. Fick terrorkineserna huvor på skallen därför att de spottar eller är de fula som stryk ?

  3. Kan se på sånt här timmar i ända och fantiserar att soldaterna låtsas titta lite åt andra hållet och sedan skjuter när maskarna försöker fly efter planets landning.
    Ni vet ’Många döda försöker fly över det Öschweitjiska havet’ – det minns jag jämnt med skrattet i halsen …

Kommentera