13 thoughts on “Peter Lundgren (SD) om Greklands skulder

 1. EU är ett skämt….Snart pytsar lögnarna och bedragarna ut ytterligare drygt 500miljarder kronor till bedragarna i Aten…, – av Europas skattebetalares pengar….
  Solsystemets största lottovinst som lär försvinna i ett gigantiskt svart hål!!

  SVERIGE UT UR EU!!!

  • Greklands skulder är fel att säga, DET ÄR EU:S SKULDER DÄRFÖR ATT STATEN GREKLAND ÄR BANKRUTT PÅ GRUND AV ALLT MYGEL OCH DET KOMMER DE ALLTID ATT VARA!!!
   EU LÅNAR UT YTTERLIGARE OCH EUROPAS SKATTEBETALARE FÅR ÄNNU MER SKULDER!!!!!!!

 2. Jag kan inte förstå att vi svenskar skall vara med och betala Greklands skulder. De ansvariga politikerna klarar sig. De får det säkert bara bättre. Samma i Sverige. De skor sig varje dag med höjda ersättningar till höger och vänster.

 3. Bra talat av Lundgren….Den största skammen faller på de dumma tyskarna, – riktiga MORON, RETARDED….Denna Merkel är århundradets stolpskott! EU har tillgång till nationalekonomer och borde kontrollerat Greklands statsfinanser INNAN DE BEVILJADES VALUTAN EURO….Grekland har aldrig haft ett fungerande skattesystem och detta borde ha varit krav nummer ett innan de fick valutan! Tyska och Franska banker ska skämmas för den ANSVARSLÖSA UTLÅNINGEN OCH DE TYSKA SVINEN SKICKAR NOTAN TILL EUROPAS SKATTEBETALARE!!
  EU miljarderna finns nu på utländska bankkonton, rika greker har smitit från allt ansvar och har placerat pengarna på utländska bankkonton!
  NU SÄGER IMF:s chef att ett nya lån ska betalas ut på minst 500mioljarder Euro….! VANSINNE!!!
  GREKLAND VILL FORTFARANDE FORTSÄTTA MED SITT SKATTEFUSK OCH KRÄVER SPECIELLA AVSTEG FRÅN KRAV PÅ MOMS FÖR VISSA ÖAR FÖR ATT NÄMNA ETT EXEMPEL….
  Det enda rätta är att ställa in betalningarna och nya lån och ta denna smäll, inte tio öre till….
  SAMTIDIGT KAN SVERIGES FÖRSÄKRINGSKASSA KONTROLLERA DE DRYGT 4000 FÖRTIDSPENSIONÄRER SVERIGE BETALAR PENSION TILL….
  SVERIGE BLIR NÄSTA GREKLAND….!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tillägg: Grekland kommer ALDRIG att få betalningsförmåga, varje öre som pumpas in i landet försvinner i ett svart hål precis som de 2500miljarder kronor som hittills pumpats in gjort….SKRÄMMANDE ANSVARSLÖST!!

  • Där lär du bli sannspådd ! Grekland styrs för ögonblicket av djupröda Marxister…Alternativet i Hellas,är Oligarker inom korrupta delen av storkapitalismen ! Alltså en liknande blandning av den sort,som styr Absurdistan genom DÖ-nickarna i Enhetspartiet.

  • Besökte båtklubben i Palma, Mallorca.
   Om grekland sålde alla enorma lyxbåtar med grekisk flagg kunde de nog betala en del av statsskulden.

 4. Bra talat, men dessvärre tvivlar jag på att dessa odugliga hönsarslen tar åt sig ett skit av detta….

 5. Som avslutning på Videon fick vi även se en kort bild av Martin Schultz.
  Denne tyske uppkomling och socialist,är en kopia av Absurdistans skapare landsförrädaren O.Palme !

 6. Peter…….Tack för att du vågar stå upp för sanningen, Kan inte annat än älska dej

Kommentera