Hovrätten dömer tre vänsterextremister för våldsamt upplopp


MALMÖ. Hovrätten dömer tre vänsterextremister för våldsamt upplopp efter demonstrationen mot Svenskarnas Parti i Limhamn förra året. Männen friades helt i tingsrätten, men hovrätten anser det bevisat att männen angripit ridande poliser, uppger P4 Malmöhus.

Det var i augusti förra året som drygt 2 000 personer demonstrerade mot Svenskarnas Parti, varpå tumult uppstod mellan polis och demonstranter. Flera skadades när de hamnade under hovarna på polishästarna. Enligt hovrätten är det genom flera filmsekvenser bevisat att männen gått till angrepp mot ridande poliser genom att bland annat putta och spotta på ekipagen och kasta något som ser ut som glasskärvor och småsten mot dem.

-Pettersson undrar var Mona Sahlin är? Damen är nationell samordnare mot våldsbejakande extremism vid Justitiedepartmentet men höjer aldrig rösten mot de vänsterextremister som hotar yttrandefrihet och demokrati, kanske är det för att hon tillhört samma gäng och bland annat varit styrelseledamot i den vänsterkriminella organisationen Expo.

2015-06-29_1555

TIDIGARE 2014-08-23. Under lördagen hade Svenskarnas parti ett lagligt torgmöte i Limhamn, Malmö. Vänsterextrema demonstranter var på plats och angrep polis och polishästar med stenar och enligt vissa uppgifter ballonger med fyllda med vatten och ammoniak.

 -Det var motdemonstranterna som orsakade upploppet, säger Patric Fors vid Malmöpolisen och fortsätter med att berätta att vänsterextremisterna gick till våldsam attack mot polisen och försökte ta sig igenom avspärrningarna och fram till själva mötet.

-Pettersson säger att det är som vanligt. SvP försökte framföra sina åsikter och dem får man tycka vad man vill om men att som vänster använda våld mot dem man inte gillar hör inte hemma i en demokrati.

Vi noterar också att en gammal bekant -Showan Shattak – tydligen hamnat under en polishäst – och hamnar man där så har man nog inte gjort som polisen sagt…men det är ingen större skada skedd, Showan Shattak kan inte ha några hjärnceller att bli av med…

HÄR står om dåren, hoppas han snart får börja betala sin egna sjukhusräkningar…sedan kan man naturligtvis undra varför polisen och media kallar extremisterna för motdemonstranter. De hade inget tillstånd att demonstrera och de var ute efter att förstöra för andra, det borde kallas terrorism när man hotar demokratin…

2014-08-23_2211

 

 

 


6 responses to “Hovrätten dömer tre vänsterextremister för våldsamt upplopp

 • Tony

  Bara sätt hårt mot hårt mot vänsterlössen, allt för länge
  har denna drägg fått lov att härja fritt, skräna och förstöra
  mötesfrihet och allt annat fanstyg som dom utför.

  Gilla

 • ossie

  Deportera asen till Nord Korea Tack !!

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ett bevis för att tingsrätterna nu kan avskaffas,eftersom vänsterpacket är i majoritet och tydligen med sina beslut,står över juristernas !
  Denna terroristattack mot demonstranter och polis,blev tydligen en allt för het potatis för Hovrätten,att fria från !!

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och sen kommer vänstermedia och snackar om att nämndemännen från SD dömer politiskt….. en juridiskt korrekt dom är alltså FÄLLANDE. Inte nåt halledussinge-smekande av djurplågare och våldspersoner för att de gjorde det för en ”god sak”.

  Gilla

 • Brandon

  Det skulle vara långa fängelsestraff för en sådan här idiot, ”anstiftan till våldsamt upplopp” heter det, de som känner igen honom, fotografera nästa gång och polisanmäl. TRAGISKT att de verkar komma hur lindrigt undan som helst trots stenkastning mot polishästar….

  Gilla

 • ÅMÅL

  Excellent artikel!

  I en tid när Lögnen regerar är det brottsligt att tala Sanning!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: