Saudisk man utpekad som terrorist av Kuwait

ISLAM. Den muslimske självmordsbombare som attackerade en shiamuslimsk moské i Kuwait i fredags har identifierats som en saudisk medborgare, uppger statliga nyhetsbyrån KUNA, som även släppt en bild på mannen. 2015-06-28_2020

27 personer dödades och 227 skadades i attacken under förmiddagsbönen. Terrororganisationen Islamiska staten har tagit på sig ansvar för det blodiga dådet.

Fahad Suleiman Abdulmohsen al-Gabbaa, född 1992, flög till Kuwait bara timmar innan attentatet. Flera namngivna medhjälpare är gripna. 

Attentatet tros vara ett försök att skapa splittring mellan sunni- och shia-muslimer.

Daily Mail

3 thoughts on “Saudisk man utpekad som terrorist av Kuwait

  1. Saudi Arabia har koranen och sharialagarna som grundlag och lag. Att inte sätta ner bägge fötterna fort och hårt mot islam är naivt, okunnigt. SOCIALDEMOKRATERNA stödjer Saudi och tillåter dem finansiera mördarcentraler=moskeer i Sverige!

    • Sossarna, svetsarlorten vill säga, behöver saudiernas smutsiga miljarder till invandringen. Statsministern och kamarilla suger allt som luktar pengar. Det är inte sant att pengar luktar icke. De luktar lik, svavel och bajs – just den luktcocktail som sossarna blir berusade av.

Kommentera