Saudisk man utpekad som terrorist av Kuwait


ISLAM. Den muslimske självmordsbombare som attackerade en shiamuslimsk moské i Kuwait i fredags har identifierats som en saudisk medborgare, uppger statliga nyhetsbyrån KUNA, som även släppt en bild på mannen. 2015-06-28_2020

27 personer dödades och 227 skadades i attacken under förmiddagsbönen. Terrororganisationen Islamiska staten har tagit på sig ansvar för det blodiga dådet.

Fahad Suleiman Abdulmohsen al-Gabbaa, född 1992, flög till Kuwait bara timmar innan attentatet. Flera namngivna medhjälpare är gripna. 

Attentatet tros vara ett försök att skapa splittring mellan sunni- och shia-muslimer.

Daily Mail


3 responses to “Saudisk man utpekad som terrorist av Kuwait

 • Nisse

  Det verkar som den mannen flyttat upp arselet i ögonen….

  Gilla

 • Brandon

  Saudi Arabia har koranen och sharialagarna som grundlag och lag. Att inte sätta ner bägge fötterna fort och hårt mot islam är naivt, okunnigt. SOCIALDEMOKRATERNA stödjer Saudi och tillåter dem finansiera mördarcentraler=moskeer i Sverige!

  Gilla

  • Mimi N.

   Sossarna, svetsarlorten vill säga, behöver saudiernas smutsiga miljarder till invandringen. Statsministern och kamarilla suger allt som luktar pengar. Det är inte sant att pengar luktar icke. De luktar lik, svavel och bajs – just den luktcocktail som sossarna blir berusade av.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: