Var är muslimerna?

ISLAM. Det finns runt 1,6 miljarder muslimer i världen, de utgör drygt 20 procent av jordens 7,3 miljarder människor.

De allra flesta av dem är säkert vanliga hyggliga människor men jag undrar var de är i dag?

När Lars Vilks eller någon gör en streckgubbe på profeten så blir muslimerna väldigt upprörda och hotar med mord och död vilket de ibland lyckats med som i fallet med attacken mot Charlie Hebdos redaktion i Paris då tolv människor mördades. Det ordnas demonstrationer över hela världen, flaggor bränns, det inleds handelsbojkotter och det andra med det tredje.

Men när kriminella muslimska gäng som Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna mördar tusentals hörs på sin höjd lama protester från någon som säger att det inte har något med islam att göra…

Varför protesterar muslimerna mot karikatyrer men inte mot massmord?

Lars Vilks är mordhotad av muslimer för bilder som den här.
Lars Vilks är mordhotad av muslimer för bilder som den här.

20 thoughts on “Var är muslimerna?

  1. Därför att det har visat sig att det inte alls är en liten minoritet av 1,3 miljarder muslimer som sympatiserar med Daesh och andra muslimska terrorister. De ser det inte som lika blasfemiskt att ljuga (enligt dem då) om vad som står i koranen, inte lika blasfemiskt att häda den där muhammed genom att påstå att han var pedofil och slavägande mördare. I alla fall när muslimer påstår det, de är ju trots allt muslimer.

  2. Det är tur att vi i Sverige har moderata muslimer, det har vi fått veta. Säpo har järnkoll på alla återvändande jihadister från IS och de radikaliserade är så försumbara att det nästan inte finns.

    Allt fler länder har skaffat sig specialstyrkor, tror att Schweiz var först men även Holland och nu såg jag att Finland håller på att bygga upp en ”snabbinsatsstyrka”. Men Sverige som tagit in flest de senaste åren behöver väl ingen?

  3. Ni kan läsa om en arabisk poet som mördades bara för att han trakasserade Muhammed i sina dikter! Hans namn var kaab bin al ashraf och blev av med sitt huvud direkt!

  4. För att de anser att Muhammed var perfekt och felfri, vilket är enligt många som mig en stor fet lögn! Islam uppfanns år 610 och är en blandning med poesi och religioner som zoroastrianism,och andra abrahamitiska katastrofer! Och enligt terroristerna så dyrkar de en Gud som de måste beskydda d.v.s. En inkapabel Gud som inte kan tala för sig själv och han heter Allah.

  5. Det är samma fråga som Geert Wilders brukar ställa, nu senast när han deltog i ett möte på Bornholm. Efter att ha redogjort för en rad opinionsundersökningar blev hans svar att en stor del av Europas muslimer stöder IS och andra jihadister. I själva verket är skillnaden mellan den islam som tillämpas i Saudiarabien och den som tillämpas av IS hårfin. Det rör sig om små gradskillnader i tolkning och tillämpning!
    Så de massiva protesterna från muslimer i västvärlden lär utebli och de som eventuellt skulle kunna tänka sig att protestera är nog rädda för att ISIS kan ha spioner på plats och att det kan leda till repressalier.

  6. Otroligt att en stormakt som Frankrike med tillgång till kärnvapen låter muslimer leka med dem….Ansvariga har tillgång till militär kapacitet och borde visa musklerna och ta dem hårt och bestämt, FRAMFÖRALLT SLÅ IGEN MÖRDARCENTRALERNA = MOSKEERNA!
    Protesterar de så är det bara att visa var skåpet ska stå, hårda tag fattar de, det är bara att sätta igång och piska skiten ur de här mördarna….!!!

    • Häromdan nekade Albin att han är muslim ! Taikja (?)- eller vad heter det när muslimerna får ljuga och förvrida sanningen när islams intressena står på spel?

      • Du är en person som verkar sakna tillit, jag är nästan vareviga dag på bloggen, jag är inte där för att ljuga, jag är där för att säga min mening som kortfattat går ut på att döma individen inte den eventuella grupp han tillhör.

  7. Krav finns inte i deras vokabulär. Att be någon gångare lämna cykelbanan o använda gångbanan kan upplevas som ett hot mot mitt fortsatta leverna Detta med tanke på de hatiska blickar som följer pgra att jag ens kommit på tanken.

  8. Samma islam hos Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna som här i Sverige.

    • Wow det börjar bli många av dessa Islamistiska grupperna!
      Fredliga organisationer….kyss mig arslet!
      Förhoppningsvis kan jag ta med en del av dessa Islamister under min tur till pärleporten….

  9. Och i Malmö demonstrerar svenska kyrkan med muslimerna MOT dem som protesterar mot islamismen…

Kommentera