Tre muslimska terrordåd på en dag – närmare 50 dödade


ISLAM. Under fredagen har tre terrordåd – i Frankrike, i Tunisien och i Kuwait – kostat närmare 50 personer livet. Än så länge är det inte klart om attackerna är koordinerade eller bara råkar sammanfalla, skriver CNN.

Islamiska staten ska ha tagit på sig dådet i Kuwait och har tidigare sagt att man ska trappa upp terrordåden under den muslimska fastemånaden ramadan som nu pågår. Dåden kommer dessutom tre dagar innan årsdagen då IS utropade ett eget kalifat i Syrien och Irak.

I Somalia har al-Shabaab attackerat en bas som tillhör Afrikanska unionen och där talas det om många döda. 

I Syrien har ISIS dödat minst 146 människor i staden Kobane under dagen.

I Sverige finns det människor som på fullt allvar påstår att detta inte har med islam att göra. Det är islam och har varit likadant i 1400 år…

-Pettersson har tidigare sagt att islam inte är en religion utan en ideologi men det tar jag tillbaks.  Islam är en fascistisk dödskult

I kväll får vi säkert höra och se i PK-media att detta inte har något med islam att göra FAST DET ÄR ISLAM.

Kan någon förklara varför muslimer sätter världen i brand för några streckgubbar men är tysta som möss för det som pågår?

Muslimernas problem är muslimer och islam


34 responses to “Tre muslimska terrordåd på en dag – närmare 50 dödade

 • age

  Tack Mätz för ditt fina svar. Det lugnade mig avseende din inställning.
  Skönt att fler känner som jag.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Det är bra att vi får veta vad som händer i världen även om det är hemska saker. Det människor vet kan de göra något åt. (Självklart kan det onda inte bli ogjort, de döda är döda).

  Vad som är otäckt är att de grymmaste brotten mot mänskligheten i stor skala – har mörkats. Bevisen har städats bort. Förövarnas avkommor är nu rika och mäktiga. De kontrollerar media i stor del av världen. Större delen av mänskligheten är omedveten om deras brott.

  http://www.friatider.se/uppgifter-om-v-nsterns-barnamord-m-rkas

  Gilla

 • Ahmed

  Man skulle väl kunna låta de ha ihjäl varandra i en Virtuel värld (om någon nu hade uppfunnit det idag) eller bygga en bunker någonstans under jorden!

  Gilla

 • Brandon

  Tittade in på Aftonbladet….-de informerar utan att nämna muslimer, EN JUBELIDIOT SOM HETER ANNA FRÅGAR I KOMMENTARFÄLTET: ”Finns det någon risk att hatet mot muslimer ökar nu?”
  Detta måste vara en av Svetsarens väljare….Grattis 87:an!

  Gilla

 • farbror br

  Albin!! Är inte säker på att usa reagerar om islam tar över sverige.annars är jag glad att de finns.de har stoppat många invasioner.jag tycker bla att alla som känner sig hotade av våldet i malmö,lämnar staden,sen ber vi usa att bomba malmö med minst b-52 or.ensa sättet att få slut på kriget i malmö.

  Gilla

  • Albin

   Nej , Malmö ska inte bombas, jag tycker att det räcker med det bombande som redan nu äger rum. Det är det som skall stoppas.

   Gilla

 • farbror br

  Ja russen och putin tror jag inte vi behöver oroa oss för.de måste väl ta finland först!?attack emot gotland!?!? Va faan ska putin med gotland till!? Är det någon som kan tala om för mig var löfven bor? Är det i rosenbad!? Vill veta vart vi ska skicka zigenarna.

  Gilla

  • Albin

   Gotland ligger strategiskt till, och inte vill vi att ryssen ska ta Finland, Finnarna vill sköta sitt land utan inblandning och bör ha vårt stöd till att så förblir.

   Gilla

 • Grune

  Det skrivs mycket om den farliga ryssen, men jag tror att en enda muhamedan är mycket farligare än hela rysslands armé.
  Hela världens militärer åstadkommer mindre död ande bland muhammedane än vad en ensam muhamedan åstadkommer mot resten av världen. Hela världens militärer sitter och spela dataspel medans muhammedanerna systematiskt utplånar land efter land.

  Gilla

 • ossie

  Bara en tidsfråga innan vi drabbas här.

  Gilla

 • farbror br

  Det finns en koran de onda muslimerna går efter.sen finns det goda muslimer som går efter en annan koran.det är inte samma koran.det fimns en sorts islam och så finns det en annan islam.det är inte samma islam,fast det är samma gud eller profet.vilken islam eller koran eller profet är du Mehmet kaplan utövare i!?? Ja,han sitter med i regeringen i sverige!!

  Gilla

  • Varg i Veum

   Det är samma koran och religion. De icke våldsamma muslimerna väljer bara att ignorera perversionerna i Islam. De ”tolkar” vilket i praktiken innebär att de låtsas som om det inte existerar några perversioner bara.

   Gilla

 • Mimi N.

  Muslimerna firar sina högtider, prisar och hedrar allah och profeten genom att mörda. Det är deras plikt enligt en ideologi som de kallar för religion. Medan de fortfarande firar ramadan, borde de serveras en jättesvamp av rök med uransmak. Men vem vill och kan göra det ?
  Inte Barack HUSSEIN Obama – inte han … Ett nytt förslag, tack?

  Gilla

 • Albin

  Pettersson säger jämt att det är ISLAM, men vad vill Pettersson uppnå förutom att stoppa invandring av muslimer. Vi alla vet att en massa terrordåd sker i ISLAMS namn, det har ju varit på tapeten i minst 20 år förmodligen ännu längre. Men att bara påpeka det som vi redan vet, vad är poängen med det. Eller tror Pettersson att Svenskar är så oinformerade nästan dumma att de inte förstår det?

  Gilla

  • Lena

   Albin :
   På den frågan så svarar jag dig ……………..ja…………… !
   Det är inte Petterssons svar det är mitt svar.

   Gilla

   • Albin

    Lena det kanske beror på att du är mycket utomlands, jag som är hemma mest och träffar folk dagligen vet att de allra flesta vet att terrorister ofta tillber ISLAM, inte tror folk att det är IRA eller Basker osv som står för alla anfall.

    Gilla

   • Lena

    Albin :
    Men de tror inte heller att moderata muslimer radikaliseras och att det för muslimer finns en ond bok som fungerar för muslimer som vår lagbok fungerar för oss.

    Gilla

   • Albin

    Lena, det har jag ingen djupare kunskap om , möjligen ligger det nått i ditt resonemang.

    Gilla

  • Lena

   Albin :
   Nu var du blyg och dumt modest, islam är 1400 år av aggresivitet.

   Gilla

  • Mr Q

   Det är ju du levande beviset för !!!

   Gilla

  • Mätz

   Frågan är inte om det görs i Islams namn utan om Islam uppmanar till det. För att veta det läser man Koranen, sunna, Hadhiterna (Sunni), Shia, Sharia och allt vad deras skrifter och lagtexter nu heter. Kunskap är aldrig dåligt.
   Sjuklöverns syn som jag uppfattar dom är att Islam är en fredlig religion men att det finns ”avarter”. Enskilda galningar som misstolkat Koranen och att attentat i Islams namn inte alls har med Islam att göra. Därför pratar politikerna om radikalisering och extremism. Därför vill dessa politiker stödja de moderata krafterna inom Islam, alltså dom som fortfarande använder Koranen och övriga muslimska skrifter som rättesnöre men som inte tillämpar dom riktigt lika hårt. Det finns dock dom (en växande skara) som menar att man måste gynna de demokratiska krafterna. Dom som kan ifrågasätta alla våldspassager i Koranen, som kan se den som ett historiskt dokument och som anser att dess lagar är förlegade. Dom krafterna som kan plocka ut de goda passagerna, för dom finns faktiskt och leva efter dom. Det skulle dock ifrågasätta den centralt gällande dogmen att Koranen är Guds ord. Varje ord varje komma är en exakt avskrift av Guds ord och måste följas. Fråga Mona Sahlin vad hon anser, så får du svar på din fråga och förstår då varför bland annat Petterson hela tiden påminner om vilken frukt Islam bär. För att citera en annan religiös storhet ”på frukten känner man trädet”.

   Gilla

   • age

    Mätzt:
    min kommentar: Varför döljer sig reportrar bakom de beslöjade orden, ”radikaliserade extremister” – så snart det händer det som är en naturlig följd av koranens budskap och direktiv?

    Orden betyder ju bara att det är människor som tolkar koranens text, d.v.s. DE ÄR MUSLIMER.
    En person som erkänt sig till islam har ingen återvändo. (endast döden kan lösgöra dem )
    En person som erkänt sig till islam måste följa koranen (men gör det kanske inte alltid för tillfället)
    En person som erkänt sig till islam kan vänta till ”den rätta dagen”. – enligt koranen!
    En person som erkänt sig till islam har rätt att döda en ”otrogen” – och enligt koranen: skyldighet.

    De flesta muslimer döljer sig bakom orden ”jag är inte praktiserande muslim”.
    Jag har hört orden från så många att jag är övertygad om att de har sin grund i direktiv från ”kyrkan”.

    Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
    Kommer muslimer i Sverige att försvara Sverige mot islam (IS)?
    Kommer muslimer i Sverige att försvara islam när det är dags för Sverige?

    Mitt logiska svar är att ALLA MUSLIMER I SVERIGE KOMMER ATT FÖLJA KORANEN!!!!!

    Jag uppmanar alla att läsa sura 9:29 i Koranen.
    Läs också denna översättning från Koranen!
    ”Islam wishes to destroy all States and Governments anywhere on the face of the earth which are opposed to the ideology and programme of Islam regardless of the country or the Nation which rules it. Islam requires the earth-not just a portion, but the whole planet. Towards this end, Islam wishes to press into service all forces which can bring about a revolution and a composite term for the use of all these forces is ‘Jihad.’
    (Pamphlet: ”Jihad in Islam,” pp.9 -10. Syed Abul A’al Maududi [founder of JI terrorist organization].)

    => Hur många Muslimer är Muslimer?

    Vi befinner oss i en skräcktid.

    Det är kanske dags att sprida Koranens budskap. => Vi kommer alla att bli drabbade.

    Vi har två alternativ:
    1. Vänta tills katastrofen är ett faktum.
    2. Informera om verkligheten och vad som kommer – och agera.

    Gilla

   • Mätz

    Hej Age. Anledningen till att journalister kallar trogna muslimer för radikaliserade extremister är att dom är PK. Dom vill införa mångkultur vilket i stort sätt går ut på att underordna sig Islam och ta hänsyn till den religionen. Vilket skulle innebär att den som inte tror på Koranen eller tror fel riskerar att bli av med huvudet. Jag avhandlade olika riktningar i hur grupper ser på Islam i mitt inlägg. Läs mer där så får du svar. Men det är en intressant fråga vad är det på djupet som påverkar journalisterna. Är det bara tom känsloargumentation eller finns det en genomarbetad agenda i samverkan med Islam?

    Gilla

  • Grune

   På sätt och vis håller jag med dig. Varför bara snacka och snacka. Nej släpp några atombomber över de länder som föder dessa massmördare så är vi av med dom.
   Då säger folk ” det drabbar ju även oskyldiga”. Så länge isis och deras underleverantörer får härja fritt utan att någon på jorden gör något åt det så finns det inga oskyldiga. Alla människor på jordklotet är precis lika skyldiga till dessa ildåd

   Gilla

 • farbror br

  Någon som vet om kaplan var på fredagsbön idag!? Samtidigt som hans troende islamister mördar massor i allahs namn.undrar vad han bad om att få utah allah!?

  Gilla

 • Nisse

  MONAS MÖRDAR FOLK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Galten

  Naturligtvis finns det ett samband. Populära resemål har länge varit måltavlor för terrorattacker och att det finns två målsättningar.
  Dels för att döda västerlänningar, som ses som fienden, dels att slå till mot staten.

  Gilla

 • Jag är för demokrati men..

  Lite konstigt och mycket märkligt sätt att fira deras stora högtid Ramadan på, kan man tycka..

  Gilla

 • Brandon

  Islam är en islamnazistisk dödskult!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: