Minst 25 döda i muslimsk terrorattack i Kuwait

ISLAM. Mitt i fredagsbönen slog en självmordsbombare till i en shiitisk moské i Kuwait City. – Han ropade ”Allahu akbar” (Gud är större) tre gånger och sedan sprängde han sig själv i närheten av de som satt i raden längst bak, säger en imam till tidningen Kuwait Times. 

Enligt sjukhuskällor har minst 25 personer dödats och dussintals skadats. Islamska staten som är sunnimuslimer har tagit på sig ansvaret.

13 thoughts on “Minst 25 döda i muslimsk terrorattack i Kuwait

  1. Åk till Kuwait o se på verklig rassism ! Creme de la Creme muslimer som tror sig vara härskare över mänskligheten. Korkat så det liknar ingenting och blandat med en arrogans som får Svetsloppan att se ut som en skolepåg.

  2. Synonymen tror du på djävulen det är i så fall omodernt, Om jag inte missminner mig så avskaffade DN satan i början av nittonhundratalet .

  3. Allahu akbar utropar en mördarmuslim!

    Gud är större utropar Antje Jackelén.

    Vidrig biskop som är djävulen själv.

    Satans prästdjävel!

    • Jag tror att Synonymen har börjat löpa amok, inte en kommentar utan svordomar eller obehagliga invektiv.

      • Biskopen är djävulen.Då är hon också satan.

        Vari ligger invektiven?

        Om du däremot menar att Allahu akbar eller muslim är invektiv har du rätt!

  4. Att så hopplösa människor och länder får så mycket uppmärksamhet, tar så enormt med tid och kraft, utför våldsdåd och dödar, får mig att tro på alla konspirationsteorier som finns.
    Men logiskt sett vem vill leva i den världen, kan tänka mig några…………och alla är de makthungriga !

    • Det är just detta vansinne,som Petterssons blogg i åratal rapporterat om.De olika islamska idioternas klaner dödar ju varandra !
      De som idag sprängdes ihjäl i Kuwait var från dem,som lever i Iran som Shiiter,Dessa anser ”vår Ali`s” Sunniter vara otrogna,och därmed fritt vilt….Sak samma som just nu orsakar kriget i Jemen,som svensk press söker tiga still om.

    • Det är naturligtvis ett nederlag för den grupp av CDU-politiker,som hon tillhör och leder.Inom hennes parti finns nämligen två starka grupper,som har svårt att samarbeta.
      Det finns en mycket klok man i hög ställning,som heter Wolfgang Bosbach från NRW,som länge varnat för det samhälle som nu växer fram rapidartat i Tyskland.
      Hörde f.ö. just på Franc 24,av en expert på islamistisk terror inom Frankrike,att det uppskattas finnas 10.000 sådana fanatiker i landet.Av dessa är 1.000 beredda att utföra dåd som dagens !
      Om vi dividerar denna summa,för att se hur många av ”deras bröder” som finns i Sverige,måste talet handla om tusentals….

  5. Bra när de har ihjäl varandra, dock tragiskt när oskyldiga turister drabbas av terrorn, – de i Tunisien var främst från Tyskland och England.

Kommentera