Sveriges statsminister erkänner – SD har haft rätt om invandringen hela tiden


Invandringen till Sverige är en stor ansträngning, medger statsminister Stefan Löfven i en intervju när han är på väg in till toppmötet mellan EU:s stats- och regeringschefer i Bryssel.

I kväll talar ändå mycket för att han blir överkörd. – Vår uppfattning är att alla medlemsstater ska ta sitt ansvar, säger han.

2015-06-25_1631Högst upp på agendan, vid sidan av Greklandskrisen, står flyktingsituationen i Europa.
Sverige, Tyskland och Österrike kräver inför mötet att EU-kommissionens förslag om att 40 000 asylsökande ska fördelas mellan EU-länderna för att minska trycket på Grekland och Italien.
– Vår uppfattning är att alla medlemsstater ska ta sitt ansvar. Men det är alltid så i en förhandling att man får föra fram sin egen uppfattning. Sedan ska det sluta i ett enhälligt beslut. Och då är det viktigt att positionerna har flyttats fram, säger statsministern. Men mycket talar för att EU-ledarna inte lyckas enas om den tvingande principen.

Tidigare i dag lade Moderaterna fram ett omfattande program som ska leda till en mångmiljardbesparing på integrationsområdet. – Jag har inte sett det exakta förslaget, men i Sverige har vi varit tydliga med och det gäller också Moderaterna att människor ska kunna söka asyl. Det är en rättighet vi har, och vi är bundna av internationella konventioner.

Kostar invandringen för mycket? – Om inte allt för lång tid har Sverige ett stort problem med demografin. Vi har en allt äldre befolkning och vi kommer att bli färre och färre i arbetande ålder som ska försörja fler och fler. Vi har en enorm omställning framför oss i den offentliga sektorn. Det ska anställas hundratusentals människor. Vi riskerar att inte klara det åtagandet därför att vi har fel sammansättning av befolkningen. Så ser det ut i hela Europa.

Stefan Löfven: – Europa riskerar att tappa 17 miljoner i arbetskraft inom tio år. Då kan vi stå där om några år och fundera på vad vi gör nu då. Jag sticker inte under stol med att det är en stor ansträngning i det här ögonblicket, men det är också en tillgång för landet. Vi måste inse att om inte vi gör detta nu så kommer vi att stå med ett gigantiskt problem om några år.

Då är det fel att prata kostnader? – Det är klart att det är en ansträngning. Men vi saknar flera yrkesgrupper i Sverige med akademisk utbildning. De kommer till Sverige. Det kan vara läkare, specialistläkare, sjuksköterskor, ingenjörer. De kommer till Sverige och vi behöver dem. Det vi ska se till är att de kommer i arbete så snabbt det går, och det är därför regeringen fokuserar på det. Människor ska i arbete eller så ska de in i utbildning för att kunna etablera sig så snabbt som det någonsin går.

-Pettersson spetsade till rubriken lite. Statsministern erkänner att invandringen är svindyr men sedan är allt som vanligt. Vi behöver läkare, specialistläkare, sjuksköterskor, ingenjörer och 90 % av de som kommer saknar ID-handlingar och högst 10 % av dem har en utbildning värt namnet…

Stäng gränserna. Vi har ingen rätt att utarma världens fattiga länder på läkare och ingenjörer…dessutom ligger arbetslösheten i EU runt 12 % och antalet arbetslösa är c:a 26 miljoner.

Expressen

Några har i varje fall tänkt till vad det verkar. Redan innan EU-toppmöte om flyktingkatastrofen på Medelhavet börjar har förslaget om en tvingande fördelning av migranterna strukits från dagordningen. I stället kommer EU-topparnas diskussion att handla om hur flyktingar ska kunna avvisas snabbast möjligt.

På torsdagseftermiddagen var det meningen att EU-toppmötet skulle rösta om det tvingande kvotsystem som skulle fördela flyktingar som kommer över Medelhavet mellan de 28 medlemsländerna. I den första omgången var det tänkt att 40.000 av de flyktingar som kommit till Italien och Grekland skulle skickas vidare till andra EU-länder under de kommande två åren. För Sveriges del skulle kvoten ha inneburit 1.300 flyktingar, lika många flyktingar som just nu tar sig hit på egen hand under en tvåveckorsperiod.

DN


69 responses to “Sveriges statsminister erkänner – SD har haft rätt om invandringen hela tiden

 • Maria Abelsson

  Jag röstade på er för ni lovade massor av saker . nästa gång blir det moderaterna och ett stort misstag är att diskriminering ni gör att utesluta SD föder mer hat hos andra. Vad det syftet eller hur tänkte ni där. Så jag hoppas på omval. För det ni gör mot invandrarna en björntjänst, fy skam

  Gilla

 • Stefan

  Ja det är dags att vissa var skåpet skall stå har ni faicebook gå med i ” vi som röstar på sverigedemokraterna ” knappt ett år vi är över 365 medlemmar

  Gilla

 • Det är skottlossningar, mord, bilbränder, handgranater och i Almedalen festar politikerna vidare | Petterssons gör skillnad

  […] Det är 3474 evenemang anmälda enligt programmet. Några procent av dessa handlar om migrationen och då är det oftast om asylsökandets rättigheter och brist på rättigheter. Detta trots att statsministern nyligen gav SD rätt och sa att invandringen är en stor ansträngning. […]

  Gilla

 • pappasvenpappasven

  Reblogga detta på pappasven och kommenterade:
  På samma sätt som i baren på Titanic: Kyparn visst beställde jag ett stort glas isvatten men det här . . . . . det här är ju löjligt!
  Märker inte SL hur isvattnet kryper in över stövelskaften?
  FR var bra på ett par saker NOT . . . .
  MEN varför tävla i en gren där man, även om man ”vinner”, förlorar!

  Gilla

 • age

  Afrika är mänsklighetens vagga, sägs det.
  D.v.s. de har haft längre tid på sig att bygga upp landet än vad vi haft …….
  Blir det bättre när de kommer hit?
  Kanske bäst om de sitter kvar med fötterna i avloppsdiket?

  Gilla

 • Måste säga det här ...

  ”… tycker att våra folkvalda ska behandlas med respekt” eller liknande läste jag i en kommentar här. Folkvalda är de visst inte – om du orkar läsa om hur de blir invalda i partierna och riksdagsgrupperna, dessutom gick just Löfven till val med löften som han svek och med lögner som visade sig snabbt efter valet. Är valet då giltigt och vilken respekt förtjänar en sådan människa? Se bara på hur förtroendet för honom sjunker varje dag.
  Jag undrar också över din moral när du går in i bloggen för att bara provocera redan frustrerade människor, jag tycker dessutom att dina kommnetarer inte ger eller innehåller mycket, du återger bara samma attytid som pk-strömmen hela tiden uttrycker.
  Jag flydde till detta land för 14 år sedan och sedan dess försökt göra rätt för mig (läst på universitet, jobbat, älskat landet och trott at min framtid blir här – har dessutom aldrig känt att jag behandlats annorlunda bara för att jag kommer från ett annat land). Nu planerar jag flykten härifrån (blir dessutom motarbetad när det gäller vissa tjänster som borde vara självklara för den som dessutom vill och kan betala för dem, därför att andra utan rätt är prioriterade). Kan du förstå det och ha/visa lite medkänsla (och respekt själv)?
  Jag tror att du vet vem du är. Jag orkar inte skriva namnet för jag orkar inte läsa mer av dina ihopsatta bokstäver eller hamna i tomma diskussioner med dig.
  Jag hoppas bara att du en dag vågar tänka annorlunda och ärligt försöker förstå de som inte tycker som du, och beter dig med en högre moral än vad du nu uttrycker.

  Gilla

 • Lena

  Jag har ytterst svårt att förstå socialdemokraternas politik i dag, undrar om de har någon ?
  Det fanns en tid för många decennier sedan när de inte raserade utan till viss del byggde upp, jag tror att viljan då var god.
  (Var det skammen efter den här händelsen som gjorde sitt till,………..
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Baltutl%C3%A4mningen)
  Men som alltid tiderna förändras, det som de och DÖ nu gemensamt ställer till är skrämmande en surrealistisk fortsättning på FR,s hat under åtta år mot det svenska folket.

  Gilla

 • Mister Plissken

  Tror inte att den tröga sossecementskallen vill ge SD nån credit. Han anser dock att massinvandringen är en ansträngning. ”Wow”, vilken ”nyhet”, Löffe. Vad blir nästa grej? ”Kina är en diktatur”, eller ”jorden är rund”?
  Hursomhelst. Löffe har stått för sin sjuka ansträngande massinvandrings-politik fullt ut tillsammans med hans kumpaner i dårhuset. Och vi andra, rationella kritiker har han inte respekterat.
  Alltså så kan hycklaren säga vad han vill, men utan tillit från oss smarta, ifrågasättande. Han e nog desperat och vill åtminstone påpeka att det är ansträngande, men blir falsk och politiska poäng, no can do, fortsätt lek i PK-sandlådan. He got the wrong tool for the job.

  Gilla

 • Tony

  Har det aldrig föresvävat Stefan Löfven att dom som
  flyr mot ett av andra betalt liv behövs för att bygga upp
  det landet dom flyr ifrån?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Innan var det förtitalisterna som skulle gå i pension och en enorm arbetskraftsbrist skulle uppstå!

  Gilla

 • Mätz

  Om syftet med invandringen är att föryngra befolkningen så skulle man kunna satsa alla miljarder på att underlätta barnafödandet i Sverige istället och skapa lite framtidstro. Tänk vilka fantastiska satsningar staten skulle kunna gjort. Med garanterat God avkastning dessutom. Bostäder och bostadsort för barnfamiljer, världens bästa skola, höjt barnbidrag, och gratis dagis. Men icke, nu går barnafödandet ner istället och man importerar barn. ”Nyanlända” ungdomar och unga vuxna som föraktar Sverige ska bygga det ”nya” Sverige. Lysande Sickan!

  Gilla

 • Mimi N.

  Har just sett på Rapport: Rumäniens president Klaus Iohannis, ett huvud längre än de flesta där på EU, stilig som han är, men han hade en väldigt allvarlig min – inte ett leende på hans ansikte !

  Gilla

  • Albin

   Nej han är väl trängd. EU kanske inte gillar att de skall lösa hans problem.

   Gilla

  • Stenbock

   Ingen lustig situation för honom,att taga över ett dödsbo bestående av zigenare,och ett fullständigt nedgånget land !

   Gilla

   • Mimi N.

    Stenbock:
    Rumänien är varken ett dödsbo bestående av zigenare, eller ett fullständigt nedgånget land. Jag säger detta inte för att jag själv är rumän. Sorry if I disappoint you.

    Gilla

  • Mimi N.

   Klaus Iohannis varken ler eller skrattar för han ser med allvar på Greklands nära konkurs, han njuter inte av andra länders svåra situation – som den svenska sjukdomen löfvén gör. Den vridne kommunisten kan inte avstå, han är glad, han ägnar inte en tanke på att han blir avsatt när som helst – klockorna klämtar!

   Gilla

 • Omvänd

  Detta evinnerliga tjat om demografin! Om massinvällningen inte fanns så skulle den arbetande befolkningens skatter räcka till välfärden även om de äldre blir fler. Det Lövén och dom andra politikerna aldrig nämner är alla de hundratusentals ”flyktingar” som inte har vare sig utbildning eller adekvat yrkeserfarenhet och som måste försörjas. Kvinnorna får inte jobba och det kommer många gamla anhöriga också som ska försörjas. Andelen arbetande skattebetalare räcker helt enkelt inte till att försörja alla, inte ens om vi sänker välfärdsambitionerna. Jag är så oändligt less på detta upprepande av förljugna floskler och den här skrämseltaktiken att vi svenskar inte skulle klara oss själva utan invandrarna. Men nu har väl ändå svenskarna vaknat och visar att dom kan tänka själv och bättre än politikerna!

  Gilla

 • Mimi N.

  Svetsarns egna ord:
  ”-EU kan inte sitta och diskutera om vi kan hjälpas åt med 60.000 människor när 60 miljoner är på flykt i världen. Vi är en kontinent med 500 miljoner invånare. Jag tycker faktiskt att vi måste höja nivån”, säger S.L.
  ”Vi ställer EU i skamvrån om vi inte klarar det”, fortsätter statsminister.

  Låter det som om han tänker ge upp och ställa sig själv i skamvrån … ???

  Gilla

 • Kurtan

  Det går fort nu!

  Förr, då det inte fanns mobiltelefoner, internet, etc tog förfallet av en civilisation kanske hundra år, men nu så accelererar det till att bli tal om månader, om inte veckor…

  Må Lucifer ta dessa förrädare!!!

  Gilla

 • Grune

  Tänk att nästan hela svenska befolkningen som är äldre än 5 år vet att den idiotiska invationen som pogår skicka sverige åt helvete, men inte 7-klövern med rövhålet i spetsen.

  Gilla

 • Mimi N.

  Nej, galningen blir inte förnuftig – no way! Blå dunst – SKRÄP – i våra ögon. Om fler och fler EU-länder vägrar att ta emot var sin kvot flyktingar, kommer galningen att ‘uppoffra’ sig å hela svenska folkets vägnar (!) och ta med alla som befinner sig i Italien, alla som väntas att komma inom kort. Han och hans regering är hjältar enligt sin sjuka hjärna – han har redan ställt de övriga EU-länderna i skamvrån, som han själv sa.
  Han är den förste vald ‘demokratiskt’ (Albin/Bilans tes) och det är just han, svetsaren, som bestämmer.

  Gilla

 • Nisse

  Jag tycker att vi skall ifråga sätta Stefan Lövens Svenska medborgarskap en statsminister som hela tiden bara pratar om våra skyldigheter mot den muslimska. invandringen som är en katastrof för Sverige….

  Gilla

 • Grune

  Rövhålet snackar en massa skit! Det kommer inte alls en stor del HÖGUTBILDADE människor från Syrien hit. Fakta är att C:a 10 av 1000 har en högre utbildning och resten är välutbildade i brott.

  Gilla

 • Trynbald

  Bundna av internationella konventioner, snack.
  Migrationsverket har ju bestämt att alla från Syrien ska få put. Det har inget med konventioner att göra men det verkar statsministern inte begripa. Att Mikael Ribbenvik kunde bestämma att syrier skulle få put är skandal. Det beslutet kan den nuvarande regering ändra på omgående.

  Gilla

 • Kent

  Nu tycker jag att Petersson var lite tycken , med rubriken ! När jag såg den trodde jag att ”galningen” blivit förnuftig . Så var det som vanligt.

  Gilla

 • Synonymen

  Svd idag:
  ”Novus: 6 av 10 svenskar har tappat framtidstron”
  http://www.svd.se/novus-6-av-10-svenskar-tappat-framtidstron/om/debatt

  Svd igår:
  ”Rapport: Sverige bäst på integrationspolitik”
  http://www.svd.se/sveriges-integrationspolitik-bast-i-europa

  Man måste diagnostiseras men journalistisk schizofreni för att förhålla sig till dessa två rubriker.

  Gilla

  • Brandon

   SVERIGE behöver ett nyval! Skulle SD få 20-30% av rösterna kanske vi blir av med pissgubben och svenskarna kommer att återfå den viktiga framtidstron!

   Gilla

 • Brandon

  Stefan Löven säger att det är en RÄTTIGHET ATT SÖKA ASYL I SVERIGE!! Socialdemokraterna vill hjälpa återvändande mördare från Syrien med FÖRTUR TILL JOBB OCH BOSTAD….!
  Hur korkad och ANSVARSLÖS får politiker bli ? Det är absolut inte en rättighet att söka asyl i Sverige!!
  Att PÅTVINGA Sveriges befolkning denna ansvarslösa massinvandring är en skymf mot demokratin och våra mänskliga rättigheter. VISSA SVENSKAR är begåvade med en ”godhetsgen” och vill hjälp alla andra, spec. otrevliga muslimska araber som jag som svensk INTE vill se i mitt land. KONSTIGT att befolkningen går med på detta, de som BETALAR KALLASET….GODHETSAPOSTLARNA lägger inte ut ett öre men vill köra Sverige och Europa i botten….
  DE C:A 70 MILJARDER KRONOR GREKLAND VÄNTAR PÅ KAN DRAS IN…..PENGARNA BORDE LÄGGAS PÅ ETT KRIG MOT TERRORISTERNA I SYRIEN OCH LIBYEN….Åtminstone att få stopp på flyktingsmugglarna….
  Det finns militära fartyg med ENORM KAPACITET och det är bara att lägga ett antal utanför Libyens kust och SÄTTA NER BÄGGE FÖTTERNA FORT OCH HÅRT….
  De här mördarna förstår bara ETT SPRÅK OCH DET ÄR ETT SKONINGSLÖST MILITÄRT AGERANDE….

  Gilla

  • Brandon

   SVENSKARNA VILL HA SKIT OCH HAR FÅTT DET MED BESKED….Skit ska skit ha lyder ett ordspråk! 87:an har själv röstat fram detta och det enda som kommer att diskuteras framöver är SKIT….Alla skatteinkomster kommer att gå till SKIT….FRAMTIDSTRON kommer att försvinna helt, landet går därefter in i en recession….depression följer….
   STEFAN LÖVEN vet detta, det är slödder som kommer utan utbildning, de kan packa kamelskit och inget annat….Stefan Löven gör som MILJÖPARTIET säger….-Löven vet att SVERIGES INDUSTRIFÖRETAG KOMMER ATT LÄMNA SVERIGE PÅ GRUND AV POLITIKERNA I MILJÖPARTIET OCH SOCIALDEMOKRATERNA….
   Kvar blir Integrationsverket…..
   Lånen kan ALDRIG betalas tillbaka….Sverige kommer att ligga långt efter Grekland om några år!!!!

   Gilla

  • Grune

   Såg på tv hur smilfinken Lövén gick omkring och skrattade på mötet som diskuterade Greklands konkurs. DET VAR ÄCKLIGT ATT SE. Han om någon borde vara ledsen eftersom han själv och sverige kommer att befinna sig i exact samma situation om några år. Sveriges två senaste regeringar har precis som greklands försnillat hela statskassan och befinner sig i den situationen att inget land i världen vill låna ut några pengar till dom.

   Gilla

 • Albin

  Synonymen utnämner alla sina politiska motståndare till svin, osvenskt och oseriöst.

  Gilla

  • Synonymen

   Men kraftfullt och adekvat!

   Gilla

   • Albin

    Ja där har vi olika mening jag tycker att vi ska behandla våra folkvalda med respekt. Även om vi inte instämmer med deras politik

    Gilla

   • Synonymen

    Folkvalda? Jag har inte valt dem.

    För övrigt behandlar jag dem med den respekt de förtjänar.

    En spade är en spade och ett svin er ett svin

    Svårare än så är det inte!

    Gilla

  • Grune

   Här kommer lite fakta till ”Albin”. Den Svenska 7-klövern och dess anhängare har rätt och alla andra människor på jorden har fel.
   Detta var fakta enligt JUBELIDIOTEN ALBIN.

   Gilla

  • Mimi N.

   Se här du Albin/Bilan. Läs om och stoppa det i din stenhårda skalle:

   Du är tolererad här på bloggen av Pettersson, av oss alla, inte för din skull – utan för vår skull, så att vi jämnt ska få känna din närhet, att aldrig glömma vad du står för. På det viset behåller vi vår medvetenhet och vaksamhet inför din muslimska förrädiska natur. Du är fienden som förkroppsligar två påtagliga faror: islamistisk lömskhet och ondska + kommunistisk överhet och ignorans. En ohälsosam kombination.
   Vi ska dras med dig, vi får inte mjukna och somna. Vi är observanta, alerta och låter oss inte bli lurade av ditt falska, oljiga, insinuerande sätt att smila in dig hos oss.
   ‘Håll dina vänner nära och dina fiender närmare’ – lyder ett klokt talesätt.
   Du är en ständig påminnelse: fienden finns bland oss. Vi aktar oss, vi är inte rädda för dig.
   Du kan och får uttala vad du vill, när och hur du vill, du kommer aldrig att vinna vårt förtroende. Det är bara din inbillning.

   Gilla

   • Albin

    Mimi du fabulerar , gissar och så vidare . Jag är varken muslim eller kommunist även om du önskar att det vore så.
    Ingen har någonsin varit rädd för mig och så hoppas jag att det fortgår. Att skriva på en blogg är normalt nuförtiden, jag hotar ingen , inte ens arg på någon. Jag ger bara uttryck för mina åsikter.
    Och de jag förespråkar allt som oftast är att skall man döma människor skall man döma individer.,

    Gilla

 • Brandon

  HELIDIOTEN STEFAN LÖVEN SPELAR KORKAD….! Ingen vill ha de här muslimska våldsverkarna här….EU borde gå in militärt i Syrien och Libyen och stoppa eländet!
  EU måste börja med att stoppa båtarna på plats, det finns militär kapacitet till det och det är bara att sätta in vad man har. Vi ska inte ha det här slöddret i Europa!

  Gilla

  • Grune

   Hela EU visar i det här sammanhanget upp en så obegriplig flathet så det är inte sant. Om ni sänker ett par tre båtar så upphör trafiken för då inser de s.k. flyktingarna att det är farligare att åka båt över medelhavet än att skjuta en smugglare.

   Gilla

  • Synonymen

   ”HELIDIOTEN STEFAN LÖVEN SPELAR KORKAD”

   Behövs han det? Spela alltså!

   Dåren är inte bara idiot han är dum i huvudet också!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är ju ingen större fördel med en hycklande statsminister och inte heller är en lika hycklande media, något att eftersträva.

  Journalister ska diskutera utredningar från sin egna intresseorganisation i Almedalen. Känns lite partiskt. Eller?

  Håll i hatten när ni ser vilka, som ska diskutera denna studie, som de själva sammanställer.

  Under Almedalen presenterar Utgivarna en ny studie kring hoten mot journalister. Den som hotar är ofta en privatperson och bland de som har ideologiska och politiska motiv är högerextrema överrepresenterade.

  Den 1 juli håller Utgivarna ett seminarium i ämnet i Almedalen med gäster som Dan Eliasson, rikspolischef, Gudrun Antemar, ordförande näthats- och integritetsutredningen vid Förvaltningsrätten, Hanna Stjärne, vd SVT och Thomas Mattsson, chefredaktör för Expressen.

  I samband med seminariet kommer Utgivarna presentera sin nya studie.

  http://www.journalisten.se/nyheter/privatpersoner-hotar-journalisterna-mest

  Fakta om Utgivarna:

  Utgivarna är en intresseorganisation för publicistiska medieföretag i Sverige. I Utgivarna samverkar medieaktörer som slår vakt om det svenska publicistiskaoberoendet.

  Våra medlemmar är TV4-gruppen, Sveriges Television, Sveriges Radio, Utbildningsradion, Sveriges Tidskrifter och Tidningsutgivarna.

  http://www.utgivarna.se/

  Gilla

  • ÅMÅL

   ”Utgivarna” ger en skev beskrivning av verkligheten varje dag.

   Pikant info: Rikspolisstyrelsen läser Horoskop varje morgon!
   (Dagens morgonandakt?)

   Gilla

 • Trynbald

  Samma gamla trötta retorik bla, bla. Undrar om den mannen har förstått hur illa det står till och hur många som överväger att flytta härifrån. Storföretagen flyr det vore något för statsministern att oroas över.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Ja,statsministern har spelat ett falskspel.

  Gilla

 • Joy

  Om de inte öste in så mycket folk skulle vårdpersonalen räcka till. Ju större befolkning, ju mer offentlig sektor behövs, eller den typen av tjänster. Tänk efter före, svetsarn!

  Gilla

 • Galten

  Låt han fortsätta att ”käbbla”, det är bara lögn och förbannad dikt som kommer därifrån ändå.

  Gilla

 • Geronimo!

  En stor ansträngning men en ännu större påfrestning!

  Gilla

 • Synonymen

  ”medlemsstater ska ta sitt ansvar”

  Vad är det för skitsnack? de tar sitt ansvar. Det är du din djävla odugling som skall ta DITT ansvar.

  Stäng gränsen och avskeda den muslimska mördaren kaplan.

  eller avgå!

  Gilla

  • Albin

   Synonymen vad är det för belägg du har när du skriver om Kaplan?

   Gilla

   • Synonymen

    (Johan Westerholm)

    ”Mehmet Kaplan, likställde i varje fall IS med en ”Frihetsrörelse”. Det så sent som för tio månader sedan i Almedalen.”
    http://ledarsidorna.se/2015/05/vad-ar-viktigare/

    Frågor på det?

    Gilla

   • Synonymen

    Betraktar man IS som en frihetsrörelse är man per definition en mördare.

    mehmet kaplan jämförde IS med en frihetsrörelse.

    Därför är mehmet kaplan en mördare.

    En muslimsk mördare till och med!

    Gilla

   • Albin

    Synonymen menade inte Kaplan frivilliga att bekämpa Assad?
    Om han menat ISIS har jag svårt att förstå att regeringen accepterat ett sådant ställningstagande.

    Gilla

 • ÅMÅL

  Argumentet att Europa behöver invasion från MENA-länderna för att få tillräckligt med arbetskraft, håller inte.

  1/ Kompetensen och livsstilen passar inte till samhällets behov
  2/ MENA-invandring slukar mer samhällsresurser än vad det ger

  Gilla

 • Synonymen

  stefan löfven är ett stort SVIN!

  Fakta är inte förtal.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: