Dagens idiotiska Arnstad

-Pettersson undrar om inte ”historikern” Henrik Arnstad hört talas om alla svenskar som stred för Hitler eller om Mindervärdiga, arbetsovilliga, kriminella, defekta människor…så Henrik ska tänka sig för att anklaga andra för ett brunt förflutet…

21 thoughts on “Dagens idiotiska Arnstad

 1. Denne sorgliga figur är rubbad i dom övre regionerna,
  och denna sorgliga figur används som referens av
  vår pinsamma statsminister när han ska bedöma
  andra partiers bakgrund?

 2. Arnstadt pratar skit!! Danskarna plågades under nazismens ok, många dog i frihetskampen!!
  Sverige stod utanför kriget och drog fördelar av det, den enda som gjorde något var hjälten Raul Wallenberg som räddade många judar MEN honom svensk SOCIALDEMOKRATERNA!
  R.I.P. Raul W. Sveriges enda hjälte under ww2!

  • Förre chefen för Sverige kontraspionage, Olof Frånstedt, har mycket att säga i sina böcker om IB och SICIALDEMOKRATERNAS svek! SPIONER åt Sovjeunionen hela högen!

 3. nadacomprende:

  Allt Albin-Bilan är ute efter är att provocera vår vrede, hen när på vreden, hen blir kåt som fan när hen lyckas irritera hederliga arbetssamma människor.
  Låt oss skita i parasiten och inte ta hen på allvar !
  Jag ska skriva en dikt om hen – ett minst lika trovärdigt porträtt som Arnstads. Och en mer svidande karikatyr än jag ritat på Svetsaren. Albino är Svetsarloppans knähund. Hen kan inte annat än att skälla.

  • Ett stilla regn faller över Sverige, grönskan fullkomligt slår andan ur en . En blomsterprakt utan like på ängar ,diken och fält
   Trafiken flyter lugnt för folk som skall ut och njuta av den svenska sommaren. Barnen fiskar abborre och mört.
   Men Synonymen sitter i sin lya och önskar krig.

   • Sedan när är det vackra i Sverige plötsligt relevant för er förvirrade kommunist-fittor?!!! Far åt helvete, djävla neger.!!!!!!! Fattar du? FAR ÅT HELVETE!!!!!! Nu fick du som du ville ditt satans luder. Du har lyckats provocera fram vreden, Nöjd? Du kommer aldrig att glömmas bort. Sug en kuk, ge dock fan i att svälja. Det är ju trots allt ramadan.

   • Albin – Bilan, you poor thing !

    Varifrån har du stulit orden, din mygga ? Du kan inte ha tänkt ut dem, du är ju oförmögen att uttrycka dig på annat sätt än med hjälp av idiotpolitiska floskler.

   • Jihadisterna sitter i Moskén och drömmer om att få släppa loss sitt hat….halshugga alla otrogna, våldta kvinnor och även barn, och inte Ens djuren kommer att få vara ifred

 4. Alla som militärt men framförallt civilt tjänstgjorde för de allierade borde lätt kunna ta ut de mycket få som faktiskt var i strid på tyskarnas sida. Men som fan läser bibeln läser även sinnessjuka idiotjäveln Arnstad statistiken. Om han nu ens har gjort det vill säga. Hoppas verkligen att skolkompisarna mobbade skiten ur den där dåliga ursäkten till människa. Hanses existens skall aldrig komma att kunna åberopa felöversättningen ”alla människors lika värde” som beskydd.
  Detet har nämligen inte vad som krävs.
  Jag utmanar härmed fanskapet på duell.
  Han med pilbåge och jag med mina nävarna.
  Så vad sägs, ditt as?!

 5. Hur många krigsförbrytare fick en fristad i Sverige efter kriget? Hur många har dömts för krigsbrott i Sverige? Mig veterligt två, Arklöv och en korvhandlare från Burundi.

 6. Ja, de var väl 250 på sin höjd, ett par tusen var kommanderade till Tyskland som arbetskraft, civilt arbete, och i Danmark fanns några hundra överlöpare som man gjorde upp med, dels under besättelsen, men sandelig även efter. Arnstad måhända ser sig själv som historiker, vetskapen tycks komma från Kalle Anka?

 7. Till Arnstad tillägnar jag denna dikt:

  Han är rubbad, sjuk, skamlös,
  Hatisk, skrytsam och pompös.
  Spottar ut blott invektiv,
  Diggar vänsterns direktiv.

  Unikat bland ’journalister’,
  Hatar alla monarkister.
  Bluff ’scholar of history’
  Ett påhittat ’mystery’.

  Hans dumhet är anekdotisk,
  Kämpaglöden är psykotisk.
  Blandar sig i politiken
  Tack vare munmotoriken.

  Blanka ögon, flackande blickar,
  Skallen hans – den bara tickar.
  Pinsamt, stolligt clowneri,
  Schizoid ordbajseri !

  Mimi N

   • Stenbock:
    Hjärtligt tack. Jag kan rimma och rita när idéerna rusar fram. En humorist saknar väl inte inspirationskällor i dagens Sverige.

 8. Repriserar en tidigare kommentar. Den är ständigt aktuell samt är extremt miljövänlig då den är återvinningsbar i evigheters evigheter. Ett tillfrisknande kommer aldrig att ske med patienten Arnstad.

  Henrik Arnstad genomgår för närvarande sannolikt en plågsam period av psykotisk karaktär. Den glansiga blicken, hängande hakan och det osammanhängande talet är tydliga karakteristika för tillståndet.

  Arnstad uppvisar även tecken på att befinna sig i vad som kan beskrivas som ett katatoniskt tillstånd. Patienten är då påtagligt ovillig att reagera på omgivningen samt har minskad spontanmotorik.

  Han bör således snarast omhändertas enligt lag (1991:1128) om sluten psykiatrisk tvångsvård. Frågan om tvångsvårdens upphörande ska övervägas fortlöpande enligt Lag (2008:415) och rekommenderas upphöra tidigast efter riksdagsvalet september 2018.

  Vården bör i huvudsak bestå av repetitiva verklighetsbeskrivningar där patienten utsätts för förortskravaller, bidragsfusk och förtryck av religiös/hederskaraktär.

  Vårdpersonal bör vidare få kraftfulla instruktioner om att patienten under bevakade permissioner eller frigång (frigång enl. särskild ordination) ej ges möjlighet att besöka t.ex. Södermalm. Besök i overkligheten inverkar menligt på patienten och fördröjer eller förhindrar ett tillfrisknande.

Kommentera