Grillsäsongen fortsätter i Göteborg, Malmö och Norrköping

INVANDRARBROTTSLIGHET. Under den sena onsdagskvällen och natten mot torsdag rapporterades anlagda bilbränder i Göteborg, Malmö och Norrköping.

Vid 23-tiden brann en bil på ett parkeringsdäck vid Siriusgatan i invandrartäta Bergsjön i Göteborg. Tre personer ska ha setts springa från platsen i samband med att branden började.

Vid 02-tiden brann en bil på Branteviksgatan i Malmö, bara ett stenkast från den ökända, starkt invandrardominerade stadsdelen Rosengård.

Kl. 02.36 fick polisen larm om att en bil satts i brand i det invandrartäta problemområdet Hageby i Norrköping. Polisen rubricerar det inträffade som skadegörelse.

-Pettersson noterar att polisen inte uppger några signalement och inte har några misstänkta…

6 thoughts on “Grillsäsongen fortsätter i Göteborg, Malmö och Norrköping

  1. Jag känner en gammal, pompös och löjlig gubbe som har varit och är fortfarande ordförande för moderaterna i en liten stad i Norrland. Båda hans vuxna döttrar påstår sig vara svenskor fast deras mor tillika ordförandens exfrun var ’importerad’. Deras ’svenska’ döttrar har varit sambo med araber. Den ena har t o m barn med sin arab, de bor i Malmö och hon är ägare till inte färre än 3 (tre) bilar !! Ingen av bilarna grillades – nånsin!
    Kan det bero på att sambon är arab och att båda kanske sysslar med skumma affärer? Det vet jag inte säkert – jag vet bara att de inte köper sina cigaretter och sprit på tobakaffären eller på systembolaget, utan de har andra källor och leverantörer. Detta fick jag veta från deras ’kära pappsen’ – och mycket mer om hans politiska agenda. Dock, har det gått många år sedan jag tagit avstånd från honom och hans familj – de var motbjudande!

  2. Vi svenska kanske skulle anmäla till DO att vi blir kränkta av alla muslimer som eldar bilar?

    Tror ni det är en framkomlig väg?

Kommentera