Klankrig i Göteborg – Pettersson anklagar politiker och journalister

INVANDRARBROTTSLIGHET. I bilen som sprängdes i luften i går satt minst två kriminella invandrare, en av dem var en tongivande gängledare i Göteborgs kriminella invandrargäng. En av de fyra döda var en fyraårig flicka. Polisen vet inte om de sprängdes av en placerad bomb eller om de transporterade något  jävelskap som exploderade av misstag. 

-Pettersson anklagar politiker och journalister som ansvariga för detta. De fortsätter att dölja att morden och inbördeskriget är orsakat av den omfattande invandringen från Mellanöstern och Nordafrika. Politikerna och journalisterna är ansvariga för kriget på våra gator. De yrar om hur duktiga och högt utbildade invandrarna är och hur mycket de behövs utan att förklara vad som är bra med inbördeskrig mellan Mellanösterns släkter på gatorna i svenska städer.

Dessa gängkrig som nu pågår är resultatet av invandringen som var för 20-30 år sedan. Vad tror ni händer när dagens 3-4 gånger högre invandring av oidentifierade asylanter slår igenom?

Säpo påstår fräckt nog att det inte är terrorrelaterat. Fyra personer sprängs i luften inkl. små barn, skjutningar på öppen gata, skjutningar på fullsatta restauranger – tycker Säpo det är söndagsskola eller gillar de när fyraåriga flickor sprängs i luften av invandrargäng…

2015-06-14_0434

TIDIGARE. Bil sprängd i Göteborg – flera döda – barn fanns i bilen

– 2015-06-12 17:22, Trafikolycka, personskada, Göteborg. Från Torslanda kommer Polisenuppgifter om en bil som är skadad utanför brandstationen.

Räddningstjänst och ambulans är på väg. Uppgiftslämnaren har hört en smäll, eventuellt kan flera personer vara skadade, oklara omständigheter i nuläget. Polis är på väg.

Uppdatering: Stora trafikstörningar på olycksplatsen som spärrats av. Polispatrull meddelar att flera chockade vittnen finns vid olycksplatsen.

Skadade har förts till Östra Sjukhuset.

Det skall röra sig om fyra eller fem personer som är allvarligt skadade, samtliga skall ha befunnit sig i bilen.

Uppdatering: Tekniker är på väg för att undersöka bilen. Avspärrningen utökas för att personal på plats skall kunna undersöka vad som hänt. Samtidigt arbetar poliser med att hålla förhör med vittnen.

Uppdatering: Mycket tyder på att en explosion skall ha orsakat skadorna som inrapporterades som en trafikolycka. En förundersökning är inledd gällande brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Ingen är i nuläget misstänkt eller gripen för brottet. I nuläget är det fortfarande oklart vad som inträffat.

Polisen

-Pettersson har aldrig hört talas om att bilar exploderar på detta vis och antar att det var något jävelskap på gång…

Uppdaterat: fyra döda varav en flicka i förskoleåldern. Polisen konstaterar att det inte var en naturlig olycka. Det fanns sprängmedel i bilen.

18 thoughts on “Klankrig i Göteborg – Pettersson anklagar politiker och journalister

 1. Jag har en känsla av att svensken kommer inte att reagera även om 50-100 personer skulle dödas i ett terrorattentat i Sverige.

 2. Man blir bara så innihelvetes förb….. när man ser vad som händer här, denna otroliga likgiltighet från maktens sida, de som med öppna famnar välkomnar allsköns skit från när och fjärran, kan de aldrig sluta plåga Sverige ? De skulle ställas inför rätta av varfenda SVENSK!!

 3. Det sorgliga är att ett barn dog för ngt som barnet inte kunde rå för.
  Ja det finns tidsstyrda bomber och det är lätt att få tag i om man vet vilka kanaler man ska använda sig av.

  Det är lätt att få tag i det mesta bara man har rätt kontakter och rätt pengar

 4. Sverige liknar mycket Nordkorea, – befolkningen får inte fakta av SVT och Expressen, Aftonbladet – det är de kanaler de flesta har och möjligen Metro…..
  Allvarligt, farligt när befolkningen inte får adekvat information av media om de kriminella ligor som etablerat sig i Sverige och som lögnmedia kallar “svenskar” i alla sammanhang. I längden är detta helt ohållbart och kommer bara att förvärva problemen.
  Sverige saknar LEDARSKAP, det är veka ledare, ja faktiskt riktiga dårar som Såsa som leder regeringen….
  Enda räddningen för landet är att SD når upp mot 20% eller däröver och att vi helst får ett nyval och kan få ett stopp på massinvandringe.

 5. Jag ställer upp på den anklagelsen. Finns anledning i högsta grad.

  Sedan apropå journalister….som om vi inte hade tillräckligt med dem.

  Vi kommer att ha 12 000 journalister för mycket om 20 år.

  Det här visar Statistiska centralbyråns publikation Trender och prognoser 2014.

  I dag finns det cirka 13 000 aktiva journalister i Sverige, om man räknar med dem som utbildar sig.

  År 2035 förväntas tillgången på personer med journalistisk och medievetenskaplig utbildning i landet överstiga efterfrågan med hela 12 000 personer. Det här visar en publikation från SCB.

  Resultatet av undersökningen beror bland annat på att SCB räknar med fortsatt stora kullar journaliststuderanden varje år.

  http://www.journalisten.se/nyheter/12-000-journalister-mycket-om-20-ar

  • TV4 har diskuterats för de lagt ned alla lokala nyheter. Det har konstaterats att alla journalister bor på Stureplan med omnejd (Södermalm). Men iofs är de inte så intresserade av att granska makten utan verkar få manus.

   Konstigt att man inte bantar på journalistutbildningen med tanke på alla nedläggningar av tidningar och media. Vad säger Ylva om den matchningen?

 6. Det gör du rätt i – dom är faktiskt ansvariga för hur det ser ut i landet idag.

  Tänk att polisen bara efter några timmar kunde se att bomben inte tillhörde passagerarna i bilen.Finns det tidsstyrda bomber?

  Moskébranden i Eskilstuna tog ju Polisen flera månader innan dom kunde klura ut vad som hade skett.

 7. Minst två kriminella döda, bara synd på den lilla flickan. Det goda i kråksången är att nu är hämndbegäret fullmatat så nu tar den varandra av daga i rasande fart.
  PS! låt dem hållas, de som ev. blir kvar sparkar vi ut.

 8. Hans Rosling berättar i en video om hur massinvandring är en myt och att det finns minsann endast 250 000 syrier som hela Europa har tagit emot medan det är 12 miljoner syrier på flykt. Han sysslar med statistik och är känd läkare. Vad tycker ni om det? Han avslutar såklart med att vi måste ta emot fler människor som flyr för sitt liv. Jag trodde att han var smartare än så faktiskt men tydligen inte.

  • Ord och siffror väger lätt i jämförelse med situationen i samhället…..Roslings lilla video är en indoktrineringsfilm….Känns som om den är, beställd av någon/några för ett enda syfte…

 9. Hela det Svenska etablisimanget är tydligen helidioter. Varenda människa i Sverige som håller på 7-klövern saknar antagligen stora delar av hjärnan.
  Att 300 st. av riksdagens ledamöter borde sitta inom lås och bom det vet vi redan, men man hade ju hoppats på att åtminstånde någon procent av journalisterna hade vaknat, men icke då.

  • Den enkla sanningen är att Sverige saknar just “journalister”. För inte är det avskrädet som produceras på Södertörns högskola (Blatte Harvard) några journalister.

Kommentera