Rån och grov misshandel i Sundbyberg

2015-06-11 18:52, Misshandel, SundbybergPolisen
Odalvägen, Rissne. 20-tal ungdomar slåss.

En person uppges ligga ner efter att ha blivit sparkad i huvudet. Förövarna ett 20-tal personer rör sig in på Ridvägen.

Det är tre personer som skadats i samband med att de rånats och misshandlats. Då polis kommer till platsen visar det sig att ingen av de inblandade vill medverka till att utreda något brott.

Polisen

2 thoughts on “Rån och grov misshandel i Sundbyberg

  1. För inte länge sedan stod det i lokaltidningen att man fått bukt med otryggheten i Rissne, kommunalrådet poserade tillsammans med en utrikesfödd i tidningen, de var sååååå stolta över de nya fina siffrorna i brottsstatistiken över nämnda område efter det att kommunen satsat tid och pengar i ett projekt som skulle öka tryggheten där, Kan inte mer än konstatera att det var ett slag i luften, och en kostnad som hade kunnat undvikas för skattebetalarna! Nej för att få långsiktiga resultat måste andra saker göras i det området, kringområdena,och snart sagt i hela Sverige före dess tror då inte i vart fall jag på några förändringar till det bättre.

  2. Detta GIFT sprider sig över hela Sverige och vi får tacka landsförrädarna SOCIALDEMOKRATERNA för detta som låter svinen i MILJÖPARTIET bestämma invandringspolitiken…
    Att i grupp begå grova brott och sedan kunna skylla på varandra och slippa straff är fel. Det ska vara FÖRSVÅRANDE ATT I GRUPP MISSHANDLA, VÅLDTA, RÅNA -DUBBELT UPP FÖR SAMTLIGA!! Att inte medverka i brottsutredningen ska ses som en brott i sig.
    För helvete 87:an, vakna!!!

Kommentera