21-åring grovt misshandlad för att han tittade på tre invandrare


INVANDRARBROTTSLIGHET. En 21-årig man blev i tisdags grovt misshandlad i invandrartäta Nörrebro, i nordvästra Köpenhamn. Orsaken var att han råkat titta på tre män som passerade i bil. 21-åringen kom gående längs Frederikssundsvej när en bil körande. I bilen befann sig tre män. 21-åringen såg på männen i bilen, och ska ha sett en av dem i ögonen. Detta räckte för att han skulle bli brutalt misshandlad.

Männen stannade bilen och anklagade 21-åringen för att ha “stirrat” på dem. Därefter drog de in honom på en gård, där han utsattes för en grov misshandel. 21-åringen fick ta emot sparkar och slag, och blev knivskuren på både ben och armar. Skadorna är dock inte livshotande.

21-åringen uppger att två av de männen såg ut att komma från Mellanöstern och att den tredje verkade ha somaliskt ursprung. Bilen var en silverfärgad Opel Astra.

Ekstrabladet


9 responses to “21-åring grovt misshandlad för att han tittade på tre invandrare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: