Smygfilmade livet i IS-kontrollerade Mosul

ISLAM. Nya bilder ger en glimt av livet inne i den irakiska staden Mosul som sedan ett år tillbaka kontrolleras av den kriminella, muslimska terrorgruppen Islamiska staten. BBC:s reporter Ghadi Sary har i smyg filmat vardagen.

I reportaget uttrycker invånare att de lever i rädsla för att straffas i enlighet med extrema islamistiska lagar. Bland annat visar filmen, som spelats in under flera månaders tid, hur en kvinna konfronteras när hon inte helt och hållet täckt sina händer. En person som reportern valt att kalla Zaid berättar hur han blev arresterad och torterad när terrorgruppen inte kunde hitta brodern.
– Mannen som torterade mig slutade inte med mindre än att han blev trött/…/ Han piskade mig med en elsladd och torterade mig psykiskt, säger Zaid till BBC.

4 thoughts on “Smygfilmade livet i IS-kontrollerade Mosul

  1. ANN BARNHARDT ger en intelligent, kunnig lektion på cirka 60 minuter på YOUTUBE om den TOTALITÄRA ODEMOKRATISKA MÖRDARIDEOLOGIN SPM ÄR VÄRRE ÄN NAZISMEN…..Det är ingen religion utan en IDEOLOGI som vill införa DIKTATUR….-vet ni inte vad orden betyder slå upp dem!
    Lyssna på ANN på YOUTUBE….”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
    Allt om islams vidrigheter, könsstympning förklars i detalj…
    Vi måste få ett stopp för moskebyggen i Sverige som finansieras av diktaturen Saudi Arabia….

  2. Jag orkar inte att lyssna på vidrigheterna, dessutom så önskar jag att de stannar vid sina rötter, de ska INTE hit !

  3. Samtidig får man lyssna till snyfthistorier på Kronobergs radio om stackars vilsna IS pojkar från Växjö och deras oroliga anhöriga. Om hur fredlig Islam är och en Islamolog idiot expert som säger att IS bara är en liten ”förening” där religion endast har liten betydelse. Jag har spytt för mindre än så!

Kommentera