Två män knivskurna i Östersund – en avliden

BROTTSLIGHET. Ett knivdåd inträffade tidigt på lördagsmorgonen i centrala Östersund. – Det handlar om en knivskärning av något slag, men mer kan jag inte säga i nuläget, säger Kjell Johansson, vakthavande befäl vid Jämtlandspolisen.

Jämtlandspolisen bekräftar att två personer förts till sjukhus, varav en blivit svårt knivskuren. Inledningsvis rubriceras brottsmisstankarna mot de tre gripna männen initialt som grov misshandel, något som dock kan komma att förändras. – Det är ju inte bra alls med den här som är allvarligt skadad så vi får se om det förändrar sig, förhören med de gripna är inte färdiga heller, säger Kjell Johansson. LTZ.se

Uppdaterat: Det rapporteras att en av de knivskurna har avlidit.

One thought on “Två män knivskurna i Östersund – en avliden

  1. Ett GIFT sprider sig över Sverige sa Maggan; Spännande sa Fredrik Reinfeldt; MÄNNISKOR FLYR FÖR SINA LIV FRÅN GÖTEBORG OCH ANDRA STÄDER JIMMY ÅKESSON SA STEFAN LÖVEN!; De största hycklarna och fåntrattarna flyr till ÖSTERMALMTORG sa Jonas Sjöstedt; Vi inom Centerpartiet har skrivit in att det är tillåtet med barnäktenskap och att ha flera fruar för att tillfredsställa MUSLIMERNA I SVERIGE och ställa oss på knä för Saudi Arabia sa idioten Annie!

Kommentera