11 thoughts on “Arnstad hatar Sverige

 1. Apropå feministen och ”blindtetran” Henrik Arnstad……

  Zeliha Dagli tillhör inte den teoretiskt skolade feministiska ”modellen typ Sverige”. Mer av den praktiska med erfarenheten.

  Som hon även pratar klarspråk om. Som ”den feministiska rörelsen ”modell Sverige”, inte verkar vara så speciellt intresserad av att vilja diskutera.

  Zeliha Dagli säger:

  -”Vi är många kvinnor som är mycket oroliga över utvecklingen i Husby och hotet mot jämställdheten här. Är inte Husby en del av Sverige, gäller reglerna inte här? Jag orkar inte längre utan vill återigen söka asyl i mitt andra hemland Sverige.”

  Zeliha Dagli berättar varför hon flydde till Sverige.

  – ”En gång i tiden rymde jag, livrädd från min barndoms imamer i forna hemlandet. Några av dem kontrollerade stenhårt flickorna i byn. Äldre flickor fick inte passera över torget i byn utan fick smyga och ta omvägar och göra sig “osynliga”.

  Den skuggan förföljde mig och i Sverige försökte jag få lugn och ro. Men i Uppsala, dit jag först kom, fortsatte mitt liv att kontrolleras av mina landsmän och jag flydde från skuggan till Stockholm och hamnade i Rinkeby.

  Även där förföljdes jag av ”skuggan” och jag befinner mig nu Husby. Här finns alla ”skuggor” man kan tänka sig och jag har inte heller här rätt till ett öppet självständigt liv utan är ständigt påpassad.

  Jag vill ha en fristad och jag vill kunna ta ett glas öl med mina vänner Lars, Hassan, Maria, Osman, Ayse och andra. Jag vill också kunna gå på pensionärsföreningen och lyssna på jazz och dansa twist. Jag vill odla grönsaker på min kolonilott i kortbyxor och umgås med mina vänner och gå på badhuset i bikini.

  I mitt område vill jag slippa fördömande blickar av stirrande män. Jag vill ta hem vem jag vill men i dag kan jag inget då mina rättigheter begränsas och styrs i mitt bostadsområde. Alla dessa skäggiga ”skuggor” skrämmer mig.”

  Heder åt Zeliha Dagli som beskriver sin verklighet som den är. Tyvärr så får man ju inte läsa om detta viktiga, av någon journalist, då de inte bor i bostadsområden som Zeliha Daglis .

  De bor ju i områden där man inte märker av de ” skäggiga skuggorna”……..

  http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article20877039.ab

 2. Illa, en så pass egentligen bevandrad person torde begripa den sekulära effekten av invandringens magnitud-kostnader-risker-våld-nya fenomen-stenkastning-gruppvåldtäkter-märkliga kvinnoförtryckande religioner med mera. Ingen vill snart inte läsa vanliga tidningar ingen vill vara kvar i kyrkan ingen vill heller se på tv, och idag vill inte eller ids inte folk att fira Sverige som sådant, då risken är påfallande stor att bli stämd hotad eller värre.
  Transparent är han inte trots det är en huvudsak i bedömningar.

 3. Kan inte förstå att denna karl blir anlitad som föreläsare!! Han är ju inte opartisk, han blandar in sina egna åsikter i ämnet som han föreläser om! Han blir helt enkelt anlitad för att hjärntvätta/indoktrinera lyssnarna…..

 4. Det finns en kontroversiell punkt har..Nationalism kan vara positiv nar den appelerar till positiva saker i en Nation..tyvarr kan den missbrukas av Diktatorer och Xenofobistiska regimer..sasom Nordkorea eller som i Egypten dar man gor Video med barn som sjunger att de alskar Egyptens vapnade styrkor, man visar barn med Kalashnikov,barn som gor militar traning etc..titta pa YOUTUBE och dom sjalva.

  • I Sverige används nationaldagen för att hylla globalisering och massinvandring. Det officiella firandet har ingenting med varken nationen eller nationalism att göra. Man läser dikter på arabiska och släpar fram folk som spyr sin galla över Sverige och svenskarna i medier och det firande som det offentliga arrangerar.

Kommentera