En statshemlighet?


Tino Sanandaji, invandrad nationalekonom, riktar följande anklagelse mot maktapparaten angående SVT:s undersökning om högutbildade syrier.

”Det är egendomligt att andelen högutbildade nyanlända blivit en statshemlighet.”

SVT och vår statsminister har hävdat att 37 procent av alla nyanlända syrier är högutbildade. Verkligheten är en helt annan.

Den här statistiken finns att tillgå på SCB:s hemsida och den är ganska avslöjande…

Skärmklipp

Låt vara att statistiken ovan är från 2013, men färskare siffror från Arbetsförmedlingen säger att endast 0,3 procent av de nyanlända har forskarutbildning och bara några enstaka procent är utbildade läkare och civilingenjörer.

Tino Sanandaji dissekerar SVT:s propaganda på ett närmast pinsamt sätt och Fria Tider har granskat siffrorna och konfronterat ansvariga på ett mycket bra sätt.

Frågan är varför SVT propagerar på detta sätt när de vet att bluffen avslöjas redan samma vecka? Har SVT:s nya vd Hanna Stjärne ett finger med i spelet? Självklart är det så, för orkar ni fortfarande titta på SVT, har ni märkt att propagandan tilltagit på ett närmast makabert sätt. Klart det finns orsaker till att Stjärne var ansvarig för att Researchgruppen fick Guldspaden 2014.

Vad Stjärne förmodligen inte begriper är att propaganda som den SVT nu visar upp bara retar folk ännu mer. I en tid när mobiltelefoner och internet finns i var mans hem, går det inte längre att bluffa och propagera på samma sätt som förr. Nu är väl Stjärne ett barn av 70-talets rödvinsvänster och denna grupp har gång på gång visat att man inte är riktigt i fas med den moderna nutiden.

 


6 responses to “En statshemlighet?

 • Invandrarna kan inte läsa skyltar och inte lära sig klockan | Petterssons gör skillnad!

  […] Hur var det? Påstod inte SVT, Aftonbladet och en massa andra att de nyanlända var välutbildade och det var bara att ordna […]

  Gilla

 • jgarn

  SVT:s grova kommunistpropaganda avslöjas gång på gång.

  Gilla

 • Synonymen

  Men det är ingen statshemlighet att Stefan Löfven och Veronica Palm är förståndshandikappade.

  Det vet ju alla!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Förklaringen är att de har glömt skriva 0,37% tja om den ändå skulle vara så hög. Men sju klövern har ju ett känt namn: de sju grovt kriminella tjuvpaket och Sveriges Landsförrädare nummer ett genom alla tider.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  SVT har nått botten, Nu har till och med Televisionen självdrabbats, hoppas människor förstår att det även här är den sekulära effekten av invandringens magnitud.
  Så gott folk oavsett etnicitet, vi har ingen kultur vi har ingen transparent medial funktion vi har bara nedskärningar arbetslöshet bostadsbrist höjda skatter stor brottslighet där samtliga gärningsmän saknar signalement, etc etc, Helt enkelt ett otryggt land på ruinens brant som stoltserar och stödjer både risker kostnader och kvinnoförtryck ,dessutom för dina pengar.

  Gilla

 • Mimi N.

  I privatlivet sjunger Hanna Stjärne, men hon har inget att sjunga ut där hon sitter … high up. Om inte, enligt sagan, önskar sig den fula ankungen att förvandlas till en vacker svan och sjunga på sin sista not … som i Camille Saint-Saëns balettmusikstycke.
  Fast, i Hanna Stjärnes fall handlar det att antingen hålla näbb eller gräva sig i skam. Hon blir inte vackrare – whatever!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: