Driftiga zigenare i en lönsam bransch

ZIGENARE. För en dryg vecka sedan läste vi om att de anställda vid Eiffeltornet strejkade på grund av problemen med ficktjuvar. Detta rapporterades även i svenska ledande medier, inget PK-organ antydde dock vilka ficktjuvarna var. 

Nåväl, franska media är inte lika oärliga som de svenska, exempelvis Le Figaro rapporterar om zigenare med rumänskt medborgare. Förra veckan grep polisen ett 15-tal zigenare och det visade sig vara ett lönsamt familjeföretag som ägnade sig åt ”affärer” runt Eiffeltornet och Versailleslottet.

De var i åldern 7-47 år och bodde på det schyssta hotell vid Issy-les- Moulineaux och Meudon, de hade skapliga bilar och fina kläder, åkte mycket taxi och levde lyxliv.

De klär sig som turister och betalar biljett för att komma in på områdena, där opererar de i grupper om tre-fyra stycken. Varje ficktjuv, kan under högsäsong tjäna 4 000 Euro per dag, särskilt asiatiska turister är utsatta, de bär ofta mycket kontanter på sig.

Under 2014 lade ligan 100 000 euro på hotellräkningar och efter kontroll med Western Union och Moneygram skickar varje zigenare hem runt 3 000 euro i månaden till släktingar och klanhövdingar som investerar i bland annat fastigheter.

Ficktjuvarna har ersatt rånare och brotten är oerhört lönsamma, tar man en tjuv på bar gärning kan han dömas bara för den stölden och kan fortsätta stjäla nästa dag.

-Pettersson inser att zigenarna inte är dumma och undrar när vi ska få läsa om dessa driftiga och duktiga familjer i svenska media?

Le Figaro med film

8 thoughts on “Driftiga zigenare i en lönsam bransch

  1. Har ju rapporerat över den ”försvunne 4-årige Mohamed” från uppsamlingslägret i Wedding,Berlin tidigare.Nu har det gått en hel vecka sedan,enl. min teori en släkting hämtade grabben,för att zigenarfamiljen från Bosnien skall tvinga till sig ett uppehållstillstånd.
    Hundratals poliser har tvingats söka efter den försvunne,och nu har man lyckats finna videoupptagningar på en man,som spetserar bort med Mohamed !
    Var och en får söka finna ut vad den mannen kan ha för etnicitet. Själv skulle jag gissa på en farbror/morbror från samma klan !
    En länk från dagen BZ:
    http://www.bz-berlin.de/

  2. Zigenarna har haft 500 år på sig i Europa att utveckla och förfina sina trix. Dom är som dom är, om man inser det blir det mindre krångligt att förhålla sig till dom. Svenska 87:or har ett traumatiserat problem att inte inse verkligheten utan kulturmarxisternas komplicerade trauman. Murvlarna vill få oss att tro att Zigenarna är offer, när det i själva verket är vi som är offer.

  3. De grovt sjukt kriminella sju klövern skall nu sända alla våra medel/kontanter till Rumänien. flera hundra miljoner kanske över miljard. Klart Sverige har för mycket pengar. Svenska folket får inte ta del av det de betalt i välfärd. Rumäniens folk behövs i Sverige för att hjälpa Svenska folket mot de sju klöver gangster = precis som man gjort i Rumänien tidigare. De fattiga sjuka och pensionärerna i Sverige svälter och sju klövern njuter för fullt. Glöm inte en dag kommer olofs man att hjälpa oss förhoppningsvis.

  4. Var där, länge sedan nu…och såg ett rån, det var två negrer som rånade en turist på handväskan…Sprang efter men ingrep inte….Följde med till polisen, de tog upp anmälan, hon fick troligen ersättning via hemförsäkringen….Franska polisen är obeväpnad och slapp….
    De här problemet finns över hela Europa….

  5. SOCIALDEMOKRATERNA I RAPPORT….”Vi vill inte förbjuda tiggeriet, vi tycker det är fel, MAN KAN JU INTE FÖRBJUDA FATTIGDOM….!”
    De är sååå kloka dessa fiiina politiker….Vi svenskar ser de som ett GIFT och DE FLYR FÖR SINA LIV….som Stefan Röven sa under partiledardebatten….
    JA DU STEFAN….NOG SÅG DET UT SOM DU FLYDDE FRÅN GÖTEBORG NÄR DU VAR DÄR PÅ BESÖK FÖR ATT LÄGGA EN BLOMMA DÄR DE MÖRDADE GANGSTRARNA SOM DU INTE VISSTE NAMNET PÅ BLEV SKJUTNA…..!
    DY FLYDDE FÖR DITT LIV STEFAN….!!!

    • Ja, ”Myten” Ullenhag riskerar dessutom hjärtinfarkt av dessa obehagliga fakta…

Kommentera