Stäng

SD-nämndeman döms för våldtäkt mot barn

INRIKES. En politiker för Sverigedemokraterna som har arbetat som nämndeman har dömts för våldtäkt mot barn. Våldtäkten skedde på ett behandlingshem där politikern arbetade och där den 17-åriga flickan bodde, skriver P4 Skaraborg.  Den före detta politikern och nämndemannen som stått åtalad för våldtäkt mot barn dömdes i dag vid Skaraborgs tingsrätt till två års fängelse.

Han ska betala skadestånd till flickan på 110 000 kronor. Mannen döms även för vapenbrott och brott mot vapenlagen, han har haft ammunition samt en armépistol i sin ägo utan att ha licens för detta.

Mannen var ersättare i kommunfullmäktige. -Pettersson ser att Aftonbladet nämner ”SD-politiker” sju gånger i sin artikel, så ingen ska missa vilket parti svinet kommer ifrån…

2015-06-01_1145

13 reaktioner på “SD-nämndeman döms för våldtäkt mot barn

 1. …dömd på förhand, iom partitillhörigheten…om gärningsmannen
  vatt sosse, skulle denne säkert ha blivit trodd (ang förföring)?
  …va beträffar vapenbrott, kanske hittade de en förskärare bland
  redskapen i en kökslåda (minst lika farligt vapen som en ”picka”)

  …trodde inte Pettersson trodde på allt som står i Slaskpressen!.,)

 2. Läste artikeln och domen kommer att överklagas, flickan var 17 år, mannen 50 år. 17 år och barn ? Konstigt i så fall att Skattemyndigheten registrerat äktenskap mellan muslimer och flickor under 15 år helt mot svensk lagstiftning, detta på order av den hemliga organisation (IB?) som styr SOCIALFALLSDEMOKRATERNA….
  Det kan ha varit frivilligt, mannen var kåt, kanske tjejen också….Man kan tycka vad man vill, nu får mannen ”betala” för att han tänkte med det lilla huvudet och inte med det stora…+ söka nytt jobb.
  Gissar att alla sms de skickat mellan varandra möjligen kommer att ändra domen i Hovrätten.

 3. Det finns märkliga människor hörande till alla partier. Och de som ger sig på unga, försvarlösa kvinnor/tjejer/barn ska hängas ut och straffas. Oavsett om de är ”röda, gula eller blå”. De ska bara bort, och inte tillåtas komma tillbaka igen. Det är en stor jävla skillnad på att ”jag råkade snatta lite i en affär när jag var 12”, och att ”kladda på underåriga”. Det första kan jag förlåta, men det andra?

  Aldrig i livet! – för i det sistnämnda fallet avslöjar sig en läggning som antagligen inte kommer att gå över. Någonsin… Pedofiler är födda sådana, och kommer antagligen inte att släppa tanken – det är en ”drift” .

  Nu har jag iofs aldrig stulit en bil (eller något annat heller), men anta (”for the sake of the argument”) att jag hade gjort det.. Någon fräck ”Pizza-räzer, babbe-fordon de-luxe!”.. Glassar runt ett kort tag i en beamer, men åker fast.. Inte så kul.. 2 år, ute långt tidigare (det här är ju Sverige!).

  Hur kul är det med en svart BMW ”med tonade sidorutor”?. Det beror naturligtvis på modell, men de flesta babbar kör mest runt med gamla skrothögar som kan ramla ihop när som helst (och gör det också). De vill inge ”respekt”.

  Sant scenario: en vinter för många år sedan på E18 nära Barkarby. Rätt mycket snö och OTROLIGT halkigt.Tvåfiligt och rödljus och babbarna körde upp bredvid mig och ”utmanade”, Kan du gissa hur mycket jag brydde mig, och hur det slutade?. Fortsättning kommer…

  Jag hade en rätt motorsvag bil då (Audi A6 med minsta motorn, men med fyrhjulsdrift). Det var bara vi två på vägen – sida vid sida!!!!. ”Nuuuu jävlar gäller det!!! tänkte de nog?”. Jag brydde mig inte ett enda dugg (jag ville bara komma hem till ”fru & barn”, men det skulle tydligen ”bli BIG tävling!!!!” Så när det blev grönt så stod jag bara stilla och lät dem fara iväg – BIG SURPRISE! Jag ville inte vara nära dem när de kraschade.

  Och jag såg ”beamern” sladda som en jävla orm (eller ungefär som en tvål i ett badkar?) och hamna i vänster dike och volta ”upp-o-ner”. Singelolycka… Jag ringde polisen direkt, och tog fram min eldkastare ur skuffen. Förlåt, jag menade min eldSLÄCKARE;)

 4. Våldtäkt är när det är mot någons vilja, stämmer det är det för djävligt. Är det ett spel om åldrar och mer likt Fredrik åkare och fröken Lind är det något annat

 5. Hämtat från ”Vi granskar S”
  Kyrkopolitikern Börje Silk (S) från Bandhagen döms för att ha utnyttjat två barnbarn sexuellt.

  Undrar hur många gånger Aftonslasket skrev S-politiker?

 6. Ett annat parti hade INTE skrivits ut.
  Så den stackars flickan utnyttjas av Aftonslasken för politiskt syfte

 7. Det är otrevligt i allra högsta grad att utföra våldtäkt mot barn. Jag är helt emot detta men att man skriver att det är en SD-man – varför? När varken politisk tillhörighet eller etnicitet skrivs ut i media när det handlar om invandrare eller någon med ANNAN politisk åsikt! Var man är ytterst ärlig med, är när det är en svensk person som utfört brottet. Då skrivs etnicitet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: