En finne ber om ursäkt

INSÄNDARE. Tiina Rosenberg har arbetat som rektor på Konstuniversitetet i Finland. Hon är ursprungligen finsk men har bott i Sverige i många år och är en militant feminist och kommunist och mot äkta jämställdhet mellan män och kvinnor.

Tiina är en manshatare. Nu får hon sparken från Konstuniversitetet i Helsingfors och kommer tillbaka till Sverige att arbeta som professor på teaterkonst vid Stockholms universitet.

Jag ber mina svenska grannar om ursäkt för att Finland skickar en sådan invandrare till Sverige. Det borde finnas ett lag för att förhindra invandringen av tiggare och kommunist-feminister också inom EU.

Ari Ampuja, Finland

2015-06-01_1922

Yle

6 thoughts on “En finne ber om ursäkt

  1. Vilket märkligt samhälle vi har skapat? Inte nog med att hon är en tossa av största mått vi anställer henne som professor dessutom! Just detta är ett hån mot alla normala och stretande självförsörjande arbetande myror som ser till att samhället går runt och trots allt fungerar, trots Tiina och hennes likar.

  2. Hon har varit gift med en man, har barn, skild, och gått över till lesbianismen.

  3. Nej det finns gott om idioter här i landet innan,,
    så en mer eller mindre. Ta kloakblaskan Aftonlögnen
    till exempel, där det väl är ett absolut krav att man måste
    vara idiot, och gudarna ska veta att det är gott om dem där,
    men ingen når upp till Anders Lindbersgs klass, för han
    måste nog vara den ultimata typen för en helidiot?

  4. Ari behöver inte be om ursäkt. Jag ber om ursäkt för att en oduglig hatfull psykopat som inte är välkommen i sitt hemland, inte har problem att få en välavlönad meningslös tjänst i mitt idiotland…

Kommentera